Söylesemmi Ne Dersiniz...?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DOKTOR 7

DOKTOR 7

Üye
    Konu Sahibi
Söylesemmi Ne Dersiniz...?
Selam arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var,yeni çalışmaya başladığım işimde iş icabı gördüğüm ve aşık olduğum bir kız var çok fena halde aşığım kendisine ama daha söyleme fırsatı bulamadım ama sorunum açılamamakta değil şöyleki kızın parmağında yüzüğü var yinede hissettiklerimi söyleyip bi nebze içimi rahatlatmak istiyorum sizce söyleyeyimmi....?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yakısmaz.Kafasını bulandırma baska bi iliskisi varsa eger.Yüz yüze baktıgın bi insan sonucta sıkıntı yaratır sonrası..

DOKTOR 7

DOKTOR 7

Üye
    Konu Sahibi
bende öyle düşünüyorum ama yinede iki fikir arasında kaldım

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Agzını yokla bakalım iliskisi var mı yok mu yoksa denersin sansını.Hem agız aramandan da anlar zaten niyetini.
Bu sayede tam belli etmedigin için kafasını karıstırmıs ta olmazsın ama sakın direkt açılma.

DOKTOR 7

DOKTOR 7

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşına söylesem fikir sahibi olurmuyum sence

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Elbette olursun

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Direk söyleme de. Yavaştan gir konuya birden sorma konudan konuya sek en son soracağın soruya yakın ve bağlantılı bi konuya değin ondan sonra sor :ok2:

maxirabit

maxirabit

Üye
Aksesuar olarak takan kız çok bildiğim vardı ama gerçekte ilişkisi olupta takan da vardı o yüzden,bir nebzede olsun hareketlerinden anlarsın zaten,öyle kızlar genelde ilişkisi olduğundan başka bir erkeğe yaklaşmazlar yada soğuk davranırlar bunlar bir başkasının olduğunun ilk belirtilerindendir:)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Aksesuar olarak takan kız çok bildiğim vardı ama gerçekte ilişkisi olupta takan da vardı o yüzden,bir nebzede olsun hareketlerinden anlarsın zaten,öyle kızlar genelde ilişkisi olduğundan başka bir erkeğe yaklaşmazlar yada soğuk davranırlar bunlar bir başkasının olduğunun ilk belirtilerindendir:)

Biz olsak ikisini idare etmeye çalışıp yakınlık kurarız :naughty:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
düşün o kız senin ve parmağında yüzüğünüz var başkasını gelip birşey söylüyor bence deneme derim okulda bir kız çocuğu rezil etti g***zekalı yüzüğü görmüyormusun utanmıyormusun söylemeye diye herkes döndü baktı çocuk utandı aksesuar olarakta takıyor olabilir tabi ama bu riskleri göze alarak deneyebilirsin tabi ama arkadaşından tanıdığından falan öğrenmen daha iyi olur arkadaşıyla arkadaş ol :D

maxirabit

maxirabit

Üye
düşün o kız senin ve parmağında yüzüğünüz var başkasını gelip birşey söylüyor bence deneme derim okulda bir kız çocuğu rezil etti g***zekalı yüzüğü görmüyormusun utanmıyormusun söylemeye diye herkes döndü baktı çocuk utandı aksesuar olarakta takıyor olabilir tabi ama bu riskleri göze alarak deneyebilirsin tabi ama arkadaşından tanıdığından falan öğrenmen daha iyi olur arkadaşıyla arkadaş ol :D

Garip çünkü bir kız herkesin içinde öyle söyleyen erkeği rezil etmez anca uygun bir dille kırmadan hayır der,hatta öyle bir hayır der ki,sen acaba evet mi dedi bile diyebilirsin:D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Garip çünkü bir kız herkesin içinde öyle söyleyen erkeği rezil etmez anca uygun bir dille kırmadan hayır der,hatta öyle bir hayır der ki,sen acaba evet mi dedi bile diyebilirsin:D

bencede ama böyleleride var lisede de değil ünide oldu bu olay kimse anlamadı kız birden parladı halbuki ben sözlüyüm diyip konuya noktayı koyabilirdi çocuğu rencide etmesine gerek yoktu ama böyleleri var malesef :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
söyleme :D en cok ıhtımal arkadas ol.zaten samımı olunca az cok bılırsın bırısı varmı yokmu dıye :D

maxirabit

maxirabit

Üye

bencede ama böyleleride var lisede de değil ünide oldu bu olay kimse anlamadı kız birden parladı halbuki ben sözlüyüm diyip konuya noktayı koyabilirdi çocuğu rencide etmesine gerek yoktu ama böyleleri var malesef :)

Hiç mi normal birisi olmaz,bende dahil:D

esokmen

esokmen

Üye
Ne zaman ne olacagi belli olmuyor ummadik kizdan neler buluyorsun dikkatli ol kardesim. Sonucta sen yapacaksin biz degil biraz da olsa soylediklerimiz bos. Git ve soyle derim bana sorarsan

DOKTOR 7

DOKTOR 7

Üye
    Konu Sahibi
Kızla bazen gülüp konuşuyoruz yani işten felan bazen çok soğuk davranıyor sanki benden bir adım atmamı istiyor gibi ama yüzügü var buda beni düşündürüyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Eğer birinden hoşlanıyorsan her hareketini buna yorarsın sana öyle geliyor olabilir:)

DOKTOR 7

DOKTOR 7

Üye
    Konu Sahibi
bende, şimdilik söylememeyi düşünüyorum biraz yakınlaşalım sonra yerine göre söyleyebilirim tabi inşallah birinle sözlenmemiştir.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...