NOKİA 603 FP2 CFW yapabilicek olan varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sado_27

sado_27

Üye
    Konu Sahibi
NOKİA 603 FP2 CFW yapabilicek olan varmı
selam cfw yapabilicek varmı çok şey deil sadece bırkac degısıklık yapabılıcek arkadaşa şimdiden teşekürler

1. Hazan Edition v3.0 CFW si Telefon acilisinda hafiza 516mb.

2 performans ve batarya modu
3. rompacher veya Installservers olabilir başka hiç bir degişklik olmasa iyi olur
eyer yapabilen olursa çok çok tşkür ederim :)
. Hazan Edition v3.0 çok hoş ve başarılı bır calışma yapmıs ama menu olarak kendı adıma beyenmedım sakın yanlış anlamasın ama cfw cok hızlı ve guzel calısıyor ama menu duzenı benım hosuma gtmedı eyer dedıgım gıbı yapan olursa hem sade yanı orjınal cfw olucak sekılde :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
selam cfw yapabilicek varmı çok şey deil sadece bırkac degısıklık yapabılıcek arkadaşa şimdiden teşekürler

1. Hazan Edition v3.0 CFW si Telefon acilisinda hafiza 516mb.

2 performans ve batarya modu
3. rompacher veya Installservers olabilir başka hiç bir degişklik olmasa iyi olur
eyer yapabilen olursa çok çok tşkür ederim :)
. Hazan Edition v3.0 çok hoş ve başarılı bır calışma yapmıs ama menu olarak kendı adıma beyenmedım sakın yanlış anlamasın ama cfw cok hızlı ve guzel calısıyor ama menu duzenı benım hosuma gtmedı eyer dedıgım gıbı yapan olursa hem sade yanı orjınal cfw olucak sekılde :)

1. Açılışta 512 Mb Olmasını Mı İstiyorsun ? Sen Şu Telefonunun Toplam RAM Miktarına Önce Bak İstersen..
2. Performans Ve Batarya Modunu Ellede Eklersin..
3. FP2 Değilse Telefonun Onuda Sorun Yaşamadan 5 Dk da Yükleyebilirsin..

Hem Menü Düzeni Ve Diğer Şeyler İlla CFW de Olacak Diye Birşey Yoktur.. Gerekli Bölümlerde CFW Yapımını Anlatan Konular Mevcut Oralarada Bakıp Sende Yaparsın..

sado_27

sado_27

Üye
    Konu Sahibi

1. Açılışta 512 Mb Olmasını Mı İstiyorsun ? Sen Şu Telefonunun Toplam RAM Miktarına Önce Bak İstersen..

Hem Menü Düzeni Ve Diğer Şeyler İlla CFW de Olacak Diye Birşey Yoktur.. Gerekli Bölümlerde CFW Yapımını Anlatan Konular Mevcut Oralarada Bakıp Sende Yaparsın..
[/QUOTE
öncelikle a.selam mesut kardeş şimdi benim sorunum ram deil c hafızası
Hazan Edition v3.0 CFW si Telefon acilisinda hafiza 516mb. yani telefonun c hafızası şimdi onu yukledıgım ıcın c hafızası gozume carptı 516mb
Performans Ve Batarya Modunu elle eklemememin sebebi telefona format attıgımda sılınmesın tektar tekrar ugrastırmasın .
FP2 Değilse Telefonun Onuda Sorun Yaşamadan 5 Dk da Yükleyebilirsin..-zaten konunun başında belitmiştim NOKİA 603 PF 2 DİYE
BEN ZATEN ILLA OLUCAK DIYE DE BIRSEY DEMEDIMKI SADECE İSTEK OLARAK BELIRTTIM YANI YAPABILECEK OLAN ARKADASTAN YARDIM ISTEDIM ZORLA YAPACAKSINIZDA DEMEDIM EYER YAPAN OLURSADA ALLAH RAZI OLSUN TESŞEKÜRDE EDECEGIMIDE SOYLEDIM
KENDI YCWF YAPMA KONUSUNA GELINCE BEN ZATEN VAKTIM OLSA AYRICA ONLARDAN DAHA IYI YAPABILSEM ARKADASLARDAN YARDIM ISTEMEM

SADA YARDIMINDAN DOLAYI TEŞEKÜR EDERİM

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

[/QUOTE öncelikle a.selam mesut kardeş şimdi benim sorunum ram deil c hafızası öncelikle a.selam mesut kardeş şimdi benim sorunum ram deil c hafızası
Hazan Edition v3.0 CFW si Telefon acilisinda hafiza 516mb. yani telefonun c hafızası şimdi onu yukledıgım ıcın c hafızası gozume carptı 516mb
Performans Ve Batarya Modunu elle eklemememin sebebi telefona format attıgımda sılınmesın tektar tekrar ugrastırmasın
FP2 Değilse Telefonun Onuda Sorun Yaşamadan 5 Dk da Yükleyebilirsin..-zaten konunun başında belitmiştim NOKİA 603 PF 2 DİYE
BEN ZATEN ILLA OLUCAK DIYE DE BIRSEY DEMEDIMKI SADECE İSTEK OLARAK BELIRTTIM YANI YAPABILECEK OLAN ARKADASTAN YARDIM ISTEDIM ZORLA YAPACAKSINIZDA DEMEDIM EYER YAPAN OLURSADA ALLAH RAZI OLSUN TESŞEKÜRDE EDECEGIMIDE SOYLEDIM
KENDI YCWF YAPMA KONUSUNA GELINCE BEN ZATEN VAKTIM OLSA AYRICA ONLARDAN DAHA IYI YAPABILSEM ARKADASLARDAN YARDIM ISTEMEM

SADA YARDIMINDAN DOLAYI TEŞEKÜR EDERİM

Evet Başlığı Unutmuşum :)

Dediğin Doğru Tekrar Tekrar Uğraşmamak Ama Şimdi Bu CFW yi Yapmak İçin Mutlaka Elde Bir Telefon Olacak Ki Onda Deneyip Sorunlu Mu Değil Mi Bunu Anlamak Gerekir Vede İsteklerin Geneli Göze Alınıp Ona Uygun Hazırlanması. Yanlış Anlaşılma Olmasın Ben Olmayacağından Değil, Bunun İçin Orjinal Fwyi İndirmek Düzenlemek Denemek Ve Upload Etme Bunlar Zaman Alır Sadece.

Umarım Yardımcı Biri Çıkar..

sado_27

sado_27

Üye
    Konu Sahibi
önemli deil :)
saol cvpların ıcın ben 1 saat önce teoman arkadasın cwf nı yukledım baktım c hafızası 512 deıl 516:) sevındım rahat rahat guncellermelırı yuklerız dıye ama menü duzenı yanı kendı adıma hosuma gıtmedıgı ıcın konuyu actım :) hanı elle atmanın manası yok eyer yapabılen olursa hanı arkadaslardanda yukleyen olucaktır hem c hafızası yuksek hem hacklı hemde sade ve batarya moduda olursa cok guzel bır orjınal fwm olur zaten 603 cwf sıyle ugrasan arkadaslarda muhakkak orjınal fw vardır :) işallah çıkar :) beklerız :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
önemli deil :)
saol cvpların ıcın ben 1 saat önce teoman arkadasın cwf nı yukledım baktım c hafızası 512 deıl 516:) sevındım rahat rahat guncellermelırı yuklerız dıye ama menü duzenı yanı kendı adıma hosuma gıtmedıgı ıcın konuyu actım :) hanı elle atmanın manası yok eyer yapabılen olursa hanı arkadaslardanda yukleyen olucaktır hem c hafızası yuksek hem hacklı hemde sade ve batarya moduda olursa cok guzel bır orjınal fwm olur zaten 603 cwf sıyle ugrasan arkadaslarda muhakkak orjınal fw vardır :) işallah çıkar :) beklerız :)

Begenmene sevindim. Ayri bir konu acmak yerine benim konudan devam edebilirdin. Cozum gayet basit. Nokia Cooker ile ROFs3 un icinde resourceIcons klasorunu ve 200113dd sil kaydet ve flashla tamamdir :oke:

sado_27

sado_27

Üye
    Konu Sahibi
başarılı bır çalışma yapmışşsın kardeş :) ben senin konunun dagılmasını ıstemedıgım ıcın konuya ekleme yapmadım :) şimdi bu core kılıdı felan dıyorlar cwf yapmak ıcın .ayrıca bırde ben senın soyledıgın dosyası sılsem ıcındekılerde sılınmez dımı hack felan :D

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
başarılı bır çalışma yapmışşsın kardeş :) ben senin konunun dagılmasını ıstemedıgım ıcın konuya ekleme yapmadım :) şimdi bu core kılıdı felan dıyorlar cwf yapmak ıcın .ayrıca bırde ben senın soyledıgın dosyası sılsem ıcındekılerde sılınmez dımı hack felan :D

Sen rofs3 u nokiacooker ile ac dedigim klasorleri sil. private\200113dd ve resourceIcons. rofs3 kaydet ve flashla menu orjinal menu olarak acilacak.

sado_27

sado_27

Üye
    Konu Sahibi
sado_27

sado_27

Üye
    Konu Sahibi
şimdi dedigin private\200113dd resourceIcons.

sildim ama menü yine aynı sorun nerde acaba temoman

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap

iki klasoru silmene ragmen ayni menu duzeni mi geliyor?Flashlamadan once hard format attin mi?

- - - Eklendi - - -

Sorun dogru klasorleri silmemende. Ben sildim ve flashladim oldu. Ayrica konuya orjinal menu duzenine sahip ROFS3 u ekledim. Indirip flashlayabilirsin. :oke:

sado_27

sado_27

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekürler :))

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
:rica:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt