Bomba Gibi Oyun!! Modern Combat 4: Zero Hour v1.0.1 Rootsuz+Offline Yeni Sürüm Eklendi !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel paylaşım teşekkürler . kurdum oynuyorum hafif kasıyor ama yeterli (xperia neo v) kurmak yordu biraz o yüzden anlatıyorum başkları yorulmasın..önce apk yi kurup açıyoruz. otomatik olarak kapanıyor. sonra sd dosyası içerisindeki obb dosyasını 7zip ile çıkartıp andrid/data/com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM/file içerisine atıyoruz ve keyifle oynamaya başlıyruz. :DD
rica ederim karde$ güle güle oyna

- - - Eklendi - - -

.obb dosyasının içindekileri sdcard/android/data/com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM/files klasörüne attım. Sorunsuz çalışıyor internet bağlantısı da istemedi. Oyun için teşekkürler.
rica ederim

panpalar

panpalar

Üye
samsung glaxy w de nasıl çalışcak açılmıo

cagamagic

Üye
galaxy s3 sorunsuz çalışmakta,talimatları yerine getirirseniz kurulum zahmetiz olacak...

burak.golcuk

Üye
ya herşeyi yaptım yuvarlak sey dönüyor dönüyor sonra atıyor oyundan hiç açılmıyor s2 de

osmanayman

osmanayman

Üye
Havok oyun motoru ile yapılmış mobil oyun... Süper... :oke:

togo159

Üye
galaxy wonder da oyundan atıyor? yapabilen varr mı wonderda

oqlahoma

Üye
ideos x5 te lisans hatasi veriyor apk mania dakide aciyom sonra menuye atiyor yardimmm lewa os kullaniyom

D u M a N

D u M a N

Üye
beyler mission 3 te bira ilerledikten sonr hertaraf karariyo sizdede öylemi yoksa hatamı bu

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
Neo V de sorunsuz oynuoyurm 1. bölümü bitirdim şimdi.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
galiba biyerim şişti dayanamıyom millet oynuyo ben bakıyom :ağlarım: :agla :züü:

• Beğen
Tepkiler: ayran3883
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
kardeş ağlamana gerek yok söyle sorunu halledelim :oke:

O Değil de Bir androide geçemedim ona yanıyom bu oyun benim beklediğim oyundu günü gününe takipteydim ama oynamak fırsatım yok telefonum yazıyor zaten ekranda (Bu Arada Allah Razı Olsun)

- - - Eklendi - - -

:ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: ayran3883
Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Sd dataları wifiden çekebiliyormuyuz?

custave

custave

Üye
TeşekkÜrler