• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

2 Adet Fon Müziği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
2 Adet Fon Müziği
Fon Müziği 1 :

Fon Müziği 2 :

tarikkeriman

Üye
:tşk:.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

aga_0074

aga_0074

Üye
:tşk:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
vay gardaşım sağolasın :) + Yılmaz Erdoğan'ın Sana Bakmak şiirinin fon müziği varmı yaa :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
vay gardaşım sağolasın :) + Yılmaz Erdoğan'ın Sana Bakmak şiirinin fon müziği varmı yaa :)

Bu mu Dediğin müzik eğer buysa bu zaten bende vardı Nurettin Rençber Ay Düşünce :

- - - Eklendi - - -

Bu mu Dediğin müzik eğer buysa bu zaten bende vardı Nurettin Rençber Ay Düşünce :

- - - Eklendi - - -

:rica:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
yok gardaş ay düşünceyi biliyorum ama o değil yaa :( onlarca yüzlerce kişi o fon müziğinin peşinde ama kimse bulamadı :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Harbi mi :ehe

___kaptan___

___kaptan___

Üye
wallaha gardaş yaa googlede arat bi Yılmaz erdoğan-Sana bakmak şiiri fon müziği diye neler neler var bi çok sitede arandı ama şuana kadar kimse bulamadı :D ben az önce buldum dedim indirdim ki şiirle beraber çıktı iyi mi :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Bizim bir arkadaş var arkadaki müziği alabiliyor ama burda değil o olsa yaptırırdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt