Galaxy wonder yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

reis574

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy wonder yardım.
telefonuma root atmayı düşünüyorum ama 15 ay garantisi var servislik bir durum olduğundan garanti kapsamına tekrardan sokma şansımız hiç yok mudur ?

alaStar

alaStar

Üye
telefonuma root atmayı düşünüyorum ama 15 ay garantisi var servislik bir durum olduğundan garanti kapsamına tekrardan sokma şansımız hiç yok mudur ?

Rootu kaldırdığında tekrar garantili hale gelir zaten kardeş

Kerim.

Kerim.

Üye
Stok rom atcaksin.o sekilde garantiye girer.unroot yaptiginda da girer ama farkedebilirler

alaStar

alaStar

Üye
La dikkat etsene adam rom attım tada atacam demiyo zaten stock roma root yapacakmış :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Evet root'tan nasil kurtulurum dedi bende stok rom atacaksin dediiiiim:off:

alaStar

alaStar

Üye
Ne gerek var kerim sadece unroot etmesi yetmez mi :) :ehe :sirit:

Kerim.

Kerim.

Üye
Farkedebilirler:off:

- - - Eklendi - - -

Sen yorumlarimin sadece ilk kelimesini okuyosun ya napiyosun:ahne yazsam yanlis anliyosun:sirit::D

alaStar

alaStar

Üye
Farkedebilirler:off:

- - - Eklendi - - -

Sen yorumlarimin sadece ilk kelimesini okuyosun ya napiyosun:ahne yazsam yanlis anliyosun:sirit::D

Kerim üzerinde stock rom yüklüyse ve root etmişsen sonra unroot edip programı silince nasıl farkedecekler :kop2:

Kerim.

Kerim.

Üye
Kardes yeter artik ya yeteeeeeer:zzz:ne desem anlamiyosun ve kabullenmiyosun yeteeer:zzz:cildirtiyosun adami:D

blacktalon

blacktalon

Üye
neden boş yere uzatıyosun ki unroot yapmak yetersiz olabilir en güzeli orj. rom atmak o zmana kesin root gidiyor

alaStar

alaStar

Üye
neden boş yere uzatıyosun ki unroot yapmak yetersiz olabilir en güzeli orj. rom atmak o zmana kesin root gidiyor

Sadece unroot yeterlidir eğer pirpirikliysen romda atabilirsin ama serviste de çalıştım srda kimse acaba root yapmışmı diye sayaca filan bakmaz

Kerim.

Kerim.

Üye
İyide stock rom atmak zor bi is degil ki.5dakikalik is

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt