Galaxy S2 İçin Jelly Bean

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karamba70

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 İçin Jelly Bean
Galaxy S2 için jelly bean güncellemesi kasım sonunda gelecek denildi acaba bi bilgisi olan varsa bizimle paylaşabilir mi ?

Türe

Türe

Üye
Bir bilgi yok ama büyük ihtimal yılbaşına kadar verirler

avcitalip

avcitalip

Üye
daha 4.0.4'ü vermediler ayıp be :@

Türe

Türe

Üye
Direkt 4.1.2 yi verecekler anlaşılan :ehe

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Allah belalarını versin ya. Soğutuyorlar telefondan falan.

Dampierre

Dampierre

Üye
Allah belalarını versin ya. Soğutuyorlar telefondan falan.

Ne soğutması kardeşim. Samsung gibi baba bir firmanın telefonu olmasaydı bu telefon, 4.0.3'dan sonrası hayal olurdu bizim için. Şu anda sızıntı sammy 4.1.2 kullanıyorum ve gerçekten harika, s3 te olan hemen hemen her özellik var. Official yazılım kullanıyorsanız, çok çile çekersiniz. Türkiye'ye verilen önem az. Odin, CWM akar.

Kerim.

Kerim.

Üye
Verir arkadaslar bekleyin.

yumyjikk2

Üye
Sammobile ye 4.1.2 test yazılımı verildi 3 haftadır kullanıyorum gayet stabil sorunsuz calısıyor

odin ile yükle sorun yok,stabil,canavar gibi :)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
stabil falan değil. Kilit ekranı takılıyor.

enkaz01

Üye
odin ile yüklersek garanti gidermi? asıl güncelleme çıkınca kies otomatik görürmü arkadaşlar cvp yazarmısınız.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
cynogenmod romlarını yükleyin hem samsungun verdiği romdan kat kat daha performanslı hemde 4.0.4 2.3.7 4.1 jb hatta hellybeanda çıktı onun için yani 4.2 samsungu niye bekliyosunuz anlamadım :D

61semih

61semih

Üye
odin ile yüklersek garanti gidermi? asıl güncelleme çıkınca kies otomatik görürmü arkadaşlar cvp yazarmısınız.

hayır gitmez.
resmi sürümlerde hiçbirzaman garantidışı kalmaz.

bende yükledim birkaç sıkıntısı var ama çok cansıkıcı değil.aralık ayında dağıtılır fakat türkiye kies ile beklerseniz çok beklersiniz.önceki güncellemelerden tecrübeyle bahar ayını geçebilir.istersen sızıntıyı yükle istersen tam sürüm diğer ülkelerin kiesine düşünce odin ile yükle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt