Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S2 İçin Jelly Bean
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karamba70
Üye
Konu Sahibi
Galaxy S2 İçin Jelly Bean
Galaxy S2 için jelly bean güncellemesi kasım sonunda gelecek denildi acaba bi bilgisi olan varsa bizimle paylaşabilir mi ?
Türe
Üye
Bir bilgi yok ama büyük ihtimal yılbaşına kadar verirler
avcitalip
Üye
daha 4.0.4'ü vermediler ayıp be
Türe
Üye
Direkt 4.1.2 yi verecekler anlaşılan
Batuhan Apatay
Üye
Allah belalarını versin ya. Soğutuyorlar telefondan falan.
Ne soğutması kardeşim. Samsung gibi baba bir firmanın telefonu olmasaydı bu telefon, 4.0.3'dan sonrası hayal olurdu bizim için. Şu anda sızıntı sammy 4.1.2 kullanıyorum ve gerçekten harika, s3 te olan hemen hemen her özellik var. Official yazılım kullanıyorsanız, çok çile çekersiniz. Türkiye'ye verilen önem az. Odin, CWM akar.
Kerim.
Üye
Verir arkadaslar bekleyin.
yumyjikk2
Üye
Sammobile ye 4.1.2 test yazılımı verildi 3 haftadır kullanıyorum gayet stabil sorunsuz calısıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
odin ile yükle sorun yok,stabil,canavar gibi
Batuhan Apatay
Üye
stabil falan değil. Kilit ekranı takılıyor.
enkaz01
Üye
odin ile yüklersek garanti gidermi? asıl güncelleme çıkınca kies otomatik görürmü arkadaşlar cvp yazarmısınız.
Ali58_58
Üye
cynogenmod romlarını yükleyin hem samsungun verdiği romdan kat kat daha performanslı hemde 4.0.4 2.3.7 4.1 jb hatta hellybeanda çıktı onun için yani 4.2 samsungu niye bekliyosunuz anlamadım
hayır gitmez.
resmi sürümlerde hiçbirzaman garantidışı kalmaz.
bende yükledim birkaç sıkıntısı var ama çok cansıkıcı değil.aralık ayında dağıtılır fakat türkiye kies ile beklerseniz çok beklersiniz.önceki güncellemelerden tecrübeyle bahar ayını geçebilir.istersen sızıntıyı yükle istersen tam sürüm diğer ülkelerin kiesine düşünce odin ile yükle.