Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ZEUS rom
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
claxx
Üye
Konu Sahibi
ZEUS rom
sayın arkadaşlar forumda baktım [h=1][P970] Zeus v2.2 by Huexxx for Optimus Black (GINGERBREAD 2.3.4 V20N) linki kırık sağlam bir link olan varsa verebilir mi?[/h]
orjinal romdan daha iyi mi ?
sayın arkadaşlar forumda baktım [h=1][P970] Zeus v2.2 by Huexxx for Optimus Black (GINGERBREAD 2.3.4 V20N) linki kırık sağlam bir link olan varsa verebilir mi?[/h]
orjinal romdan daha iyi mi ?
Kardeş zeus hızlı bir oyun romudur stabildirde link soruyorsan direk huexxx un sitesinde bulabilirsin google a huexxx yaz huexxx un kendi blogspor sitesi var ordan bak
alaStar
Üye
Birde huexxx v7.04 çıktı onu kur sonsürüm
claxx
Üye
Konu Sahibi
sevgili kardeşlerim ilginize çok sevindim site baktım fakat indirme nerede bulamadım (
Kardeş ilk önce telefonunu rootlasonra v7.00 olanı indir boyutu 150 mb civarı olacak indirdiğini hafıza kartına at ve benim imzamda cyanogenmod 10 konusu varya ona tıkla orada anlatılanları uygula ama ordaki linkteki dosyayla değilde bu indirdiğin dosyayla uygula takıldığın yer olursa da söyle yardımcı olurum kardeşim
claxx
Üye
Konu Sahibi
kardeşim çok yardımcı oldun bunun videoda anlatımı var mı acaba
Yourube da aratırsan bulabilirsin HacKless adlı arkadaşında forumda anlatımı var onada bakabilirsin ama benim anlattığım yöntem çok kolay bir yöntem kardesim
claxx
Üye
Konu Sahibi
benim imzamda cyanogenmod 10 konusu varya ona tıkla
kardeşim bu derken neyi kastetiniz ?