ücretli uygulama indirdim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pundera

Üye
    Konu Sahibi
ücretli uygulama indirdim
Arkadaşlar sorum şu. Google playde ücretli görünen bir oyunu indirdim.Açtım filan fiştan.Ücret talep edilmedi daha sonradan bir sorunla karşılaşırmıyım yoksa silmelimiyim uygulamayı yardım edin lütfen.Telefon modeli galaxy s3

ANIL

ANIL

Admin
Hayır herhangi bir sorun olmaz uygulamayı kullanabilirsiniz :oke:

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Hangi uygulama ? :D

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
bende indirdim zaten açık var pc den ücretli indiriyorum kredi kartı ile sonra hemen cepten market e giriyorum uygulamayi indiriyorum hemen apk yi kopyalıyorum 15 dk içinde geri iade yapıyorum paramı geri veriyorlar sonra uygulamayi tekrar kopya olanı yukluyorum

mustacix

mustacix

Üye
bende indirdim zaten açık var pc den ücretli indiriyorum kredi kartı ile sonra hemen cepten market e giriyorum uygulamayi indiriyorum hemen apk yi kopyalıyorum 15 dk içinde geri iade yapıyorum paramı geri veriyorlar sonra uygulamayi tekrar kopya olanı yukluyorum

yalnız adam harbiden king miş :D

Salihç.

Üye
:-)

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
15 dakikalık iade süresi içinde
uygulama aşağıdaki gibi iade
edilir:
1. Cihazınızda Google Play Store
uygulamasını başlatın
2. Menü > Uygulamalarım 'ı seçin
3. İade etmek istediğiniz
uygulamayı seçin
15 dakikalık geri ödeme süresi
henüz dolmadıysa uygulama iade
edilebilir, bu durumda pencerede
iki düğme görünür: "Aç" veya
"Geri Ödeme"
4. Geri Ödeme 'yi seçin
Geri Ödeme düğmesinde şimdi
"Yüklemeyi kaldır yazar."
"Yüklemeyi Kaldır" düğmesine
basarak uygulamayı cihazınızdan
kaldırın ve geri ödeme sürecini
başlatın.
15 dakikalık iade süresi dolduktan
sonra, Geri Ödeme seçeneği
kullanılamaz. Bu noktada,
"Yüklemeyi Kaldır" düğmesini
seçtiğinizde, uygulama
cihazınızdan kaldırılır

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
Yanlız satın alma işlemi pc den yapın daha seri oluyor :)

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
Şimdi siz söyleyin bu açık değilmi ?

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
Tavsiyem sanal kart kullanın en garanti yöntem o

aleranol

aleranol

Üye
Valla apkmania daha çok isime geliuor cunku kredi kartim yok :( bu arada ben nezaman wildbloodu yukleneye çalışsam 0mb bos yer scin diye hata veriyo gicik oldum calisan online apksi olan varmı? Belki sende vardir yokmu varmi :)

ibo3182

Üye
adam marketi soyuyor yaw..:aha::aha:

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
Valla apkmania daha çok isime geliuor cunku kredi kartim yok :( bu arada ben nezaman wildbloodu yukleneye çalışsam 0mb bos yer scin diye hata veriyo gicik oldum calisan online apksi olan varmı? Belki sende vardir yokmu varmi :)

Oyun hiç oynamıyorum blackmarket ten indirdim bi tane tele uymadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt