JB Stock browser mi diğerleri mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
JB Stock browser mi diğerleri mi?
Size gore hangi browser iyi arkadaşlar? Jb stock mu kullanilmali yoksa diğerleri mi?

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Jb stock benim hoşuma gitmiyor.

Opera mobile çok stabil onu kullanıyorum

Kerim.

Kerim.

Üye
Stock iyidir.alternatif olarak chrome kullaniyorum bir de

TheMadness

TheMadness

Üye
Dolphin Browser en iyisi.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Chrome çok hoşuma gidiyor fakat JB de sorunlu çalışıyor. Takıla takıla işliyor her şeyi. ekran kararıyor bazen. Dolphin ve Operadan da sıkıldım doğrusu sürekli onları kullanıyorum 2 yıl olcak. Stock da baya kaliteli aslında çoğu yerde chrome dan hızlı olduğu söyleniyor jb stock browser'ın.

Kerim.

Kerim.

Üye
Chrome çok hoşuma gidiyor fakat JB de sorunlu çalışıyor. Takıla takıla işliyor her şeyi. ekran kararıyor bazen. Dolphin ve Operadan da sıkıldım doğrusu sürekli onları kullanıyorum 2 yıl olcak. Stock da baya kaliteli aslında çoğu yerde chrome dan hızlı olduğu söyleniyor jb stock browser'ın.
Ayni sorun bende de vardi.ama su an cm9da sorunsuz

Kerim.

Kerim.

Üye
Cm10 pek iyi degil simdilik zaten.cm9 kullanmani tavsiye ederim

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
CM9 bence CM10'a nazaran bi hayli yavaş. CM9 da benchmark testinden 4700 alırken CM10 da 5500e yakın bir puan alıyorum. Geçişleri olsun, hızı, akıcılığı olsun CM10 forever. :D Tek sorunu chrome'u düzgün çalıştırmaması bence. :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Cm10 pek iyi degil simdilik zaten.cm9 kullanmani tavsiye ederim
cm9 sadece uygulamlarlı daha iyi destekliyo olabilir şu an için ama cm 10 stabilite açısından hayran kaldım tarayıcısada süper değiştirmenin bi alemi yok sadece mobil geziyosanız opera mini indirin kotadan az yer

- - - Eklendi - - -

mobil derken 3 gyi kastettim

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Çılgınlık yapıp android 2.3.5 sense 3.0 a döndüm .. :D şimdi opera kullanabilirim :ehe:

aleranol

aleranol

Üye
Bence jb stock çünkü dolphin de ekrani huyurmesi kucultmesi hoşuma gitmiyor ayrica isinamadim. Operayi 3-4 yildir kullanıyorum biktim artik. Chrome da nedense yavaş. En iyi stock ama bununda sekmelerinin bi ayara ihtiyacı var biktim cimcikten.

PriZm

PriZm

Üye
Dolphin+Jetpack.

furkey

Üye
Brn operayi kullanıyorum. Bence kullanim kolaylığı yönünden en iyisi opera mobile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...