Anneye oklavalı ölüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Anneye oklavalı ölüm

ANKARA’da Pursaklar ilçesinde oturan Yasemin S. (37), 2 gün önce çalıştığı kuaförden erken çıkıp evine geldi. Üniversite öğrencisi kızı Gamze S.’nin odasından seslerin geldiğini duyan kadın, kızı ile sevgilisi Onur Ö.’yü yatakta buldu. Tartışma büyüyünce adam, mutfaktan aldığı oklavayla Yasemin S.’nin kafasına vurdu. Yasemin S. aldığı darbeyle bir anda yere yığıldı. Kadının öldüğünü anlayan sevgililer, cesedi banyoya taşıdıktan sonra evden ayrıldılar. Baba Sencar S., eşinin cesediyle karşılaşınca polisi aradı. Akşam eve gelen Gamze S. çelişkili ifade verince gözaltına alındı.

‘ANNEM KAFASINI ÇARPTI’

Gamze S., ilk ifadesinde annesinin banyoda düşerek kafasını çarptığı için öldüğünü söyledi. Ancak çapraz sorguda sevgilisinin oklavayla öldürdüğünü bildirdi.

BABASINI DA ÖLDÜRECEKTİK
EVLİ ve iki çocuk babası Onur Ö. ‘nün ifadesinde “Evlenecektik. Ancak annesi bizi görünce hakaretler yağdırdı. Dayanamayıp vurdum. Gamze’ye, ‘Babanı da öldürüp kaçalım’ dedim. O da kabul etti” dediği öğrenildi.

(Hürriyet)

• Beğen
Tepkiler: nazlican

Emrgncy

Emrgncy

Üye
:vur idam acilen gelmeli :@

paradox07

paradox07

Üye
Yuh ya.acaba o kız nasıl aldırmadan gidebiliyor?gerçekten trajik bir olay

nazlican

Üye
gerçekten yuhh..bu insanlık nereye gidiyor ALLAHım ya. İnsanın annesi bu nasıl kıyabilir nasıl vicdan var.Adam bide evli zina cinayet öteki dünyayı hiç düşünmyrlar işte

phasan

phasan

Üye
İdam gelmeli

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
Konuyu idam'a bağlayanlar hemen damlamış.

nazlican

Üye
ama idam şart ! Kendi öz annesine bunu yapan başkalarına neler yapmaz ki..

• Beğen
Tepkiler: Byhaydar
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
ama idam şart ! Kendi öz annesine bunu yapan başkalarına neler yapmaz ki..

bence verilebilinecek en ağır ceza verilmeli tabi kabul edilemez bi durum ama idam bana hiç insancıl gelmiyo bilemiyorum korkutucu

nazlican

Üye

bence verilebilinecek en ağır ceza verilmeli tabi kabul edilemez bi durum ama idam bana hiç insancıl gelmiyo bilemiyorum korkutucu

ya müebbet yiyecek yada idam aynı kapıya çıkıyr. zaten böyle insanların ne faydası olur ki vatana millete. ilerde evlenir çocuk doğrur çocuğunu dayakla öldürür annesine kendi canına acımayan bi insan başkasına acımaz
ki

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
:no:

• Beğen
Emrgncy

Emrgncy

Üye

Hidayet abi ben idama karşıyım ya

Haydar'ım sen karşı olabilisin ve saygı duyarım...

idam cezası caydırıcı bir cezadır. Şuan ki ceza hukukunda hiç bir cezanın caydırıcılığı yoktur.

Malum ateş düştüğü yeri yakıyor..

Allah muhafaza böyle bir olay senin yakınının başına gelse ve sen o adamı eline geçirsen ne yaparsın diye sorsam, yüzde 99,9 öldürürüm diyeceksin,

işte idam bunun için olmalı, öldürme işlemi devlet eliyle gerçekleşmezse, insanlar verilen cezaları az bulup bir cezada kendileri kesiyor.
Ve kendi hayatlarını da yakıyorlar...

Eğer öldürme olayı devlet eliyle olsaydı, şu anki kan davalarının bir çoğu olmazdı...

Yine de düşüncene saygılıyım...

- - - Eklendi - - -

Konuyu idam'a bağlayanlar hemen damlamış.

Kenara çekilde ıslanma...

• Beğen
ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
bu da evlat mı :angry:

Mufche

Mufche

Üye
Annesi ölmüş tınlamıyor , vay arkadaş bölesini alıp kazığa oturtmalı !

Metin MF

Metin MF

Üye
Allah kahretsin senin gibi evladı.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici

Haydar'ım sen karşı olabilisin ve saygı duyarım...

idam cezası caydırıcı bir cezadır. Şuan ki ceza hukukunda hiç bir cezanın caydırıcılığı yoktur.

Malum ateş düştüğü yeri yakıyor..

Allah muhafaza böyle bir olay senin yakınının başına gelse ve sen o adamı eline geçirsen ne yaparsın diye sorsam, yüzde 99,9 öldürürüm diyeceksin,

işte idam bunun için olmalı, öldürme işlemi devlet eliyle gerçekleşmezse, insanlar verilen cezaları az bulup bir cezada kendileri kesiyor.
Ve kendi hayatlarını da yakıyorlar...

Eğer öldürme olayı devlet eliyle olsaydı, şu anki kan davalarının bir çoğu olmazdı...

Yine de düşüncene saygılıyım...

- - - Eklendi - - -

Kenara çekilde ıslanma...

hidayet abi valla bilemiyorum şimdi idam ne kadar etkili bişey bi kere oda var bir insan çok büyük bi suç işler diyelim idam edelim dedik idam ne kadar etkili bi cezaki bi insani 1 dakika içinde öldürebilirsin sadece bir dakika yada o adama 20 yıl hapis cezası verelim hangisi daha mantıklı olur adam en fazla 1 dakkalık acı çeker 20 yıl ise... bence idam suçu işleyene verilen bi ceza değil arkada kalanlara verilen ders gibi hadi bu adli tarafıydı neyse bu adli tarafı beni pek etkilemiyo beni etkileyen insancıl ve manevi tarafı çok korkutu ya bi insanı idam etmek insancıllık dışı bence. bende senin grüşüne saygı duyuyorum Hidayet abi dediğim gibi ben kesinlikle karşıyım idama

Samet.25

Insanlik olmus dioyolarda dogru soluyor hangi vicdan bi adam icin anne babasini oldurur

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Simdiki kızlar ne kadar da aptallastı.Hadi normal bi iliski olsa ölmeyi öldürmeyi göze al da ne bu evli barkli adam.Öldürüp kaçalım demis peehh kacarsın pasam kacarsın.

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
Emrgncy

Emrgncy

Üye

hidayet abi valla bilemiyorum şimdi idam ne kadar etkili bişey bi kere oda var bir insan çok büyük bi suç işler diyelim idam edelim dedik idam ne kadar etkili bi cezaki bi insani 1 dakika içinde öldürebilirsin sadece bir dakika yada o adama 20 yıl hapis cezası verelim hangisi daha mantıklı olur adam en fazla 1 dakkalık acı çeker 20 yıl ise... bence idam suçu işleyene verilen bi ceza değil arkada kalanlara verilen ders gibi hadi bu adli tarafıydı neyse bu adli tarafı beni pek etkilemiyo beni etkileyen insancıl ve manevi tarafı çok korkutu ya bi insanı idam etmek insancıllık dışı bence. bende senin grüşüne saygı duyuyorum Hidayet abi dediğim gibi ben kesinlikle karşıyım idama

Haydarcığım ceza da önemli olan suçu işleyene verilen ceza kadar daha sonra bu suçu işlenmesini caydırmasıda önemlidir..

Mesala iki üç yıl kadar önce kapkaç olayları almış başını gitmişti. Niçin adi bir hırsızlık olarak görülüp birkaç ay hapis ile cezalandırıldığı için, ama şimdi gasp'a verilen yani cana kast olarak cezalandırılıp 4-5 yıl hapis verilince bıçak gibi kesildi..

idamla tecavüz, kasıtlı cinayet gibi toplumu derinden vuran bir kaç suçtan bir kaç kişi idam edilirse, bu suçların işlenme olayları da tıpkı kapkaç gibi kesilir diye düşünyorum..

Manevi tarafı diyorsun? Masum bir insana tecavüz edip öldüren bir câninin

Alkollüydüm diyip 10 - 15 sene yattıktan sonra elini kolunu sallayarak gezmesi hangi maneviyata sığar..

Ayrıca biz insanları yaratıp bizim için en güzel kanunları kur'an da belirten Allah c.c, Adam öldüren bir katil için kıssas emretmiştir.

Tabi bu kıssas da devlet eliyle yapılır, fakat öldürülen insanın yakınları isterlerse kıssas yerine belli bir para cezası ödemesini de isteyebilirler...

Dediğim gibi o senin görüşün saygı duyarım...

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici

Haydarcığım ceza da önemli olan suçu işleyene verilen ceza kadar daha sonra bu suçu işlenmesini caydırmasıda önemlidir..

Mesala iki üç yıl kadar önce kapkaç olayları almış başını gitmişti. Niçin adi bir hırsızlık olarak görülüp birkaç ay hapis ile cezalandırıldığı için, ama şimdi gasp'a verilen yani cana kast olarak cezalandırılıp 4-5 yıl hapis verilince bıçak gibi kesildi..

idamla tecavüz, kasıtlı cinayet gibi toplumu derinden vuran bir kaç suçtan bir kaç kişi idam edilirse, bu suçların işlenme olayları da tıpkı kapkaç gibi kesilir diye düşünyorum..

Manevi tarafı diyorsun? Masum bir insana tecavüz edip öldüren bir câninin

Alkollüydüm diyip 10 - 15 sene yattıktan sonra elini kolunu sallayarak gezmesi hangi maneviyata sığar..

Ayrıca biz insanları yaratıp bizim için en güzel kanunları kur'an da belirten Allah c.c, Adam öldüren bir katil için kıssas emretmiştir.

Tabi bu kıssas da devlet eliyle yapılır, fakat öldürülen insanın yakınları isterlerse kıssas yerine belli bir para cezası ödemesini de isteyebilirler...

Dediğim gibi o senin görüşün saygı duyarım...

.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt