Nokia 5800 tema sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erenwolf

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 tema sorunu
Nokia 5800'a birtane tema yükledim temayı etkinleştirmek için temalara girdiğimde telefon kendini yeniden başlatıyor.Bir çözüm bulun

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ayarlar yüklü uygulamalara girip temayı kaldırabilirsin

hikmet366

hikmet366

Üye
hart format at

• Beğen
Tepkiler: Programcı06

erenwolf

Üye
    Konu Sahibi
yüklü uygulamalarda temayı bulamıyorum

hikmet366

hikmet366

Üye
ya kısaca hart format at

• Beğen

erenwolf

Üye
    Konu Sahibi
formatsız bir çözüm yokmu

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Temayı sil farklı bir tema yükle.

erenwolf

Üye
    Konu Sahibi
temayı bulamadımki bulsam silecem yüklü ugulamalarda aradım aradım bulamadım

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Nasıl bulamadın ?

İsmini bilmiyorsan 5800'ın ilacı format kaçınılmaz olur.

erenwolf

Üye
    Konu Sahibi
tema hafıza kartındaydı hafıza kartını bilgisayara taktım temayı zar zor buldum ve sildim sonra hafıza kartını telefone taktım temalara girdiğimde telefon yine kendini yeniden başlattı
Yüklemez olaydım temayı

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Belki ağır bir temadır çok ram yer ve telefon ram yetmezliğinden kapanıyor olabilir ama bu düşük bir ihtimal bilgilerini yedekle ve format at zaten diğer yükleyipte sildiğin dosyaların kalıntıları telefonu yavaşlatır kastırır format attıktan sonra hız farkını göreceksin ve fazla uygulama yükleme.

Eğer format atacaksan bilgilerini yedeklemeyi unutma.

hikmet366

hikmet366

Üye
hart format at t

• Beğen

erenwolf

Üye
    Konu Sahibi
o zaman tek çözüm format

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bilgilerini yedekle eğer kullanıyorsan t9'u da yedekle.Yedeklemek istersen isim bu.

C/Predic/101F8615_F.dat

erenwolf

Üye
    Konu Sahibi
yedeklemiyor yedek oluşturuluyor diyor öyle bekliyor

alenkolik

alenkolik

Üye
Belki ağır bir temadır çok ram yer ve telefon ram yetmezliğinden kapanıyor olabilir ama bu düşük bir ihtimal bilgilerini yedekle ve format at zaten diğer yükleyipte sildiğin dosyaların kalıntıları telefonu yavaşlatır kastırır format attıktan sonra hız farkını göreceksin ve fazla uygulama yükleme.

Aynen temanin agir olmasindan kaynaklanıyor. Ayni sey benim basimada gelmisti. Yukledigim tema yuzunden telefonu bile acamamistim. Tek care hard format.

- - - Eklendi - - -

Aynen temanin agir olmasindan kaynaklanıyor. Ayni sey benim basimada gelmisti. Yukledigim tema yuzunden telefonu bile acamamistim. Tek care hard format.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt