( Çözüm ) Opera kullanarak Facebook'ta Chat Yapmak.

Sponsorlu Bağlantılar

sh0ck

sh0ck

Üye
    Konu Sahibi
( Çözüm ) Opera kullanarak Facebook'ta Chat Yapmak.
Merhaba arkadaşlar.

Herkes Facebook üzerinden chat yapmak istiyor gördüğüm kadarıyla. Fakat bu işi 3. parti bir yazılıma gerek kalmadan (Opera haricinde) nasıl yapılacağını size açık şekilde söyleyecem.

Adım 1:

adresine girip Facebook hesabına normal şekilde giriş yapıyorsun.

Normalde Facebook ana sayfası, Browser Header'ine bakarak kullanıcının mobil halde ollduğunu anlayarak mobil sayfasına aktarır.

Adım 2:

Giriş yaptıktan sonra, Opera adres satırına aynen;

Yazıyoruz... Gördüğünüz ve göreceğiniz üzere Tıpkı PC'mizde kullandığımız gibi Facebook görüntüsü..

Adım 3:

En aşağıya iniyosunuz,.. Sohbet butonuna basıp, Seçeneklerden, "ayrı pencerede göster" diyoruz ( Daha kolay chat yapabilmek için) .. Ve O Da ne.. Online Kullanıcılar..

Başardınız, Facebook chattasınız. :)

Konuşmak için;

Yazdıktan sonra, enter tuşuna basmak istediğinizi farkedeceksiniz.. Çözüm basit..

Yazdıktan sonra, (Swype kullandığınızı farzediyorum). 1 kez enter'a basıp (Bir alt satıra inme butonu), tamam diyoruz....

Chat oturumunuz başladı. Tebrikler.

Not: Opera Browser 10.1 Kullanmanız gerekmektedir. Orjinal Web Browser'da Chat'e giremessiniz.

Çoğu arkadaş bundan şikayetçi, ama kendi bulduğum pratik, ve ağrısız bu yolu sizede öneririm. :)

Anlatım ve yöntem bana aittir. ( .)

Lütfen alıntılarken kaynak belirtiniz.

Sömürmeyiniz, Teşekkür ediiniz..

~~Sh0cK.

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike ", veliahht, suat1111 ve 5 diğerleri

gitarsist

gitarsist

Üye
teşekkürler

gokser01

gokser01

Üye
teşekkürler kardeş...

bahaday

bahaday

Üye
Opera mobile browser yükledim. Facebook'u mobilden normale de çevirdim ama en altta sohbet çıkmadı neden olabilir ??

--------------- Ekleme ---------------

Opera mobile browser yükledim. Facebook'u mobilden normale de çevirdim ama en altta sohbet çıkmadı neden olabilir ??

Sorunun nedenini buldum.. Facebook'u mobilden normal görünüme çevirdikten sonra en alttan Tüm Site'yi tıklamak gerekiyormuş.. :oke:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
arkdaslar ilk yani tel icin ona giriorsunuz sonra sayfa yerine yaziorsunuz pc icin yani..ckior zten sonunda ama bnce mobile facebook tel icin olan dha iyi digerinde yazilar flan kucuk oluyor 2 kez dokununca buyuyor yazilar ama bnce ole iyi olmuyor :oke:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
amaç facebooktan sohbet ise neden bu kadar uğraşıyorsun
ebuddy mobile messenger yukle facebook sohbetten rahatca sohbet et
operayla hiç ugraşma !!!!!!!

ertus

Üye
tesekürler kardes

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye

dostum ebuddy mobile messenger yukleynce facebookdan sohbet yapablior muyuz ? o nasil oluor :hmmm

attati

Üye
dediğin şey olmuyor arkadasim... Fakat facebook icinde nokia N8-00 kullanan arkadaslarim varsa fmabi die bir program indirin... icerisinde chat ve iphone da dahi olmayan bir sürü kolaylık var facebook icin kesinlikle tavsiye ederim... fmobi v2.0 google a yazarsanız... kolaylıkla erişebilirsiniz... eğer oviden indirirseniz ücretlidir... herkeze kolay gelsin iyi bayramlar...

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye

aynen ebuddy daha rahat

ama en güzeli nimbuzz ;)

labohm

Üye
bu yöntem artık çalışmıyor sanırım yada opera sürümü farklı bendeki ?!?!?

futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler

sedat_2425

Üye
arkadaşlar artık normal pc gibi operanın son sürümümden chat yapılabiliyor ben sorunsuz pc de olduğu gibi chat yapıyorum operadan ayarlar gelişmiş ordanda user agend'de girip deskop'u seçerseniz artık teli pc olarak görmekte normal olarak arkadaşınızın üstüne tıklayınca pc deki gibi penceresi açılmakta yazmaya başlayın yazdıktan sonra telefonun klavyesinde entere bastıkça pc deki gibi yazdıklarınız iletilir...

artar

artar

Üye
teşekkürler

MaxipmaN

Üye
bende oldu

Peocawe

Peocawe

Üye

Sanırım sen biraz çağın gerisinde kalmışsın. :kop: Sene oldu neredeyse 2013 konu taaa 2011'in Ocak ayında açılmış. Şimdilerde Facebook Messenger diye bir uygulama var duymuşsundur umarım. :ehe:ehe:ehe

MaxipmaN

Üye

Sanırım sen biraz çağın gerisinde kalmışsın. :kop: Sene oldu neredeyse 2013 konu taaa 2011'in Ocak ayında açılmış. Şimdilerde Facebook Messenger diye bir uygulama var duymuşsundur umarım. :ehe:ehe:ehe

herkes olmadı demiş ben de oldu ne var bunda dalgacı facebook messenger isimli uygulamayı özelden at bana kim kime gülüyo bakalım fmobi facebook chat olmayacak ama ben chat programı diyosan 2011 de n73 te kullnıyodum

Scuderia.

Scuderia.

Üye

Gerçekten komiksin symbian^3 e çıkıçak ve haberimiz olmıyacak..Burda bi ton insan var ama bu güne kadar görmedik resmi facebook uygulamasını..Facebook İos ve Androide çıkardı o dediklerini önce sen bi çağ atlasan çok iyi olcak yada araştırma yapsan.

Takipçi Satın Al

Üst Alt