sh0ck
Üye
( Çözüm ) Opera kullanarak Facebook'ta Chat Yapmak.
Merhaba arkadaşlar.
Herkes Facebook üzerinden chat yapmak istiyor gördüğüm kadarıyla. Fakat bu işi 3. parti bir yazılıma gerek kalmadan (Opera haricinde) nasıl yapılacağını size açık şekilde söyleyecem.
Adım 1:
Normalde Facebook ana sayfası, Browser Header'ine bakarak kullanıcının mobil halde ollduğunu anlayarak mobil sayfasına aktarır.
Adım 2:
Giriş yaptıktan sonra, Opera adres satırına aynen;
Yazıyoruz... Gördüğünüz ve göreceğiniz üzere Tıpkı PC'mizde kullandığımız gibi Facebook görüntüsü..
Adım 3:
En aşağıya iniyosunuz,.. Sohbet butonuna basıp, Seçeneklerden, "ayrı pencerede göster" diyoruz ( Daha kolay chat yapabilmek için) .. Ve O Da ne.. Online Kullanıcılar..
Başardınız, Facebook chattasınız.
Konuşmak için;
Yazdıktan sonra, enter tuşuna basmak istediğinizi farkedeceksiniz.. Çözüm basit..
Yazdıktan sonra, (Swype kullandığınızı farzediyorum). 1 kez enter'a basıp (Bir alt satıra inme butonu), tamam diyoruz....
Chat oturumunuz başladı. Tebrikler.
Not: Opera Browser 10.1 Kullanmanız gerekmektedir. Orjinal Web Browser'da Chat'e giremessiniz.
Çoğu arkadaş bundan şikayetçi, ama kendi bulduğum pratik, ve ağrısız bu yolu sizede öneririm.
Anlatım ve yöntem bana aittir. (
Lütfen alıntılarken kaynak belirtiniz.
Sömürmeyiniz, Teşekkür ediiniz..
~~Sh0cK.
Herkes Facebook üzerinden chat yapmak istiyor gördüğüm kadarıyla. Fakat bu işi 3. parti bir yazılıma gerek kalmadan (Opera haricinde) nasıl yapılacağını size açık şekilde söyleyecem.
Adım 1:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adresine girip Facebook hesabına normal şekilde giriş yapıyorsun.Normalde Facebook ana sayfası, Browser Header'ine bakarak kullanıcının mobil halde ollduğunu anlayarak mobil sayfasına aktarır.
Adım 2:
Giriş yaptıktan sonra, Opera adres satırına aynen;
Yazıyoruz... Gördüğünüz ve göreceğiniz üzere Tıpkı PC'mizde kullandığımız gibi Facebook görüntüsü..
Adım 3:
En aşağıya iniyosunuz,.. Sohbet butonuna basıp, Seçeneklerden, "ayrı pencerede göster" diyoruz ( Daha kolay chat yapabilmek için) .. Ve O Da ne.. Online Kullanıcılar..
Başardınız, Facebook chattasınız.

Konuşmak için;
Yazdıktan sonra, enter tuşuna basmak istediğinizi farkedeceksiniz.. Çözüm basit..
Yazdıktan sonra, (Swype kullandığınızı farzediyorum). 1 kez enter'a basıp (Bir alt satıra inme butonu), tamam diyoruz....
Chat oturumunuz başladı. Tebrikler.
Not: Opera Browser 10.1 Kullanmanız gerekmektedir. Orjinal Web Browser'da Chat'e giremessiniz.
Çoğu arkadaş bundan şikayetçi, ama kendi bulduğum pratik, ve ağrısız bu yolu sizede öneririm.

Anlatım ve yöntem bana aittir. (
.)Lütfen alıntılarken kaynak belirtiniz.
Sömürmeyiniz, Teşekkür ediiniz..
~~Sh0cK.

Sene oldu neredeyse 2013 konu taaa 2011'in Ocak ayında açılmış. Şimdilerde Facebook Messenger diye bir uygulama var duymuşsundur umarım.