galaxy wonder alacam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alaStar

alaStar

Üye
Dogru ya zaten televizyonu cebimizde tasiyoruz.arada elimize alip izliyoruz:ahkardes benim bi konum vardi git onu arastir.hem soruyon hem kabul etmiyon sende:ah

Kerim bilim adamları bile 2 nin altındaki sar için normal diyor sen neyim kafasındasın
Bi konu vardı hatırlıyomusun galaxy w kapanıyor diye o konuya bi cevap ver de gel sen :)

Kerim.

Kerim.

Üye

Kerim bilim adamları bile 2 nin altındaki sar için normal diyor sen neyim kafasındasın
Bi konu vardı hatırlıyomusun galaxy w kapanıyor diye o konuya bi cevap ver de gel sen :)

Bence sen neyin kafasindasin:ah1in ustunu onermiyolar.bu arada o konuya cevap verdim zaten:ahtelefonu servise verecek arkadas.cunku o cihazda sorun var sen ne diyosun ya:D

- - - Eklendi - - -

Amma komiksin kardes:D

alaStar

alaStar

Üye
Bence sen neyin kafasindasin:ah1in ustunu onermiyolar.bu arada o konuya cevap verdim zaten:ahtelefonu servise verecek arkadas.cunku o cihazda sorun var sen ne diyosun ya:D

- - - Eklendi - - -

İki ayrı arkadaştan daha şikayet var o konuda :)

Kerim.

Kerim.

Üye

İki ayrı arkadaştan daha şikayet var o konuda :)

Tamam kardes galaxy w sorunlu kendi kendine reset atiyo sakin almayin bu cihazi

- - - Eklendi - - -

Bunu mu deme mi istiyosun.bir de cihazindan memnun olanlara baksan.atiyorum 500kisiden 2 tanesini secip bana gosteriyosun.bu sadece cihaza bagli degil zaten.kullanmasini da bileceksin

alaStar

alaStar

Üye
Tamam kardes galaxy w sorunlu kendi kendine reset atiyo sakin almayin bu cihazi

- - - Eklendi - - -

Bunu mu deme mi istiyosun.bir de cihazindan memnun olanlara baksan.atiyorum 500kisiden 2 tanesini secip bana gosteriyosun.bu sadece cihaza bagli degil zaten.kullanmasini da bileceksin
:alkis:

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Bak bakalım sar değerleri en fazla kaç olabilirmiş kerim :cool:

Kerim.

Kerim.

Üye
uzmanlar 1in altini kullanin diyor.senin dedigin sinir.yani en fazla olabilecek deger:cool

alaStar

alaStar

Üye
Uzmanlar 0.08 kullanın diyor senin dediğin onu yazan adamın temennisi :)

Kerim.

Kerim.

Üye
He he tamam oyle:ahsen oyle bil:D

mesutgaga

mesutgaga

Üye
Tamam kapayin cenenizi ;)

alaStar

alaStar

Üye
:cool : nasıl

karayel90

karayel90

Üye
Bence motorola atrix alma roma önem veriyosan pek fazla rom desteği yok alacaksan 2. el git bi nexus i9250 al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt