Böylece Atatürk'ün yaptığı tüm devrimler yavaşş yavaşşş ortadan kaldırılır... super olur
.Kerasus. Üye Dereck' Alıntı: Böylece Atatürk'ün yaptığı tüm devrimler yavaşş yavaşşş ortadan kaldırılır... Genişletmek için tıkla ... super olur
Dereck' Alıntı: Böylece Atatürk'ün yaptığı tüm devrimler yavaşş yavaşşş ortadan kaldırılır... Genişletmek için tıkla ... super olur
Mobilator Emekli Yönetici Türe' Alıntı: Batilislasma diyoruz ama ingilterede formal duzen var Genişletmek için tıkla ... Batı daha genel bir kavram. İngiltere'de sistem nasıl bilgim yok ancak durum genelde böyle.
Türe' Alıntı: Batilislasma diyoruz ama ingilterede formal duzen var Genişletmek için tıkla ... Batı daha genel bir kavram. İngiltere'de sistem nasıl bilgim yok ancak durum genelde böyle.
Türe Üye Mobilator' Alıntı: Batı daha genel bir kavram. İngiltere'de sistem nasıl bilgim yok ancak durum genelde böyle. Genişletmek için tıkla ... Almanya'da değişkenmiş fakat ingiltere'de formal düzen. Hatta çocuk bir gün ayakkabısı farklı renkte olacaksa yazılı izin alıyormuş velisi idareden.
Mobilator' Alıntı: Batı daha genel bir kavram. İngiltere'de sistem nasıl bilgim yok ancak durum genelde böyle. Genişletmek için tıkla ... Almanya'da değişkenmiş fakat ingiltere'de formal düzen. Hatta çocuk bir gün ayakkabısı farklı renkte olacaksa yazılı izin alıyormuş velisi idareden.
hmgurbuz2 Üye Oyuncak gibi oldu bu yönetmelik her gelen bişey ekliyor çıkarıyor çok da gerekliymiş gibi..
Furkan Emekli Üye Konu Sahibi .Kerasus.' Alıntı: super olur Genişletmek için tıkla ... Ne yani Atatürk'ün yaptığı devrimlerin kalkmasını mı istiyorsun.
.Kerasus.' Alıntı: super olur Genişletmek için tıkla ... Ne yani Atatürk'ün yaptığı devrimlerin kalkmasını mı istiyorsun.
.Kerasus. Üye Furkan Emekli' Alıntı: Ne yani Atatürk'ün yaptığı devrimlerin kalkmasını mı istiyorsun. Genişletmek için tıkla ... evet ne var bunda.herkes Ataturku ve devrimlerini sevmek zorunda deil.
Furkan Emekli' Alıntı: Ne yani Atatürk'ün yaptığı devrimlerin kalkmasını mı istiyorsun. Genişletmek için tıkla ... evet ne var bunda.herkes Ataturku ve devrimlerini sevmek zorunda deil.
Dereck Üye .Kerasus.' Alıntı: evet ne var bunda.herkes Ataturku ve devrimlerini sevmek zorunda deil. Genişletmek için tıkla ... Bu bir zevk meselesi değil
.Kerasus.' Alıntı: evet ne var bunda.herkes Ataturku ve devrimlerini sevmek zorunda deil. Genişletmek için tıkla ... Bu bir zevk meselesi değil
.Kerasus. Üye Dereck' Alıntı: Bu bir zevk meselesi değil ufaklık Genişletmek için tıkla ... bnm neyi istedigim ne seni nede bi baskasini ilgilendrmez ! benim gorusum bu sekilde kimseyede empoze etmeye calismiyorum
Dereck' Alıntı: Bu bir zevk meselesi değil ufaklık Genişletmek için tıkla ... bnm neyi istedigim ne seni nede bi baskasini ilgilendrmez ! benim gorusum bu sekilde kimseyede empoze etmeye calismiyorum
codblackops2 Üye tartışma Atatürku sevmek zorunda değiliz ayrıca,bir sevgi vardır bir desaygı vardır karıştırmamak lazım değil mi ...
tartışma Atatürku sevmek zorunda değiliz ayrıca,bir sevgi vardır bir desaygı vardır karıştırmamak lazım değil mi ...