Bir Sorum Olacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Windows 9 çıkmadan WP9 çıkmaz.
Windows 9'da en erken 2-3 sene sonra çıkar.
O zamana kadar WP8 sistemi, 8.1, 8.2, 8.3 şeklinde devam edecektir tahminimce. :hmmm

akinorta

Üye
benim kullandığım wp8 sdk cihazı unlock yapabiliyor. Bende cihaz yok emülatörden çalışıyorum ama öyle bir seçenek olduğunu görmüştüm.
Yalnız emülatör çok iyi. Birebir telefon sayılır. Mağazası var office i var telefon arama ekranı var ana ekranı kişiselleştirme vs.

ecel54

ecel54

Üye
benim kullandığım wp8 sdk cihazı unlock yapabiliyor. Bende cihaz yok emülatörden çalışıyorum ama öyle bir seçenek olduğunu görmüştüm.
Yalnız emülatör çok iyi. Birebir telefon sayılır. Mağazası var office i var telefon arama ekranı var ana ekranı kişiselleştirme vs.

Uygulamalarını bekliyoruz :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin

evet sdk ile 99$'i odeyen cihazini yilda uc kez unlock yapiyor ama developer unlock oluyor sadece uygulama yukleyebilirsin.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Akın, mağazamıza özellikle bir OKEY ve BATAK oyunu lazım.
Sana güveniyoruz artık :)

akinorta

Üye

Uygulamalarını bekliyoruz :D

şuan öğrenme aşamasındayım

- - - Eklendi - - -

Akın, mağazamıza özellikle bir OKEY ve BATAK oyunu lazım.
Sana güveniyoruz artık :)

nadir symbian için yapmıştı aslında o bunu becerebilir. Ben okey veya bataktaki kurguyu çözemiyorum.

- - - Eklendi - - -

evet sdk ile 99$'i odeyen cihazini yilda uc kez unlock yapiyor ama developer unlock oluyor sadece uygulama yukleyebilirsin.

anladım tam unlock değil yani. bakalım cihazı alıp almama konusunda tereddütlerim var ama kısmet

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar windowsphone.com sitesinde mağazaya baktımda belli başlı uygulamalar hep ücretli :( Androidte alışmışız çoğu ücretsiz :( Biranda şaşırdım.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Ya arkadaşlar windowsphone.com sitesinde mağazaya baktımda belli başlı uygulamalar hep ücretli :( Androidte alışmışız çoğu ücretsiz :( Biranda şaşırdım.

belli başli derken isimlerini bir yazsan daha iyi olur.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
nadir symbian için yapmıştı aslında o bunu becerebilir. Ben okey veya bataktaki kurguyu çözemiyorum.

Evet en iyisi Nadir'e ulaşmak. Hazırladığı oyunları WP'ye uyarlayabilir belki. :hmmm
Dur bakıyım ben bi özelden mesaj atayım.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi

belli başli derken isimlerini bir yazsan daha iyi olur.

Oyun bakımından demiştim aslında. Mesela: Fruit ninja, angry birds star wars, cut the rope vb... Neyse artık şubatta alınca biraz daha marketi gelişir istediğim oyunlar(jetpack joyride subway surfers...) gelir, bende Nokia Lumia 920 almış olurum. Uygulamalara para ödemek sorun değil benim için ama androidde çoğu oyun,uygulama hep ücretsiz olunca insan şaşırıyor.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Oyun bakımından demiştim aslında. Mesela: Fruit ninja, angry birds star wars, cut the rope vb... Neyse artık şubatta alınca biraz daha marketi gelişir istediğim oyunlar(jetpack joyride subway surfers...) gelir, bende Nokia Lumia 920 almış olurum. Uygulamalara para ödemek sorun değil benim için ama androidde çoğu oyun,uygulama hep ücretsiz olunca insan şaşırıyor.
belki de şubata kadar ios'daki jailbreak tarzi bir unlock cikmiş olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt