lumia 920 hotmail kurulum yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920 hotmail kurulum yardım
Arkadaşlar az önce Hotmail ayarlarını karıştırırken sunucuyu sildim yanlşlıkla. Biriniz orda ne yazdğnı Bi yazsın da ayarları yapayım

komando04

komando04

Üye
aldın mı sende kardeşim hayırlı olsun

remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
İlk alnlrdn biri bnim kardeşim

remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah krdeşim sağolasn :)

remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
Snin titreşimde sorun var mı kardeşim. Bnimki titreşimde çok fzla ses çıkarıyor

komando04

komando04

Üye
Snin titreşimde sorun var mı kardeşim. Bnimki titreşimde çok fzla ses çıkarıyor

evet kardeşim diğer tellere göre hem fazla titriyor hemde ses çıkarıyor.sadece titrerken değil bazen müzik yada oyun seslerindede sanki hoparlör patlayacak gibi oluyor ama bazen zannedersem yazılımsal bir sorunu var tellerin

remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
Ya e postaların ayarı bozulunca ekrandki eposta tile ı kaybolmştu. Ayarı duzelttm ama ne uygulamalar da ne de ekranda epostalar yok şimdi

- - - Eklendi - - -

Bnce titreşim motorunda bir sorun var

Gascoine

Gascoine

Üye
İlk e-posta kurulumundan bahsediyorsunuz sanırım.. Cihazı yeniden kurmanız gerekir öyle bir durumda ve e posta ayalarını yeniden yapılandırarak sorunu çözebilirsiniz teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: n000k
komando04

komando04

Üye
Ya e postaların ayarı bozulunca ekrandki eposta tile ı kaybolmştu. Ayarı duzelttm ama ne uygulamalar da ne de ekranda epostalar yok şimdi

- - - Eklendi - - -

inşallah yazılımsal bir sorundur kardeşim

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

inşallah yazılımsal bir sorundur kardeşim

remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
Bu epostaları nasıl bulabilirim

komando04

komando04

Üye
e postalar derken kurulummu

remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi

komando04

komando04

Üye
tekrardan eposta kurulumu yap kardeşim Hotmail vs

remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler hallettim sorunu. eşleştirme yapınca tekrar başlat ekranına Hotmail tile ı heldi

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler hallettim sorunu. eşleştirme yapınca tekrar başlat ekranına Hotmail tile ı heldi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
cihaza hotmail hesabı kurduğunuz da hotmail de ki kişiler rehberinize veya kişi listenize ekleniyor mu?

papakudioflu

papakudioflu

Admin

abi messengerdaki ekli kişiler diyorum rehberde görünüyor mu? Görünüyorsa çok kötü olur benim msn çok eski bir sürü gereksiz var da :D

gorunuyor sadece msn degil butun hesaplardaki kişiler gozukur ama people hub ayarlarindan gosterilecek kişi listelerini filtreleyebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt