s3 ü şimdi almalımıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sedattcom

Üye
    Konu Sahibi
s3 ü şimdi almalımıyım ?
Merhaba arkadaşlar,

gelecek ay samsung s4 ün tanıtımını yapacak. Sizce bu s3 fiyatlarını etkilermi ne derecede etkiler. Ben s3 almayı düşünüyorum şimdi alsammı yoksa 1 ay daha beklesem daha ucuzamı alırım ?

Yada s3 ten farklı telefon tavsiyeleriniz varmı benzer fiyatlı.

emreilhans

emreilhans

Üye
Samsung'un gelecek ay s4un tanıtımını yapacağını size hangi akıllı söyledi acaba?

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Yalnız o s4 ün en erken ocakta tanıtılacağına dair haberler var ki gerçekleşmesi çok zor.

TheSoftware

TheSoftware

Üye
s3 mukemmel bir cihaz birsey kaybetmezsin.

aleranol

aleranol

Üye
Valla oyun oynarsan onex al oynamazsan s3 al. Ayrica s4 en erken nisan veya mayısta çıkabilir

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Bence One X al

defterdarr

Üye
oyun oynuycak olupta gameloft oyunlarinda istisnasif kotu performans veren onexi onermek oda iyiymis

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
s3 al onu tanıtacaklar kim bilir ne zaman çıkacak tam onu alacakken bakacan başka cihaz çıkacak onu bekleyecen.

sedattcom

Üye
    Konu Sahibi
Öneride bulunan arkadaşlara tek tek teşekkür ederim.
Samsung'un gelecek ay s4un tanıtımını yapacağını size hangi akıllı söyledi acaba?
https :// goo.gl/STkcC çogu haber sitesi ocak 2013 te tanıtımı olacagını yazmış. oralardan okudum artık akıllılarmı degillermi bilmiyorum o kadarını =))

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Öneride bulunan arkadaşlara tek tek teşekkür ederim.

https :// goo.gl/STkcC çogu haber sitesi ocak 2013 te tanıtımı olacagını yazmış. oralardan okudum artık akıllılarmı degillermi bilmiyorum o kadarını =))

değiller samsung yalanladı haberi

dedereis123

dedereis123

Üye
adam note 2 yeni satisa cikardi s4 niye sunup note 2 ve s3un satisini durdursun . Herkes S4 bekliyim diyip diger telleri almicak veya fiyat dussun s3 diye s4 bekleyenler olcak buda samsung icin satisina zarar demek he ama yakinda cikarsa pek sanmiyorum ama olursa s3 fiyati her turlu dusucek 1800 olan s2 simdi 1200e satilmiyor oda illaki iyi bir rakam oynar ama zaman lazim .

spectra188

Üye
Valla oyun oynarsan onex al oynamazsan s3 al. Ayrica s4 en erken nisan veya mayısta çıkabilir

Allahim ya ilk defa oyun icin one x al diyeni goruyorum s3 super amoled yani daha parlak ve ekrani oyunlarda daha buyuk ayrica one x de geri tusu olmadigi icin oyunlarda ekran kuculuyo yani dedigin cook sacma insanlara yanlis bilgi veriyorsun...

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Allahim ya ilk defa oyun icin one x al diyeni goruyorum s3 super amoled yani daha parlak ve ekrani oyunlarda daha buyuk ayrica one x de geri tusu olmadigi icin oyunlarda ekran kuculuyo yani dedigin cook sacma insanlara yanlis bilgi veriyorsun...

One X te geri tuşu yok mu ? Ekran oyunlarda küçülüyor mu ? Bunlari neye dayanarak söylüyorsun merak ettim..Bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen..

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
ben tam bilmiyorum yalanım yok :D

• Beğen
Tepkiler: ayran3883
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt