Bir Sorum Olacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Bir Sorum Olacak.
Arkadaşlar androidde şnternette uygulamanın ismini yazıp ücretli sürüm apk sini bulabiliyoruz. Yani ücretli uygulamayı internette bedavaya buluyoruz.Peki windows phone 8 de dediğim gibi internetten uygulamanın ücretlisini bulup ücretsiz yükleyemiyormuyuz?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
henüz cihazlar unlock edilmedi yani şimdilik yok ama unlock edilen cihazlar için ücretsiz market bile hazır.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
sanırım yüklenir ya

ecel54

ecel54

Üye
internettte bulabilirsiin ama telefonuna yükleyemezsin, yükleyebilmen için telefonunun unlock edilmiş olması gerekir, wp 9'li cihazlar için henüz unlock yöntemi çıkmadı.

komando04

komando04

Üye
symbian ve androitte öyle bişey mevcut yalnız wpde şimdilik bu mümkün değil kardeşim ileriki zamanlarda uygulama ve oyun alındıkça paylaşılacaktır tabi sistem izin verirse unclok işleminden sonra bu mümkün

papakudioflu

papakudioflu

Admin
internettte bulabilirsiin ama telefonuna yükleyemezsin, yükleyebilmen için telefonunun unlock edilmiş olması gerekir, wp 9'li cihazlar için henüz unlock yöntemi çıkmadı.

wp9 :allalla:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
tam ben diyicektim Allah söyletti herhalde :kıskıs:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
yok oyle bişey olsa en azindan ufak bir kıpırtısı olsa ben duyardım. Daha wp8+,wp8.5,wp8.5+ gelicek de ondan sonra wp9 belki gelir tabi bir de wp8.8 gelebilir:D

komando04

komando04

Üye
yok oyle bişey olsa en azindan ufak bir kıpırtısı olsa ben duyardım. Daha wp8+,wp8.5,wp8.5+ gelicek de ondan sonra wp9 belki gelir tabi bir de wp8.8 gelebilir:D

yok Alikemal abi arkadaşlar on demişlerde ondan dedim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

abi windows 9 gelmeden olmaz o iş zaten :ehe

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar peki unlock olacakmi bu cihazlar ona gore subatta alacagimda lumia 920

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Biraz daha bekleseydik wp10 alırdık iyi olurdu:ehe

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Yani unlock olma ihtimali varmi?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
çalışmalar devam ediyor xda da

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt