c7 belle güncelleme hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xfaster

Üye
    Konu Sahibi
c7 belle güncelleme hatası
Arkadaşlar benim c7 m var ben bunu belleye güncellerken (pc suiteden) 3.adımda bağlantı kesildi hatası veriyor ne yapmam gerek bunu düzeltmek için?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
pcde webcam driverı varsa sil

cihan3335

cihan3335

Üye
indows 7 ve Windows Vista'da hata, Windows'un güncelleme işlemi sırasında başka çakışan cihaz sürücüleri indirmeye ve yüklemeye çalışmasından kaynaklanabilir.
Windows sürücü yüklemesini Nokia Suite işlemi boyunca devre dışı bırakmak için aşağıdakileri yapın:

1. "Denetim Masası"na erişin ve "Sistem ve Güvenlik" öğesini seçin, burada "Sistem" öğesini seçin
  2. Ardından "Gelişmiş Sistem Ayarları" öğesini ve ardından "Donanım" sekmesini ve "Cihaz Yükleme Ayarları"öğesini seçin
  3. "Cihaz Yükleme Ayarları" öğesinden, "Hayır, ne yapılacağını benim seçmeme izin ver" ve ardından "Hiçbir zaman Windows Update'ten sürücü yazılımı yükleme'" öğesini seçin
  4. "Değişiklikleri Kaydet" öğesini tıklatın
Bu işlemden sonra, Nokia Suite işlemini yeniden çalıştırmayı deneyin. Nokia Suite'in "Yeni Cihaz Ekle" öğesini kullanarak cihazınıza el ile bağlanmanız gerekebilir.
Başarılı yüklemeden sonra Windows cihaz sürücüsü ayarlarını etkinleştirmeyi unutmayın.
ben bu şekilde problemi çözdüm arkadaşlar denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum

AHMED...

AHMED...

Üye
bu kadar zamandan sonra sanırım belle kullanmayan veya günceleyemeyen kalmamıştır :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Phoenixi kontrol et.bir arkadaş pc ye 2011 süümünü kaldırmadan 2012 yi yüklemişti onda da bu hata oluşuyordu.

xfaster

Üye
    Konu Sahibi
sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır çok sağolun :)

junior.6693

Üye
s.a arkadasım dediklerin benim bilgisayarımda zaten yapılı ama gene de aynı hatayı veriyo ne yapmam gerekiyor anlamıyorum cihazla bağlantı kesildi diyor hep yardımcı olursan cok sevinirim.

- - - Eklendi - - -

indows 7 ve Windows Vista'da hata, Windows'un güncelleme işlemi sırasında başka çakışan cihaz sürücüleri indirmeye ve yüklemeye çalışmasından kaynaklanabilir.
Windows sürücü yüklemesini Nokia Suite işlemi boyunca devre dışı bırakmak için aşağıdakileri yapın:

1. "Denetim Masası"na erişin ve "Sistem ve Güvenlik" öğesini seçin, burada "Sistem" öğesini seçin
  2. Ardından "Gelişmiş Sistem Ayarları" öğesini ve ardından "Donanım" sekmesini ve "Cihaz Yükleme Ayarları"öğesini seçin
  3. "Cihaz Yükleme Ayarları" öğesinden, "Hayır, ne yapılacağını benim seçmeme izin ver" ve ardından "Hiçbir zaman Windows Update'ten sürücü yazılımı yükleme'" öğesini seçin
  4. "Değişiklikleri Kaydet" öğesini tıklatın
Bu işlemden sonra, Nokia Suite işlemini yeniden çalıştırmayı deneyin. Nokia Suite'in "Yeni Cihaz Ekle" öğesini kullanarak cihazınıza el ile bağlanmanız gerekebilir.
Başarılı yüklemeden sonra Windows cihaz sürücüsü ayarlarını etkinleştirmeyi unutmayın.
ben bu şekilde problemi çözdüm arkadaşlar denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum
s.a arkadasım dediklerin benim bilgisayarımda zaten yapılı ama gene de aynı hatayı veriyo ne yapmam gerekiyor anlamıyorum cihazla bağlantı kesildi diyor hep yardımcı olursan cok sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt