Denemek istiyen varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Aynaya bakmakla onları görmek ne alaka kardeşim :D
Onlar aynanın içindemi yaşıyor :kop2:
Onlarda senin gibi enerji onları görmek istediğinde aynaya ihtiyacın yok ki :)
Sen Cin dediğinde onlar zaten senin yanında biterler :)

- - - Eklendi - - -

Ama pes 2012 oynarlar mı joysticki alıp onu bilemem :gul:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
beyleer kayseri'de olan varsa biri gelsin beni WC'ye götürsün yaw gorkuyom hacııı :D :ehe

Tuba

Tuba

Üye
Yapmayın cinler gerçekten var ve uğraştığınızda size musallat olurlar arkadaşın dediğini denemeyin bile aklınıza cinlerin varlığını getirmeyin ve o şekilde aynaya filan da bakmayın...

zaza

zaza

Üye
Birgun carparsa sizi gorurum o zaman :) onlarinda iyisi kotusu var ona gore ayaginizi denk alin. Gormedigin dusmanla savasamazsin...

paradox07

paradox07

Üye
Yapmayın cinler gerçekten var ve uğraştığınızda size musallat olurlar arkadaşın dediğini denemeyin bile aklınıza cinlerin varlığını getirmeyin ve o şekilde aynaya filan da bakmayın...

+1 :oke:

Samet.25

Anlattığı oda tam benimki uzun ayna Loş sokak ışıkları vuruyor içeri ama hikaye bole bişey bi Besmele çekin korkmayın

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye

kalp temizliğiyle olmuyo bu işler fevzi abiii :kop: inanmayla ilgili ;)
Cinlere inan ya da inanma...
İster inanan ister inanmayan kim olursa olsun onlara karşı ters hareketler yap senden mutlaka acısını çıkarırlar...
Bu yüzden onlara karşı kalbin temiz olsun diyorum.. Haklarında yamuk şeyler düşünme diyorum :evet:

- - - Eklendi - - -

Yani sen kimseye bulaşmazsan kimsede sana bulaşmaz bu insanlar arasındada böyle değilmidir :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yaw bırakn cn peri hikayelerini gece gece çarpılacağız mübarek

paradox07

paradox07

Üye

Cinlere inan ya da inanma...
İster inanan ister inanmayan kim olursa olsun onlara karşı ters hareketler yap senden mutlaka acısını çıkarırlar...
Bu yüzden onlara karşı kalbin temiz olsun diyorum.. Haklarında yamuk şeyler düşünme diyorum :evet:

- - - Eklendi - - -

Yani sen kimseye bulaşmazsan kimsede sana bulaşmaz bu insanlar arasındada böyle değilmidir :)

hı demek istediğini şimdi anladım.ben senin dediğini saf kalplilik olarak anladım.şimdi oldu :oke: haklısın :)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Ürperdim

Yorganın altından tırsarak gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
warriorname

warriorname

Üye
Abi yapmayın korkuyorum yaaa.. :)

theseusx

theseusx

Üye
Valla çok güldüm Allah da seni güldürsün. :)

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
Ben bikere denedim gencler biseyler oluyor gercekten tavsiye etmem ama yapacaksaniz bi tavsiye tam olarak goz bebeklerinizin icine odaklanmaniz lazim

The East

The East

Üye
Yemin ederim gece tuvalete gitmekten korktum altima ederim tuvalete gitmem

not: ellerimi yikarken aynada gorursem diye bide isik aciksa goruyozmu :D

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt