Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Düştü !
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan Emekli
Üye
Konu Sahibi
Telefon Düştü !
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
x-scarface
Üye
badmus
Üye
Felix ve 3310
OttomaN TigeR
Üye
Haydar
Emekli Yönetici
incee
tempestshine
Üye
3310
somurtukk
Üye
ama cok iyiydi eskı telefonlar ya. heyy gıdı ılk tel aldıgımda sevncmden havalara ucmustum o zamnlar yenı cıkıyordu 3310 lar
Furkan Emekli
Üye
Konu Sahibi
Oo babam ilk telefon aldığında Ericson Gh 688'di.Çok güzeldi ya Şaka bir yana Nokia hepimize bir anı bıraktı malesef şimdiki nesil için aynı şey geçerli değil
- - - Eklendi - - -
Ve işte o dönemin canavarı buydu ve hep şunu düşünüyorum bu antenli telefonlardan nereye geldik yapabilecek herşeyi yaptık peki bu saatten sonra daha ne yapacaklar ?
Oo babam ilk telefon aldığında Ericson Gh 688'di.Çok güzeldi ya Şaka bir yana Nokia hepimize bir anı bıraktı malesef şimdiki nesil için aynı şey geçerli değil
- - - Eklendi - - -
Ve işte o dönemin canavarı buydu ve hep şunu düşünüyorum bu antenli telefonlardan nereye geldik yapabilecek herşeyi yaptık peki bu saatten sonra daha ne yapacaklar ?
hep o soruyu bende düşündüm bu saatten sonra ne yapacaklar diye. sanırım projeksiyo makinesi gibi olabilir. Yani duvara film yansıtma filan hiç bitmeyen batarya
Furkan Emekli
Üye
Konu Sahibi
Öyle bir alet var zaten Samsung Galaxy Beam. Ama bitmeyen şarj yok.