Cep Telefonları Genel'in Android ve Windows Phone Bölümüne Dönmesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonları Genel'in Android ve Windows Phone Bölümüne Dönmesi
Sayın MaxiCep yöneticileri farkında mısınız bilmiyorum ama Cep Telefonları Genel bölümünde son zamanlarda açılan her üç konudan üçü ya Windows Phone ya da Android yazılımıyla/cihazıyla alakalı. Ayrıca bu konuların hepsi haber konusu. Haber konusu açılmasın demiyorum da haber konularının niteliği artık öyle bir noktaya geldi ki "windowslu x cihazı mesaj atabiliyor" tarzı şeylere bile haber gözüyle bakar oldu üyeler. Hadi onları da açsınlar lafımız yok da forumda haber bölümümüz yok mudur da bu konular ısrarla buraya açılıyor? Veya sistemlerin genel bölümlerini o sistemle ilgili haberler paylaşılsın diye açılmadı mı? Sırf mesaj yazılması için buraya açılan konulara el atılmayacak mı?

Bu bölümün asıl amacı telefon isteklerine ve karşılaştırmalarına cevap vermekten çıktıysa ona göre düzenleme yapalım lütfen.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
işte bunu ayakta alkışlarım kimseye kızma gibi bir lüksüm yok olamaz da ama fark edilen bir gerçek cep telefonu genel bölümü açılış amacından bir hayli saptı asıl amacı bildiğim kadarı ile karşılaştırma ve telefon önerisi alma gibi şeylere dayınırken şimdi önüne gelen ya tartışma konusu ya genel sohbet havasında bir konu yada ufacık şeyden haber konusu açıyorlar ağızına sağlık serdar abi :oke:

• Beğen
Tepkiler: pRime.
pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
işte bunu ayakta alkışlarım kimseye kızma gibi bir lüksüm yok olamaz da ama fark edilen bir gerçek cep telefonu genel bölümü açılış amacından bir hayli saptı asıl amacı bildiğim kadarı ile karşılaştırma ve telefon önerisi alma gibi şeylere dayınırken şimdi önüne gelen ya tartışma konusu ya genel sohbet havasında bir konu yada ufacık şeyden haber konusu açıyorlar ağızına sağlık serdar abi :oke:
aynen bunu söylemeye çalışıyorum. kimseye sen bu konuyu açamazsın demiyoruz tabi ki de artık sağdan soldan kopyalanan anlamsız haber konuları ile dolup taştı forumun bu bölümü. arada açılan ufak konular da arka sayfalarda kaybolup gidiyor bu yüzden.
bu da yetmediği gibi maxicep anasayfasından alınan haberler bu bölümde haber konusu olarak açılıyor.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye

aynen bunu söylemeye çalışıyorum. kimseye sen bu konuyu açamazsın demiyoruz tabi ki de artık sağdan soldan kopyalanan anlamsız haber konuları ile dolup taştı forumun bu bölümü. arada açılan ufak konular da arka sayfalarda kaybolup gidiyor bu yüzden.
bu da yetmediği gibi maxicep anasayfasından alınan haberler bu bölümde haber konusu olarak açılıyor.

haber konuları için de zaten ayrı bir başlık var neden oraya açılıyor anlamadım :hmmm

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
haber konuları için de zaten ayrı bir başlık var neden oraya açılıyor anlamadım :hmmm
haber bölümüne uğrayan yok da ondan. orada cevap yazılmıyor diye konuları bu bölüme açıyorlar.

mert_1047

mert_1047

Üye
Kesinlikle katılıyorum. Maxicep cep genel bölümü genelden çok özele hitap etmiş oluyor bu yolla. Bi cihaz için olan herşey ayrı ayrı başlıklar altında yer alacaksa bunu o cihazın ilgili olduğu bölümde açmak daha makul olacaktır. Aksi taktirde konu kirliliği oluyor çok fazla konu üst üste yığılıyor.

_OgUz

Üye
katiliyorum

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım kimsenin işine gelmiyor gerçeklerin açıklanması. Bir sene önce bu bölümde standart karşılaştırma tavsiye konuları, güzel paylaşımlar olurdu arada tek tük haber konuları açılırdı olması gerektiği gibi ama şu anda hala ısrarla saçma sapan haber konuları açılıyor bölümde. Biri de çıkıp demiyor ki bunda bir terslik yok mu?
:kotu:

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Dogru.

Uruloki

Uruloki

Üye
Valla serdar bende katılıyorum hatta konu açan bazı arkadaşların konu açmayı dahi bilmemesi bazılarının da mod luk uğruna bunu yapmaları çok saçma ya öyle ki kopyala yapıştır konu aciyorlar resmen e çoğu da yalan haber

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Valla serdar bende katılıyorum hatta konu açan bazı arkadaşların konu açmayı dahi bilmemesi bazılarının da mod luk uğruna bunu yapmaları çok saçma ya öyle ki kopyala yapıştır konu aciyorlar resmen e çoğu da yalan haber

aynen konu kalitesi yerlerde sürünüyor. eski düzeni kalmadı o bölümün.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
durum şu üye herhangi bir kaynaktan haberi buluyor, forum anasayfasını açıyor, aşağıya iniyor, bakıyor cep telefonları genel en üstte tamam burası olur diyor daha fazla aşağıya inip açmıyor ya da örneğin galaxy wonderle ilgili haber var diyelim bunu samsung ya da android yerine direk hepsini kapsayan cep telefonları bölümüne açıyor.

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
durum şu üye herhangi bir kaynaktan haberi buluyor, forum anasayfasını açıyor, aşağıya iniyor, bakıyor cep telefonları genel en üstte tamam burası olur diyor daha fazla aşağıya inip açmıyor ya da örneğin galaxy wonderle ilgili haber var diyelim bunu samsung ya da android yerine direk hepsini kapsayan cep telefonları bölümüne açıyor.

şöyle söyleyeyim o zaman.

bu forumun haber bölümü var.

haber bölümü de tüm haberleri kapsıyor, üyeler gidip konularını oraya açabilirler.
cep telefonları genel bölümü karşılaştırma, istek, yardım gibi konulara uygun bir bölüm bu yıllardır böyleydi. bu son bir yılda inanılmaz bir hızla bu konularla dolmaya başladı. özellikle bir şey söylemedim bunca zaman takip ettim belki site yöneticileri el atar diye ancak anladım ki bu kötü gidişat fark edilememiş.

haberi alan üye ne kaynak gösteriyor ne bir şey söylüyor. hasan'ın da dediği gibi buradaki konu sayısını artırıp prim yapmaya çalışan, yapan üyeler var.

konular inanılmaz kalitesiz.

bazıları hiçbir şey ifade etmiyor.

tutup da haber başlığı altında nokia lumia 920 estonya stoklarında diye bir konu açılıyor içine bir giriyorsun bir resimle karşılaşıyorsun. açıklama nerede? bu şekilde çok konu var. chip online, teknoblog, shift delete, donanımhaber gibi sitelerden kopyalanıp yapıştırılan tonla konudan söz etmeyeceğim bile

son olarak sizin işinize gelmiyor olabilir ama üye olarak burada alakasız, saçma haberler okumak istemiyorum ben. bana katılacaklar olduğuna da eminim bu konuda.

Placebo-

Placebo-

Üye
Cep telefonu haber ve cep telefonu destek diye iki ayrı bolum açılabilir?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
haklısın ben aksini iddaa etmiyorum zaten çok karışık o bölüm ama işte bu kadar üye var hangisine yetişilecek ama bölüm talep ederseniz yönetim kabul ederse olur mesela işletim sistemi haberleri gibi...

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
heh! ana sayfaya ayrı bir bölüm açılabilir. işte bu güzel olur. ama yine aynı yere çıkıyor. her sistemin ve cihazın kendi genel bölümü var haberler orada da paylaşılabilir.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
heh! ana sayfaya ayrı bir bölüm açılabilir. işte bu güzel olur. ama yine aynı yere çıkıyor. her sistemin ve cihazın kendi genel bölümü var haberler orada da paylaşılabilir.
:oke:

phasan

phasan

Üye
Eski duzeni kalmadi

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bölüm düzeni tamamen elimizde olan birşey arkadaşlar, buna en çok katkısı olacak olanlar siz üyelerimizdir.
Cep Telefonları Genel açıklamasına uygun bir içeriğe sahip durumda
Cep Telefonları ve mobil cihazlar hakkında genel konuşmalar, karşılaştırmalar, anketler, yenilikler
karşılaştırmalar için zaten alt kategori mevcut, kirlilik olmasın diye aksesurlar bölümüde açıldı :good: bunun dışında haber için ayrı tavsiye için ayrı bir bölüm açamayız.
F
orum'un haber bölümü ise Konu dışı genelde her tür haberi kapsadığı için kimse uğramaz oraya yani telefon için konu açan olmaz bunun dışında bölüm içinde etiketler oluşturup kolaylık sağladık üyeleremize.
Burdaki çözümü yönetimce konuştuk yapmamız gereken konuları inceleyip içeriğine göre taşıyıp düzeni sağlamak bunu düzenli bir şekilde takibini sağlayıp kontrol edersek düzene girecektir.
Bölüm eski durumuna göre daha sakin ve seviyeli ilerliyor, sorun sadece benzer haber konularının açılması, haber içeriğinin az olması, haber kaynağının sağlam olmamasıdır.
Biz bu forumlarda yazılan makalelerin açılmasına engel olalım.
Bölümde uygun bir açıklama konusu açarak üyeleri bilgilendireceğiz ve açılmış haberin hangi cihaz hakkında açıldığına bakarak ilgili alana taşıyacağız.
Bilgilendirme konusu açıldıktan sonra üst konu olarak bölümde sabitenecek ve zaman içinde düzene girecektir.

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Bölüm düzeni tamamen elimizde olan birşey arkadaşlar, buna en çok katkısı olacak olanlar siz üyelerimizdir.
Cep Telefonları Genel açıklamasına uygun bir içeriğe sahip durumda karşılaştırmalar için zaten alt kategori mevcut, kirlilik olmasın diye aksesurlar bölümüde açıldı :good: bunun dışında haber için ayrı tavsiye için ayrı bir bölüm açamayız.
F
orum'un haber bölümü ise Konu dışı genelde her tür haberi kapsadığı için kimse uğramaz oraya yani telefon için konu açan olmaz bunun dışında bölüm içinde etiketler oluşturup kolaylık sağladık üyeleremize.
Burdaki çözümü yönetimce konuştuk yapmamız gereken konuları inceleyip içeriğine göre taşıyıp düzeni sağlamak bunu düzenli bir şekilde takibini sağlayıp kontrol edersek düzene girecektir.
Bölüm eski durumuna göre daha sakin ve seviyeli ilerliyor, sorun sadece benzer haber konularının açılması, haber içeriğinin az olması, haber kaynağının sağlam olmamasıdır.
Biz bu forumlarda yazılan makalelerin açılmasına engel olalım.
Bölümde uygun bir açıklama konusu açarak üyeleri bilgilendireceğiz ve açılmış haberin hangi cihaz hakkında açıldığına bakarak ilgili alana taşıyacağız.
Bilgilendirme konusu açıldıktan sonra üst konu olarak bölümde sabitenecek ve zaman içinde düzene girecektir.

ayrı bölüm açmayacaksanız sistemle ilgili haberleri o sistemin genel bölümüne taşıyın. bu bölümde çok önemli bir haber olmadıkça haber konusu açılmamalı. bunu sağlamak da sizin elinizde. sorun olmadığını düşünüyorsanız konuların niteliğine bir kez daha bakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt