Galawy Wonder Sistem Ses Dosyalarına Nasıl Ulaşabilirim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
    Konu Sahibi
Galawy Wonder Sistem Ses Dosyalarına Nasıl Ulaşabilirim ?
Arkadaşlar bazı sesleri kilit sesi, tuş sesi vs değiştiemek istiyorum fakat explorerda bulamadım.Bilen arkadaşlar varsa yardım bekliyorum teşekkürler.

Kerim.

Kerim.

Üye
Rootlayarak

Kerim.

Kerim.

Üye
Bilmiyorum ama ben olsam sistem dosyalarini pek kurcalamazdim

badmus

badmus

Üye
System>Media>Audio>Ui

yolunu izleyerek ulaşabilirsin.

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
    Konu Sahibi
Çok güzel ses dosyaları hazırladım sistem ses dosyaları için.Her tonun belli bir ismi var örneğin kamera sesi için camera_click yazıyorsun istediğin ogg dosyasına ve o ses çalıyor resim çekerken.Fakat dosyaları bir türlü gereken yere kopyalayamıyorum.Yazma izinleri açık olsa bile ne dosya silebiliyorum nede ekleyebiliyorum ui klasörüne :(

badmus

badmus

Üye
Çok güzel ses dosyaları hazırladım sistem ses dosyaları için.Her tonun belli bir ismi var örneğin kamera sesi için camera_click yazıyorsun istediğin ogg dosyasına ve o ses çalıyor resim çekerken.Fakat dosyaları bir türlü gereken yere kopyalayamıyorum.Yazma izinleri açık olsa bile ne dosya silebiliyorum nede ekleyebiliyorum ui klasörüne :(

Ne yazık kı bu konuda bir bilgim yok.

-Emre

-Emre

Üye
root explorerla yapman gerek bir ayar var onda ama tam bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: Bruce Wayne
Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
    Konu Sahibi
root explorerla yapman gerek bir ayar var onda ama tam bilmiyorum

Ayarladim tesekkur ederim.Root explorerla yapmak gerekiyormus, daha once io file managerle yapmaya calisiyordum :D Ayarida ogrendim klasore attigimiz ogg formatli seslere root explorerde basili tutup izinler kismini ayarliyoruz.Kilit sesleri camera sesleri tus sesleri vs iphone gibi canli oldu :)

-Emre

-Emre

Üye
hayirli olsun :) bi de bu sesleri bi yere upload edip forumda paylasirsan insanlara da faydasi olur.)

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
    Konu Sahibi
Uygun bir zamanda konu acicam tabiki ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt