T21 hakkında bilgisi olan var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aslanmali

Üye
    Konu Sahibi
T21 hakkında bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar bu model yeni çikti acaba root atma veya grafik işlemcisi filan ne bilgi verebilirmisiniz

aslanmali

Üye
    Konu Sahibi
Eet

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Başlık düzenlendi.

• 10-Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (yardım, lütfen, kişiye özel gibi başlıklar uyarı yapılmaksızın silinebilir). Aksi halde yönetim tarafından müdahale edilebilir.
Forum Kuralları

aslanmali

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardım lütfen

alonsof1

alonsof1

Üye
Kardeş t21 veya maxiplus5 diye adlandırılan telefon ZTE markasının BladeII Modeli akıllı telefonudur.işlemcisi 800mhz Qualcomm MSM7227A Snapdragon grafik kartı ise Adreno 200 dür.telefon 512 mb ram 4gb rom içerir.Ayrıca şunuda belirteyim ürün HD Video çekimi yapmamakta.sorduğun teknik detayları kısaca bunlar. Root konusunda ise Android 4.0 root olma şeklinde forumda aratırsan bilgi mevcuttur.kolay gelsin...

aslanmali

Üye
    Konu Sahibi
saolun ama zte blade 2 farklı bi telefon baktım google dan acaba bi yanlışlıkmı vare

Kerim.

Kerim.

Üye
Bütçee?

aslanmali

Üye
    Konu Sahibi
telefonu aldım zaten lütfen deteylı bilgi verirmisiniz

- - - Eklendi - - -

kimse yok mu

Taslica

Üye
forumdaki bu konumdan bilgi sahibi olabilirsiniz.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
beni dinlersen o telefonu alma çabu bozulduğu gibi öyle yüksek bi performansı yok zaten turcell uygulamları alır almaz ramı dolduruyor
beni dinle motorola atrix al 680 liraya 1 gb ram dual core işlemci 5 mp kamera

- - - Eklendi - - -

özellikli atrixi al

-Emre

-Emre

Üye
beni dinlersen o telefonu alma çabu bozulduğu gibi öyle yüksek bi performansı yok zaten turcell uygulamları alır almaz ramı dolduruyor
beni dinle motorola atrix al 680 liraya 1 gb ram dual core işlemci 5 mp kamera

- - - Eklendi - - -

özellikli atrixi al

almis bile .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt