Telefon Tavsiyesi LG optimus 3D max'mi ? HTC Sensation XE'mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
LG optimus 3D max'mi ? HTC Sensation XE'mi ?
Evet beyler başlık gayet açık.

Lg optimus 3D max p725 - 3D için almak istiyorum.

HTC Sensation XE - Tasarımı beni benden alıyor

Bu iki telefon arasında kaldım.

Veee bu telefonlar ics güncellemesi alacak mı ?

- - - Eklendi - - -

Konuyu yanlış yere açmışım özürdilerim. Telefonları akşam alacağım için biraz aceleye geldi.

Frksylyc

Üye
degistirilemeyen batarya sorun olmayacaksa sensation ex bence.

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi

yuh be. Bende telefonun arkası açılıyor olunca batarya değiştirilebiliyor sandım. Lg optimus 3d max şuan bence 1-0 önde...

Black

Black

Üye
sensation xe al beats kulaklık var ama sensation xe lite alırsan beats kulaklık çıkmaz .
Gpu varkı falan var xe de adreno 220 3d max da ise power vr sgx 540 gpu'su vardır .

furkey

Üye

bilip bilinmeden konuşulmasa keşke...

- - - Eklendi - - -

yuh be. Bende telefonun arkası açılıyor olunca batarya değiştirilebiliyor sandım. Lg optimus 3d max şuan bence 1-0 önde...

XE nin bataryası değişiyor hocam rahat ol...

- - - Eklendi - - -

Evet beyler başlık gayet açık.

Lg optimus 3D max p725 - 3D için almak istiyorum.

HTC Sensation XE - Tasarımı beni benden alıyor

Bu iki telefon arasında kaldım.

Veee bu telefonlar ics güncellemesi alacak mı ?

- - - Eklendi - - -

Konuyu yanlış yere açmışım özürdilerim. Telefonları akşam alacağım için biraz aceleye geldi.

xe ics güncellemesi aldı. Rom olaylarıyla filan uğraşıcaksan ben xe derim. Hatta uğraşmayacaksan da xe derim. 3d inan pek bir işe yaramıyor. Gözeri yoruyor vs vs...

Ali58_58

Ali58_58

Üye
aynen bencede h:oke:tc sensation xe al

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Tavsiyeler için teşekkür ederim.Batarya olayından sonra iyice kafam karışmıştı...Sağolsun furkey kardeşim içimi rahatlattı.

Şimdi Htc almam için 3D max'in beni etkilememesi gerekiyor. 3D yönünden. Youtube aracılığı ile her ne kadar 3d videolarını izlesemde güzel görüktü. Tabikide kanmadım. Gidip mağazasından kendi elimde görmem lazım. İyice kurcalamam lazım. Sonra beğenmezsem htc xe alacağım. Tasarımına aşık oldum. Beats kulaklığı duyunca çılgına döndüm desem yeridir. Sonra 8mp kamera ve en önemlisi ics güncellemesini alması beni benden aldı. Zaten 50-100 tl fiyat aralığı var.

Herneyse arkadaşlar ben 3d max'ı hep inceledim. Herşeyini öğrendim. Ama bu xe'nin olumsuz yönlerini anlamadım. En önemli sorunları nelerdir ? Teşekkür ederim.

furkey

Üye
Eski bir sensation kullanıcısıyım ve tek sorun batarya sorunuydu. Gerci benim pil 1500 mah di xe nin 1800 mAh ve yedek batarya ile asilamayacak bir sorun değil. Başka da sorunu yoktu...

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Beats kulaklık çıkıyormu her kutudan ? Fiyat farkı varmıdır ??

caglar9726

caglar9726

Üye
Bana kalırsa her daim Htc zaten 3D kullanım canavar gibi pil ömrü kısaltır ama senin seçimin müzikle aran iyiyse oyun oyarsan =:Sensation:=

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Htc nin de Evo 3D modeli var?

Ben de sensation xe almayı düşünüyorum bakalım yakında..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt