bir üstekine suikast planı yap !!

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hava Çok Sooğ...

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Furkanın basına kar maskesini giydirip olaylı bir meydana bırakıp polislere bu adam p.. Yandası olay cıkarmaya gelmis deyip ordan uzaklasırdım. Gerisini turk polisine bırakırım. (kısaca polislere dovdururdum.)
:kop2:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
La ne kadar fesat çıktınız la :birak: ya ben oynamıyorum :agla2:

otostopçu

otostopçu

Üye
kuzey kutbuna götürüp dışarda sandalyeye bağlar sonrada ellerini bağlarım her 5 dakikada bir okkalı bir tokat atarım acıdan kıvranarak ölür :sirit:

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Otostopcuyu calıntı arabayla ucurundan atardım.
Once bir araba bulurdum.
Arkiyi alıp ucuruma surer
son anda arabadan atlardım.

alaStar

alaStar

Üye
Kızıltilki yi sauna yada hamam a girdiği bigün kıstırıp önceden yaptığım ucu delici olan bi buz parçasıyla piçaklardım suç aletide sıcakta eriyip kaybolurdu elime eldivende takarsam kimse kanıt bulamaz :)
(Bir diziden alıntıdır bunu hayal edemezdim dimi :ehe )

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kızıltilki yi sauna yada hamam a girdiği bigün kıstırıp önceden yaptığım ucu delici olan bi buz parçasıyla piçaklardım suç aletide sıcakta eriyip kaybolurdu elime eldivende takarsam kimse kanıt bulamaz :)
(Bir diziden alıntıdır bunu hayal edemezdim dimi :ehe )

Aynı ben ya :sirit:

• Beğen
Tepkiler: alaStar
Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Bu konuyu acan arkadasın amacı ne aceba. bir is icin mi konu acıp fikirleri değerlendiriyor. :hmmm

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Alastari parti var diye çağıracam bir kaç kız götürcem arkalarınde ben olacam gizlice kolonyayi gözüne döktükten sonra ölene kadar dövecem :) .

• Beğen
Tepkiler: alaStar
Kingmortall

Kingmortall

Üye
arabasına bomba koyacağım marş yaptıgı an bum :aman2:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Kingmortall 'ı düvello yapacağız diye büyük bi hangara çağırcam kapıdan girer girmez kafasına odununan vuracam :D sonra sandalyeye bağlayıp başının üzerine su kovası koyup her 2 saniyede bi su damlayacak şekilde kovayı delicem 2 saniyede bi ''şıp şıp şıp'' sesiyle çıldıracak :d: ardına parmaklarını ve de dişlerini kelpedenle sökecem :D :ehe :d:

NOT: bütün bunları hangi ruh haliyle yazdım bilmiyorum :D + ben bu kadar cani nasıl oldum :D + Kingmortall gardaş sana kastım yok bütün sorun konuyu açan arkadaşta :D :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Arabanın gaz pedalını bozacağım ve basılı kalacak. Ben de Kaptan'ı araba sürmeye doğru götürürken benim işim çıktı sen tek başına sür ben sonra geleceğim diyeceğim o arabaya bindiği anda araba hareket edecek ve yolun sonunda

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Arabanın gaz pedalını bozacağım ve basılı kalacak. Ben de Kaptan'ı araba sürmeye doğru götürürken benim işim çıktı sen tek başına sür ben sonra geleceğim diyeceğim o arabaya bindiği anda araba hareket edecek ve yolun sonunda

Hehe :D Ehliyetim yok :ehe bu zamana kadar bi arabanın kontağına dokunmuş can değilim hacıııı :D :ehe :d:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Farketmez deneme sürüşü yaptırmak için ikna ederim olmadı araba kendisi gidiyor. Sürmene gerek yok derim :eller:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Biraz öyle :eller:

Üst Alt