Yeni Tablet pc almak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
everest22

everest22

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Tablet pc almak istiyorum
Arkadaşlar maximum limit 1 milyar birçok tablet baktim ama henüz İLK tabletimi alicam bana bi tablet önerin almak istiyorum ama hangisi iyi bakiyorum bakiyorum sadece bakiyorum ,Bilen bikaç arkadaş yardim edsin lütfen

- - - Eklendi - - -

Yokmu tabletten anlayan?

- - - Eklendi - - -

Yokmu tabletten anlayan?

CABBAR

CABBAR

Üye
Dostum Tablet Pc bölümü var orada daha çok bilgi edinebilirsin :oke: :)
Ben tablet kullanıyorum ama 325 liraya aldım PolyPad 7208 hd sen 1000 lira limit koymuşun daha iyilerini alabilirsin. Asus ve ipad var onlara bakabilirsin

paradox07

paradox07

Üye
Aykut ben de o fiyatlara bi tablet almak istiyorum.memnun musun tabletinden,eksileri neler söyler misin?

CABBAR

CABBAR

Üye
Aykut ben de o fiyatlara bi tablet almak istiyorum.memnun musun tabletinden,eksileri neler söyler misin?

Hüseyin bu fiyata en iyisi bu çok araştırdım yalnız tek bir eksiği var sim kart girişi yok. Internet biraz sıkıntı yani :) oyun uygulama sorun değil memnunum şimdilik

everest22

everest22

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bende alicamda yani hem iyi hem hesapli olsun 1000 liraya kadar çikabilirim evet bikaç öneri yazsanizda baksam çok iyi olur Herkeze teşekkürler...

CABBAR

CABBAR

Üye

Ayrıca şu anda TeknoSa'da 275'e düşmüş sanırım

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bende alicamda yani hem iyi hem hesapli olsun 1000 liraya kadar çikabilirim evet bikaç öneri yazsanizda baksam çok iyi olur Herkeze teşekkürler...

Bu bölümde öneri isteyenler var senin gibi konulara biraz göz gezdir muhakkak bilgi edinirsin :) Yeni Bi bölüm burası forumda çok fazla kişi yoktur anında cevap alamazsın :oke:

everest22

everest22

Üye
    Konu Sahibi
evet gördüm bakiyorum senin verdiğinede baktim fiyatida çok iyi üstelik dual core

paradox07

paradox07

Üye
Hüseyin bu fiyata en iyisi bu çok araştırdım yalnız tek bir eksiği var sim kart girişi yok. Internet biraz sıkıntı yani :) oyun uygulama sorun değil memnunum şimdilik

telefonda sınırsız net var zaten.tek sorun buysa gözü kapalı alabilirim.fiyatı da çok iyiymiş.desteğin için teşekkürler dostum :oke:

everest22

everest22

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarda çok olumlu bu cihaz için sağol gördünmü bak her işte bi hayir var konuyu yanliş yere açmasam belki bukadar ucuza haberim olmiycakti böyle bi tabletten :)

paradox07

paradox07

Üye
Aynen kardeşim :) alırsan şimdiden hayırlı olsun diyelim :)

CABBAR

CABBAR

Üye

telefonda sınırsız net var zaten.tek sorun buysa gözü kapalı alabilirim.fiyatı da çok iyiymiş.desteğin için teşekkürler dostum :oke:

Rica ederim :) DH'de ana konu var bununla ilgili bi Bak istersen

CABBAR

CABBAR

Üye
yorumlarda çok olumlu bu cihaz için sağol gördünmü bak her işte bi hayir var konuyu yanliş yere açmasam belki bukadar ucuza haberim olmiycakti böyle bi tabletten :)

Yine de araştır güzelce boşa para verme :)

everest22

everest22

Üye
    Konu Sahibi
var

paradox07

paradox07

Üye
Hm tamam,bir an göremedim o özelliğini :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt