37 yaşında 16 çocukları var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
37 yaşında 16 çocukları var

İngiltere'nin en geniş ailesi ünvanını elinden barındıran Sue Radford ve kocası Noel, 16'ncı çocuklarını da dünyaya getirdi. Son doğan kızlarına Casper adını veren çiftin 9 oğlu ve 7 kızı var.EN BÜYÜĞÜ 23 YAŞINDA

İngiliz basınından The Daily Mail sitesinde yer alan habere göre; 9 odalı kendilerine ait bir evde yaşayan 37 yaşındaki Sue Radford, 14 yaşından bu yana her sene hamile kalıyor. En büyük çocuğu 23 yaşında olan aile durumlarından çok memnun.
AYLIK MUTFAK MASRAFI 250 STERLİN

Bütün aile birarada olduğu için evde yemek saati bir restorana dönüyor. Fırıncılık yaparak geçinen ailenin sadece mutfak masrafı haftada 250 sterlin. Anne olmayı çok sevdiğini söyleyen ve daha geçtiğimiz ay dünyaya yeni bebek getiren Sue, "Bir çocuğumun daha olmasını istiyorum" şeklinde konuştu. Her ikisi de 37 yaşında olan Radford çifti bir de torunları var.

• Beğen
Tepkiler: .Murat.

CABBAR

CABBAR

Üye
Tövbeeee. Atölye tipi üretimden fabrika tipi üretime geçmiş bunlar. Haberin can alıcı noktası "14 yaşından beri her yıl" yazıktır be o kadına

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Tövbeeee. Atölye tipi üretimden fabrika tipi üretime geçmiş bunlar. Haberin can alıcı noktası "14 yaşından beri her yıl" yazıktır be o kadına

kadında istekliymiş baksana seri üretim yapmışlar :hmmm

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Kadınin tip felan kaymış baksanıza :D

tempestshine

tempestshine

Üye
Kadın istemiş adam istemiş.Olmuş bitmiş.Yalnız kadının ailesi nasıl izin vermiş :hmmm

CABBAR

CABBAR

Üye
Saymakta zorlandım 17 kişi mi var orada toplamda

- - - Eklendi - - -

Saymakta zorlandım 17 kişi mi var orada toplamda

- - - Eklendi - - -

Kadın istemiş adam istemiş.Olmuş bitmiş.Yalnız kadının ailesi nasıl izin vermiş :hmmm

Can Ingiltere'den bahsediyoruz bizdeki aile yapısının orada olduğu zannetmiyorum. Izin diye bişey söz konusu dahi olmamıştır diye tahmin ediyorum

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
:oha: Şaştım kaldım o kadar kişi nasıl yaşamışlar. Gelirleride iyiymiş galiba o kadar kişiyi beslemek kolay değildir :)

somurtukk

somurtukk

Üye
saka gibi her sene bir cocuk :D

doctorrr

doctorrr

Üye
adamlar boş durmamış agaa seri üretim

Placebo-

Placebo-

Üye
İmkan olduktan sonra kalabalık aile iyidir. Hep hoşuma gitmiştir bayramlarda toplanıp bir evde, bayram kutlamak.. :)

Türe

Türe

Üye
Aklima bisey geldi hey allahim :kop2:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
vaaay anam vay daha geçen ay doğum yapmış bi dene daha düşünüyo yaaa anam sen doymadın mı bebeye çoluk çocuğa yaw :ehe :d:

• Beğen
Tepkiler: somurtukk
larten123

larten123

Üye
Ne yapacaklarmış o kadar çocuğu?

Mufche

Mufche

Üye
2-3 yeter abi bu ne 17 tane hàla da istiyor :islik

.Murat.

.Murat.

Üye
bu aile olmaktan çıkmış sürü olmuş koloniye doğru gidiyor

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
büyük başarı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt