s3u satip lumia 920 alirmiydin?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Placebo-

Placebo-

Üye
hayatının en büyük hatasını yaparsın ve l920 elinde patlar :evet: tamam görüntüsü falan kendini cezbediyor fakat şuanda s3 daha iyi ve tahminimce daima s3 ondan daha iyi olacak :evet: (donanım,yazılım)

Donanım olarak daha mı iyi dedin bana mı öyle geldi?? Ayrıca yazılım olarak ta wp 8 ustun. Tekrar yineliyorum. Wp8'in tek eksiği oyun ve uygulama.. İki telefonda elimin altında yani kafadan attığımda yok..

- - - Eklendi - - -

Aman ios gibi ozentilik yapmasın özgün olsun :ehe

Soyletinlere göre bizi soldan sağa doğru açılan bir bar bekliyor. Bakalım. :eller:

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9

Türe

Türe

Üye

Donanım olarak daha mı iyi dedin bana mı öyle geldi?? Ayrıca yazılım olarak ta wp 8 ustun. Tekrar yineliyorum. Wp8'in tek eksiği oyun ve uygulama.. İki telefonda elimin altında yani kafadan attığımda yok..

Üstünlük kelimesi bence yanlış iki sistem için de :evet: ihtiyaçlar ve zevkler :evet:

Placebo-

Placebo-

Üye

Üstünlük kelimesi bence yanlış iki sistem için de :evet: ihtiyaçlar ve zevkler :evet:

Tabi öyle ama bazı şeyler nesneldir. Örneğin snapdragon s4 plus'ın exynos'u geçmesi gibi. Bilmem biri duydu mu? :D

Placebo-

Placebo-

Üye

Valla şunu soyliyim ; snapdragon s4 daha performanslı :evet:

İşlemciyi fazla şarj yemesin diye 28 nm yapmışlarda işletim sisteminin kendisi süpürge gibi. Az önce şarjdan çıkardım telefon 3 saat sonra bitecek diyor. :S

Türe

Türe

Üye

İşlemciyi fazla şarj yemesin diye 28 nm yapmışlarda işletim sisteminin kendisi süpürge gibi. Az önce şarjdan çıkardım telefon 3 saat sonra bitecek diyor. :S

Neeyy :oha: benimki 1, 5 gün rahat gidiyor :P: :hih:

Placebo-

Placebo-

Üye
Yok hayır kafayı yedi. :D Normalde 1 gün çıkıyordu yoğun kullanıma. Bişi oldu telefona. :D internet çok yiyor sanırım şarjı.. Nokia boşuna 2000 mah koymamış.. Hoş buna 4000 de yetmez. :D

Türe

Türe

Üye
Yok hayır kafayı yedi. :D Normalde 1 gün çıkıyordu yoğun kullanıma. Bişi oldu telefona. :D internet çok yiyor sanırım şarjı.. Nokia boşuna 2000 mah koymamış.. Hoş buna 4000 de yetmez. :D

Live teil ların dezavantajları :ehe

Placebo-

Placebo-

Üye
Çıkss oda değil. :D arka planda çalışan bir şey yiyor bu bataryayı kesin.. :D

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
s3 de lte var birde kurcalarken gordum turkiyede ise yaramaz ama 920 de varmi :D

MertcaN9

MertcaN9

Üye
hayatının en büyük hatasını yaparsın ve l920 elinde patlar :evet: tamam görüntüsü falan kendini cezbediyor fakat şuanda s3 daha iyi ve tahminimce daima s3 ondan daha iyi olacak :evet: (donanım,yazılım)

talip hiç değişmemişsin hiç :D donanım olarak demiş bir de ya :kop: getir de bir karşılaştır bakalım l920 ile senin cihazın kamerasını sonra bahset donanımdan olur mu ?

Türe

Türe

Üye
talip hiç değişmemişsin hiç :D donanım olarak demiş bir de ya :kop: getir de bir karşılaştır bakalım l920 ile senin cihazın kamerasını sonra bahset donanımdan olur mu ?

Donanım deyince kamera degil cpu ve gpu gelsin aklına :ok2: 920 nin cpu su , s3 ün gpu su daha iyi birbirine kıyasla.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
elinizde iyi bir cihaz var (galaxy s3) zaten ; bu cihazı satıp lumia 920 almak sizcede israf olmazmı ? kötü bir cihaz kullanıyorsunuzdur satıp yeni bir telefon alabilirsiniz tabi ; ama zaten piyasaya cıkalı henuz 5 ay olan ve gayet tatmin edici bir cihazı zararına satıp ve uzerine ekstra dan para koyup cihaz almak israftan baska bir sey degildir :hmmm

• Beğen
Tepkiler: phantomddl ve MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye

Donanım deyince kamera degil cpu ve gpu gelsin aklına :ok2: 920 nin cpu su , s3 ün gpu su daha iyi birbirine kıyasla.

bu cihazın donanımı deyince sadece cpu ve gpu mu geliyor peki akla ? donanım nedir peki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt