Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy W - One V = ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
caglar9726
Üye
Konu Sahibi
Ben bu yorumlardan sonra Htc den biraz sağdum güzüm Atrix veya wonder a düştü biraz daha araştıracağım.
Ama Motorola diyince aklıma pek pozitif şeyler gelmiyor , sorunları varmıdır veya dayanıklılığı nasıldır.
seytan_avcisi
Üye
Allah Allah neo v ye güncelleme geldide ne oldu sanki herkes geri dönmek istiyor en iyisi cm bunu bi anlayamadınız gitti bu arada zoom yapmak için çözünnürlüğü düşürmen gerekir öbür markalarda zoom yapınca otomatik düşürüyor tek farkı o
bakın samsung telefonu çıkarıyor arkasında durmuyor
para vermeyın samsung a galaxy wondere ne güncelleme geldi ne bişey
aceye gelelim normal ace berbat zaten markette yorumları okuyorum yok acede çalışmadı yok acede sorunlu
ace 2 ye bakın kamerasında zoom bile yok ses açma tuşuna basıyoruz yakınlaştırsın diye zilsesi seviyesi geliyor wifide ise wpa2 ağları desteklemiyor
ben sorunları yazdım
amacım samsungu kötülemek değil
wonder alacağı tüm güncellemeri aldı ramden dolayı yeni güncelleme vermiyorlar ıcs veya jellbean gibi ama özelliklerini kapsayan bi paket gelecek
- - - Eklendi - - -
al bi de burdan yak şu ZTE N880E modeline jelly bean güncellelemesi gelmiş 512mb buda rami
haber:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Penci Hoca
Üye
Xperia ray tam sana göra!!
Ben kullanyorum surum 4.0.4
özelliklerini ve fiyatini bi ögren sonra karar senin!!
Hic kasma donma görmedim..
Istedigim oyunu oynabilyorum!!
Allah Allah neo v ye güncelleme geldide ne oldu sanki herkes geri dönmek istiyor en iyisi cm bunu bi anlayamadınız gitti bu arada zoom yapmak için çözünnürlüğü düşürmen gerekir öbür markalarda zoom yapınca otomatik düşürüyor tek farkı o