Galaxy W - One V = ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
caglar9726

caglar9726

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W - One V = ?
Beyler bayanlar başlıktaki hangi telefonu alıyım veya 700TL geçmeyecek ne tür telefon önerirsiniz kasılma olmasın ,oyunları rahatlıkla açabilsin ,net hızı seri olsun ¿?
Fakat Android ilk defa kullanıcagım şimdi elimde 5800 xpress var HTC ve Samsung android marketleri ücretsizmidir ?
OneV de flash player yokmuş bu neyi degiştirir sorun yaparmı.

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Bence bu fiyata donanım olarak en iyi cihaz Motorola Atrix ama onun arayüzünü beğenmeyebilirsin.One V veya Desire X olabilir ikisi de Wonder dan iyidir.

caglar9726

caglar9726

Üye
    Konu Sahibi
Bence bu fiyata donanım olarak en iyi cihaz Motorola Atrix ama onun arayüzünü beğenmeyebilirsin.One V veya Desire X olabilir ikisi de Wonder dan iyidir.

Sagol DesireX lede ilgileniyorum...FlashPlayer Skıntı yaparmı.

Kerim.

Kerim.

Üye
bu desire x'i niye herkes cok sevdi ve oneriyor anlamadim:hmmmone v multimedya bakimindan,ekran,tasarim bakimindan cok cok daha iyi ama wonderinda kendine gore artilari var.

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Arkadaşım burda zaten adam hangisi daha iyiyse hangisi daha çok öneriliyorsa onu almayı planlıyor.Sonuçta Desire X de One V de Wonder dan üstün telefonlar.Senin bakış acinla yaklasirsak 3310 un da artıları var.Lütfen burda fanlik yapıp insanları yanlış yönlendirmeyelim..

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Sagol DesireX lede ilgileniyorum...FlashPlayer Skıntı yaparmı.

Flash desteği mevcut.Ama 4.1 güncellemesi alırsa flash destegi kalkacak.Bu durum bütün android cihazlar için geçerli ama bir şekilde yüklenebiliyor..

Kerim.

Kerim.

Üye
Arkadaşım burda zaten adam hangisi daha iyiyse hangisi daha çok öneriliyorsa onu almayı planlıyor.Sonuçta Desire X de One V de Wonder dan üstün telefonlar.Senin bakış acinla yaklasirsak 3310 un da artıları var.Lütfen burda fanlik yapıp insanları yanlış yönlendirmeyelim..

Yorumumu iyi oku ondan sonra yorum yap;)anlamadiysan bosver:)bu arada wonderinda kendine gore artilari var dedim ve bir daha diyeyim.

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Yorumumu iyi oku ondan sonra yorum yap;)anlamadiysan bosver:)bu arada wonderinda kendine gore artilari var dedim ve bir daha diyeyim.

Tamam neyse boşverelim :) Bi an atarlı halime denk geldi :D

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
biraz araştırıp öyle hareket edin wonderda dandik touchwiz 4.0 var :zzz: one v de ise sense var ikisinin ramleri aynı anlıyacağınız wonder daha iyi performans verir rom desteğinden bahsetmiyorum zaten ha ama ben whatsapp facebook twitter kullarınırım oyun oynamam dersen one v yeterli ayrıca tasarımı bence harika ama dediğim gibi oyun olarak işe yaramaz.

• Beğen
Tepkiler: ozakin70 ve hmgurbuz2
TeAmo42

TeAmo42

Üye
biraz araştırıp öyle hareket edin wonderda dandik touchwiz 4.0 var :zzz: one v de ise sense var ikisinin ramleri aynı anlıyacağınız wonder daha iyi performans verir rom desteğinden bahsetmiyorum zaten ha ama ben whatsapp facebook twitter kullarınırım oyun oynamam dersen one v yeterli ayrıca tasarımı bence harika ama dediğim gibi oyun olarak işe yaramaz.
dandik touchwiz 4.0? :hmmm

• Beğen
bertinos

bertinos

Üye
=Boş küme ;)

• Beğen
Ali58_58

Ali58_58

Üye
arkadaşım iyi güzel yardım istiyosunda bu konulardan forumumuzda çok keşke bi onlarıda inceleseydin ayrıca motorola atrix al en iyi bu telefon 700 liraya

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Bence işe çok yarar oyun olarak.HTC güncelleme verdikçe ram kullanımını azaltıyor ve performans konusunda artışlar oluyor..Hele de 4.1 ile çok stabil hale geleceğini düşünüyorum One V nin :oke:

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
one vye güncelleme gelmeyecek diye biliyordum

• Beğen
hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
http://www.maxicep.com/showthread.php?t=721575
Konuyu inceleyebilirsiniz.Ben kendim de müşteri hizmetlerine sordum.Şu an kesin bir şey olmadığını,ama yoğun istekten dolayı firmanın böyle bir düşüncesi olduğunu söyledi.İnşallah verirler güncellemeyi çünkü One V çok yeni bir telefon..

frk uzn

frk uzn

Üye
bakın samsung telefonu çıkarıyor arkasında durmuyor

para vermeyın samsung a galaxy wondere ne güncelleme geldi ne bişey

aceye gelelim normal ace berbat zaten markette yorumları okuyorum yok acede çalışmadı yok acede sorunlu

ace 2 ye bakın kamerasında zoom bile yok ses açma tuşuna basıyoruz yakınlaştırsın diye zilsesi seviyesi geliyor wifide ise wpa2 ağları desteklemiyor
ben sorunları yazdım
amacım samsungu kötülemek değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt