Iphone 4s mi Galaxy S2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

severus snape

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4s mi Galaxy S2 mi?
merhaba arkadaşlar. Ben bu ikisi arasında kararsız kaldım. Daha önce ne android ne ios kullandım. Ama telefonu çok kullanan birisiyim her ay internet paketi falan yaparım. Sizce hangisi daha iyi? Hangisini almalıyım?

- - - Eklendi - - -

bir de internet paketini fazla yememeside önemli

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sony xperia ion al

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
2si de iyi telefon ama 4s al bence.

vegatablo

vegatablo

Üye
s2 çok güzel tel ondan al

GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
S II hocam. 4x4 telefon fiyatına göre yani :)

ginfa

Üye
kesinlikle s2 al

amcalu1

amcalu1

Üye
Jailbreak yapmayacaksan s2

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
iphone 4s

alperen y

Üye
Krdesim iphone alicak paran varsa s3 al. eger bu ikisi diyosan s2 derim

severus snape

Üye
    Konu Sahibi
s3 de olabilir. Ama s2 ve 4s üzerinden değerlendirelim. Bugün arkadaşın telinden baktım özgürsün androidde. Istediğin her şeyi yapıyorsun uygulamalarda ücretsiz. Ama iphone yi pek begenmedim açıkçası. Telefona müzik yükleyebilmek bile ayrı bir dert. Sonra bluetooth desteği kötü. Radyoya bile internetle baglanilıyor muş!

Kerim.

Kerim.

Üye
S2 al rahatina bak.iphonenun ekrani cok kucuk ve sıkıcı

MasteLaa

MasteLaa

Üye
4s tabii ki..iOS ve Android'i karşılaştırırken genelde donanım farkına bakarız ama iOS genelde açığı kapatır-düşük donanımlı olsa dahi-..Dalvik'i devreye sokmamızın nedeni budur zaten..Yani en basitinden fps değerlerinden anlarız mpixelden anlarız..Kasma vs problem yaşamazsın..Bunun yanında JB yapacaksan eğer iOS tadından yenmez ekleyeyim..Tweaklar vs.iOS farkı devreye giriyor açıkçası..Kısacası Ekran küçük yani 3.5 inç dert etmiyorsan ikisi arasında 4s..

Black-killing

Black-killing

Üye
Iphone 4s alacak durumun varsa direk s 3 al he bu ikisi arasında kaldıysan normalde s 2 al derdim ama bütün herkeste s 3 varken s 2 dolaşılır mı ? Yani bu durumda mecburen 4s demek zorundayım .

61semih

61semih

Üye
aradaki fiyat farkına değecek birşey yok.

iki telefonda çok iyi ama benim için örneğin parası ve ekran çok önemlidir.
bu yüzden s2 zaten
yoksa herhangi birini alsan pişman olmazsın

- - - Eklendi - - -

normalde s 2 al derdim ama bütün herkeste s 3 varken s 2 dolaşılır mı ? Yani bu durumda mecburen 4s demek zorundayım .
bu nasıl bir yorumdur dostum ya :) millet ne kullanıyor diye telefonmu alınır.
kaldıki ip4 ve 4s te herkezin elinde olan modeller. :)

Black-killing

Black-killing

Üye
aradaki fiyat farkına değecek birşey yok.

iki telefonda çok iyi ama benim için örneğin parası ve ekran çok önemlidir.
bu yüzden s2 zaten
yoksa herhangi birini alsan pişman olmazsın

- - - Eklendi - - -

bu nasıl bir yorumdur dostum ya :) millet ne kullanıyor diye telefonmu alınır.
kaldıki ip4 ve 4s te herkezin elinde olan modeller. :)

Evet olur arkadaşım sonuçta cihazı millette görecek gelip burda milletten bizene havasına girip cool gözüküyor olabilirsin ama emin ol telefon kullanan kişiler milletin görünüşünü de düşünür . :ok:

61semih

61semih

Üye

Evet olur arkadaşım sonuçta cihazı millette görecek gelip burda milletten bizene havasına girip cool gözüküyor olabilirsin ama emin ol telefon kullanan kişiler milletin görünüşünü de düşünür . :ok:

farklı olmak istiyen veya hava atmak amacıyla alanlar genelde bunu telefon seçiminde kıyas olarak kabul eder.
tabi herkezin kendi görüşü var saygı duyarım.

MaxicepManyagı

Üye
para sorun değilse 4s kardeşim ama s2 de fena telefon değil h.olsun şimdiden

severus snape

Üye
    Konu Sahibi
bugün öğrendim iphone da indirme de yapamıyor muşuz:( fiyatlara baktım biraz s3 alacağım galiba

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
4S.

erko merko

erko merko

Üye
Galaxy s2 ip4'den daha iyi fakat ip4s s2'den daha iyi, ekran küçüklüğü sorun değilse ip4s al derim, ama fiyat performans olarak galaxy s2 daha iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt