Windows 8 Store 20.000 uygulamaya ulaştı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8 Store 20.000 uygulamaya ulaştı
Yazılım devi Microsoft, sunduğu işletim sistemleri ile dünya genelinde en çok kullanılan yazılımları sunuyor. Firma geçtiğimiz Ekim ayı sonunda yeni işletim sistemi Windows 8‘i yayınlamıştı. Microsoft yeni işletim sisteminibilgisayarlar için sunarken, tablet için de özel versiyonu Windows RT‘yi geliştirmişti.

Microsoft, Windows 8 için uygulamaları sunacağı evrim içi mağazasıWindows 8 Store‘u da sunmuştu. Gelen bilgilere göre Windows 8 Store‘da şu an bulunan uygulama sayısı 20.000‘e ulaşmış durumda. Daha önce sizlere 13.000 uygulama haberini sunmuştuk. Bu da iki haftalık süre sonunda 7.000 yeni uygulamanın mağazaya dahil olduğunu gösteriyor.Windows 8 Store’da yer alan uygulamaların 18.000 adetten fazlası ücretsiz olarak sunuluyor. 13.000 civarında ki uygulama ABD’de, 14.000civarı Kanada’da, 11.000 civarı Birleşik Krallık‘ta erişilebilir durumda.Microsoft 2012 sonuna kadar 30.000 uygulamaya ulaşmayı hedefliyor. Eğer bu şekilde uygulama eklenmeye devam ederse Microsoft’un mağazasına her ay en az 500 civarında uygulama yükleneceği anlamına geliyor.

Türe

Türe

Üye
Bazıları 130.000 diyordu :hmmm

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Wp8'de zamanla gelisecektir. Bundan hic suphem yok.

Black-killing

Black-killing

Üye
Windows baya dişli piyasayı boş bırakmıyor.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Microsoft olduğu belli oluyor.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Yaaa işte daha önceden mağaza işini düşüneydiiii ohoooo şimdiye ne kadar uygulaması oyunu vs olurdu :D ama yine de iyi gidiyor :) + Haber için :tşk:

phasan

phasan

Üye
En cok uygulama ios ta yeduyuz milyon gecti

Placebo-

Placebo-

Üye
Milyon?

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Kop kop koptum

Türe

Türe

Üye

Daha dün okudum 1 milyona yeni ulaştı diye yanlış yazmış arkadaş.

şu an bulunan aktif uygulama sayısı 735.000 civarı. 1 milyon ; yayınlanmayanlar ve bağımsız geliştiricilerin çıkardıkları ile birlikte.

- - - Eklendi - - -

Daha dün okudum 1 milyona yeni ulaştı diye yanlış yazmış arkadaş.

şu an bulunan aktif uygulama sayısı 735.000 civarı. 1 milyon ; yayınlanmayanlar ve bağımsız geliştiricilerin çıkardıkları ile birlikte.

Black-killing

Black-killing

Üye
Markette IOS alayına gider bide Ovi :D gerçi oviye market değilde Baggal demek daha iyi olur :D

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Tam bilmiyorum iste 700 gectideckac bilmiyorum bakmadim en son sayiya

- - - Eklendi - - -

Oyle dicektim

senden tek ricam telefonundan ss atarmısın o 700 bini geçen uygulamadan kaç tanesi senin işine yarıyor da kullanıyorsun telefonunda lütfen bir atarmısın.. meeGo da bini bile bulmuyordur belki sayısı ama az olsun öz olsun derler ya o önemli işte şu an eminimki ikimziin telefonunda da hemen hemen aynı sayıda uygulama var. o 700 bini geçme rakamı da sadece gösteriştir çoğu işe yaramazdır. ve büyük çoğuda paralıdır. buyur bende ki uygulamalar .

Türe

Türe

Üye
senden tek ricam telefonundan ss atarmısın o 700 bini geçen uygulamadan kaç tanesi senin işine yarıyor da kullanıyorsun telefonunda lütfen bir atarmısın.. meeGo da bini bile bulmuyordur belki sayısı ama az olsun öz olsun derler ya o önemli işte şu an eminimki ikimziin telefonunda da hemen hemen aynı sayıda uygulama var. o 700 bini geçme rakamı da sadece gösteriştir çoğu işe yaramazdır. ve büyük çoğuda paralıdır. buyur bende ki uygulamalar .

Çok yanlış yorumluyorsunuz. Şu iPhone u kullanmadan laf etmekten vazgeçin objektif olamıyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt