Android Swap Nasıl Yapılır ?

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi tekrar deneyecem mount yapıp. Ali,eğer konuyu görüpte yorum yapmazsan varya :sopa:

Şimdi ben mount sd card diyecem demi ?. Ama hangisini yapacak bu? Dahiliyimi yoksa hafıza kartınımı ????

hakan_710

hakan_710

Üye
Şimdi tekrar deneyecem mount yapıp. Ali,eğer konuyu görüpte yorum yapmazsan varya :sopa:

Şimdi ben mount sd card diyecem demi ?. Ama hangisini yapacak bu? Dahiliyimi yoksa hafıza kartınımı ????
la İsmail msn den bana android profesörüyüm diye hava atıyodun. düştüğün hallere bak :D:D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve ~N.A.W.Y~

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
la İsmail msn den bana android profesörüyüm diye hava atıyodun. düştüğün hallere bak :D:D

Kimse yardım etmiyorki zaten. Herseyi kendim buluyorum ;)

Ayrıca swapıda yaptım. Öyle antik kuntik seylere hic gerek yokmuş meğer ;)

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Kimse yardım etmiyo derken yanlış anlaşılmasın Ali yardım ediyoda , çoğu bildiğimi xda dan felan kendim öğrendim :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ya abi bu partition olayını bende anlamadım bide hafıza kartı dedinmi class 10 olcak bide işe yarıyomu swap?

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
ya abi bu partition olayını bende anlamadım bide hafıza kartı dedinmi class 10 olcak bide işe yarıyomu swap?

Cuma veya cumartesi gunu videolu anlatim yapacam. Partitionmus ex2 imis felan carta curta gerek yok. Bi program var swapit expanded diye. Yapabiliyorsan kendin yap yada benim videolu anlatımı bekle istersen :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
eywallah abi swapit expander benim telefonu yavaşlattı neyse beni ram yetiyo Allah razı olsun

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
eywallah abi swapit expander benim telefonu yavaşlattı neyse beni ram yetiyo Allah razı olsun

Valla benimkini havalara uçurdu ama bu yavaslattiysa ext2 olanda yavaslatir buyuk ihyimalle :hmmm

PriZm

PriZm

Üye
3. Parti uygulamalar gerçek swap performansını vermez.. :)

PriZm

PriZm

Üye
Yapmadan performans farkını nereden biliyorsun?

Ben ikisinide yaptım.hatta ilk partition türü swap yapmam başarısız olunca 3.parti uygulama ile yapmıştım.kesinlikle fark oluyor

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Ben de bi yapayım şu swapı :D İlk denemede yapamıyor sanırım kimse :D

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Yapmadan performans farkını nereden biliyorsun?

Ben ikisinide yaptım.hatta ilk partition türü swap yapmam başarısız olunca 3.parti uygulama ile yapmıştım.kesinlikle fark oluyor

Dikkat ettiysen "sanırsam :hmmm" dedim...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

sanırsam da deme.çünkü sanırsam da denemeye bağlı olarak kullanılır.

:zzz: sandım. Öyle sanıyorum ... tahmin ... bazı bilgilerin ışığında ve az biraz tecrübe katarak yürüttüğüm bi tahmin :zzz:

Mcsilifke

Kapalı Hesap
beyler benim hafiza kartina swappiness ile swap yaptim terminal emu.danda free ile gosteriyor ama hic kullanmiyor nedendr bilen ? 1 mb olsun kullnmiyor swaptan yardim

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
beyler benim hafiza kartina swappiness ile swap yaptim terminal emu.danda free ile gosteriyor ama hic kullanmiyor nedendr bilen ? 1 mb olsun kullnmiyor swaptan yardim

kernel swap destekli mi? swap ı nstools gibi bir yazılımdan açtın mı?

android1234561

Üye
Arkadaşlar ben çok ugraştım swap yapamadım hafıza kartına android hiçbir işlem yapmıyor :(

Takipçi Satın Al

Üst Alt