Clear All In One Widget Set by najanaja

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Clear All In One Widget Set by najanaja
Bazı widgetler biraz uğraştırdı ama nihayet bitti :) içerisinde yok yok toplam 29 adet widget bulunmakta sadece favori kişiler olmadı onuda yapmıştım ama tele atınca ikon var içindeki kişiler görünmüyo :) bikaç kere denedim olmadı oda olmayıwersin dedim artık onun dışında bütün widgetler mevcuttur hatta ekstradan bide callerid için yaptım onuda hem sis hem mif olarak ekledim pakete.

GÜLE GÜLE KULLANIN ARKADAŞLAR

İÇERİK
-----------
aicalendarplugin2
analogclock
Biganalogueclock
calendarwidgetlargepubicons
calleridpublisher
cmailhandlerplugin
contactwidget
digitalclock
flipclock
fmradiowidget
gallery_background
mechanicclock
musicwidgeticons
noteswidgeticons
operatorwidgeticons
profileswidget
rssfeedicons
vbsingle
weatherwidget

TOGGLE SET
------------
aifmtxplugin
bluetoothwidgeticons
cellulartoggleicons
dlnahswidgetrsc
mobiledatatrackericons
networkwidgeticons
nfcapplication
offlinewidget
silentwidget
wlanwidgeticons

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105, Esendağlı, asigsasi ve 4 diğerleri

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler :oke:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
10 numara olmuş abi ellerine sağlık olaya nokta koymuşsun :)

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Eline sağlık kardeşim çok güzel olmuş hepsi baya uğraştırdı ama bence değdi :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

rica ederim

- - - Eklendi - - -

10 numara olmuş abi ellerine sağlık olaya nokta koymuşsun :)

teşekkür ederim kardeşim aynen noktayı koydum şöle koydum havalar soğumaya başladı (bizim kış anca geliyo daha), artık masaüstü pc başına geçemem soğuk oda da kalıyo pc elimde bide milattan önceden kalma bi laptop war kışları onlan idare ediyom oda tam takır kuru bakır bişey işte :) Kısacası bu sezonun son seti büyük ihtimal bahara kadar set yapmam :)

- - - Eklendi - - -

Eline sağlık kardeşim çok güzel olmuş hepsi baya uğraştırdı ama bence değdi :)

Teşekkür ederim kardeşim bence de değdi :) gerçekten güzel bişey oldu e bundan sonra set yapacak olursam artık bütün widgetlere yaparım :) hep ful set çıkarırım nasılsa hepsini öğrendik nihayetinde :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
tempestshine

tempestshine

Üye
Eline Sağlık Abi :spr

• Beğen
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
Eline sağlık abi süper :)

• Beğen
jatvalca

jatvalca

Üye
döktürmeye devam diyorsun yani...
emeğe saygı kardeşim

• Beğen
ozgecen

ozgecen

Üye
teşekkürler

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
çok güzel olmuş yine harika bir set daha ellerine sağlık fakat bu yeşil kırmızı olayı bana kibrit çöpünü hatırlıyor bi sevemedim niyeyse

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
döktürmeye devam diyorsun yani...
emeğe saygı kardeşim
bu sondu bi süre ara veriyom gayrı döktürmeye :) Rica ederim kardeşim.

- - - Eklendi - - -

rica ederim.

- - - Eklendi - - -

çok güzel olmuş yine harika bir set daha ellerine sağlık fakat bu yeşil kırmızı olayı bana kibrit çöpünü hatırlıyor bi sevemedim niyeyse

on off olaylarında sıkıntı yaşıyom zaten hep :) bunun arkaplanı neredeyse yok denecek kadar az yani simgeleri beyaz gri falan yapsam uymazdı heralde illaki bi düğme olmalı aklımdan bu geçti :) bence o kadar da kötü durmuyo :) Rica ederim.

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve asigsasi

tolgatavli

Üye
Teşekkürler Eline sağlık çok güzel olmuş

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
tabiki çok güzel olmuş sen nasıl uygun görüyorsan öyledir bi önerim olacak bu setleri sen yaptığın için isimleri de turkce olabilir

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Eline koluna sağlık,Teşekkürler

• Beğen
tass_co1983

tass_co1983

Üye
baya temiz iş olmuş :ehe ellerine sağlık :tşk:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Eline sağlık çok güzel olmuş

Rica ederim beğenmene sewindim :)

- - - Eklendi - - -

tabiki çok güzel olmuş sen nasıl uygun görüyorsan öyledir bi önerim olacak bu setleri sen yaptığın için isimleri de turkce olabilir

elbet olabilir ama biliyosun ki tüm yaptıklarım yabancı sitelerde de yayınlanıyor :) onlar anlamayacak o zaman ben sadece olurunu yapıyorum dünya nın anadiliyle belirtiyorum ki bütün ülkelerden herkes anlasın :) bu ingilizce düşmanlığı nedir anlamış deilim bikaç yorumda da görmüştüm bişey demiyim hadi dedim :) kimse türklüğümüzden şüphe etmiyor ingilizce yazılar yazmak bizim türklüğümüzü bozmaz sizin oraları bilmem ama ben burda çarşıya çıktım mı dükkan isimlerinin çoğu ingilizce buna ne diosunuz :) bunu kabullenin bence ingilizce dünyanın ana dili biçok insan az çok olsada bilir ing konuşmayı bence güzel bişey hangi ülkeden bi insanla karşılaşsan eğer konuşman iyiyse o kişiyle rahatlıkla anlaşabilirsin yoksa düşünsene bi japonla konuşmayı sen tr o jp ca mükemmel bi uyum olurdu :) uzun lafın kısası bence çok takıyosunuz bu dil meselesine ben türküm ve elbet türklüğümle gurur duyuyorum ama bu benim yabancı dil konuşmamı yazmamı ve yabancı ürünler kullanmama engel olamaz :) ben yine çok konuştum susayım artık :)

- - - Eklendi - - -

Eline koluna sağlık,Teşekkürler

rica ederim

- - - Eklendi - - -

baya temiz iş olmuş :ehe ellerine sağlık :tşk:

Aynen :) Rica ederim kardeşim.

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
bence sıkıntı yok sen belki rahatsız oluyorsun da belli etmiyorsun gibi geliyor senin bazı yorumların vardı avkon konusunda bu ne yarı ingilizce yarı türkçe diye bende açığa çıkartayım :D dedim fakat yanlış anlaşılma olmuş :ah

ben zaten karşı değilim bir dosya ararken ingilizce olarak arayıp buluyoruz :)ingilizce hayatın her alanında var

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
bence sıkıntı yok sen belki rahatsız oluyorsun da belli etmiyorsun gibi geliyor senin bazı yorumların vardı avkon konusunda bu ne yarı ingilizce yarı türkçe diye bende açığa çıkartayım :D dedim fakat yanlış anlaşılma olmuş :ah

ben zaten karşı değilim bir dosya ararken ingilizce olarak arayıp buluyoruz :)ingilizce hayatın her alanında var
tamam işte o yorumları tam okumamışsın demek ki :) ne dedim ya hepsini ing yaz yada hepsini tr yaz böle yarı ing yarı tr bi garip oluyo dedim :) benim açımdan bi sıkıntı yok yani benim hiçbi ülkeye dine dile düşmanlığım yoktur :) özellikle favorim latince ve italyanca :) tabiki hayatın her alanında var çünkü dediğim gibi dünyanın anadili anlaşma dili bu :) bizim başkan bile gidiyo yurtdışına nasıl anlaşıyo dierleriyle :) okul hayatında bile ing dersleri olıyoz neden bu öğrenilmesi gereken bilinmesi gereken bi dil :) yok zaten lafımın çoğu sana deil dedim ya bikaç yorumda görmüştüm ingilizce düşmanı :) onlara yazacaktım aynen hadi karışmıyım dedim :) sen bu şekilde söleyince madem hazır konu açıldı dedim zaten bu konuda bana ait bunu bi dile getireyim dedim sadece, ingilizceye laf edenlere karşı :)

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
sanki bi an kendimi okulda zannettim hey gidi günler hey :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...