Cok zor degil mutlu olmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: nazlican

nazlican

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Evet öyle görünüyor. Zor değil gibi :hmmm
Soruyorum, sen mutlu musun ? Bizim acıya, hüzne ihtiyacımız yok mu ? Bizi olgunlaştıranlar neler ?
Tabi mutlu olacağız da yani böyle bazı şeyleri göz önünde bulundurarak da kendimizi zorlayamayız ya :) :tşk:

nazlican

Üye
    Konu Sahibi
Evet öyle görünüyor. Zor değil gibi :hmmm
Soruyorum, sen mutlu musun ? Bizim acıya, hüzne ihtiyacımız yok mu ? Bizi olgunlaştıranlar neler ?
Tabi mutlu olacağız da yani böyle bazı şeyleri göz önünde bulundurarak da kendimizi zorlayamayız ya :) :tşk:

acıyada hüznede tabiki ihtiyacımız var ama gerçekten insanlar küçücük şeylerle mutlu olabilir örneğin sabah annem saçımı örerken kokuna kurban oluyum dedi öyle mutlu oldum ki :)

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor
ia.phlvn

ia.phlvn

Üye

acıyada hüznede tabiki ihtiyacımız var ama gerçekten insanlar küçücük şeylerle mutlu olabilir örneğin sabah annem saçımı örerken kokuna kurban oluyum dedi öyle mutlu oldum ki :)

Haklısın :)
Bence küçük şeylerle değil de büyük şeylerle mutlu olamıyoruz biz. Öyle değil mi ? Annen söyledi mutlu oldun tamam. Kaç dakika sürdü ? Bugün vakit namazlarını camide kıldım çok mutluyum diyen kaç kişiye rastladın mesela ? Yanlış anlama öyle münakaşa olsun diye kurcalıyorum konuyu :D

• Beğen

nazlican

Üye
    Konu Sahibi

Haklısın :)
Bence küçük şeylerle değil de büyük şeylerle mutlu olamıyoruz biz. Öyle değil mi ? Annen söyledi mutlu oldun tamam. Kaç dakika sürdü ? Bugün vakit namazlarını camide kıldım çok mutluyum diyen kaç kişiye rastladın mesela ? Yanlış anlama öyle münakaşa olsun diye kurcalıyorum konuyu :D

gün içinde bana yeter bu kadar mutluluk aklıma geldikçe mutlu olurum nankör zaten insanoğlu :)

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor
.Murat.

.Murat.

Üye
al sana mutluluk dışarda yağmur var çıktım dolaştım ıslandım ve mutlu oldum
Annelere yavruları hep mis gibi kokar dünyada karşılıksız ve emin olabileceğimiz tek sevgi anne sevgisidir
acaba beni seviyormu diye düşünmeyiz çünkü anne hep sever yavrusunu

• Beğen
somurtukk

somurtukk

Üye
güzel elıne saglık :)

• Beğen

nazlican

Üye
    Konu Sahibi
al sana mutluluk dışarda yağmur var çıktım dolaştım ıslandım ve mutlu oldum
Annelere yavruları hep mis gibi kokar dünyada karşılıksız ve emin olabileceğimiz tek sevgi anne sevgisidir
acaba beni seviyormu diye düşünmeyiz çünkü anne hep sever yavrusunu

bnde annemi çok seviyooooommm :) tırnağının ucunu dünyalara değişmem iyiki bu annenin kızıyım iyiki o kadın benim anam :)

• Beğen
Tepkiler: .Murat.
Progressivity

Progressivity

Üye
14 adımda nasıl mutlu oldum

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor ve nazlican
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
14.maddeyi pek sevmedim katılmıyorum :D

• Beğen
MeLih_061

MeLih_061

Üye
Güzelmiş :)

• Beğen
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
[video=youtube;bw8Pz-TtMHU]http://www.youtube.com/watch?v=bw8Pz-TtMHU[/video]

DDorlion

DDorlion

Üye
Bunları Gerçekleştirmek Mesele :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt