N8 im açılmıyor yardım lütfen!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkayyildiz

Üye
    Konu Sahibi
N8 im açılmıyor yardım lütfen!!
Telefonumda bir aydır sorun vardı dün aksam telefonu şarjdan çektiğimde telefon kapandı ve bir gündür açılmıyor telefonu tekrar sarja taktım sarjı algılamıyor usbden de sarj olmuyor telefon flashlı ss refresh cfw var deadphone flash atsam düzelir mi?

CABBAR

CABBAR

Üye
Başka batarya takmayı denesene

Kingmortall

Kingmortall

Üye
garantiye veya telefoncuya götür baksınlar

berkayyildiz

Üye
    Konu Sahibi
Başka batarya takmayı denesene

güzel düşünce fakat n8 in bataryasının çıkmadığını unuttun galiba anca servis değiştiriyor bataryayı

- - - Eklendi - - -

deadphone flash atsam düzelir mi ki?

.Murat.

.Murat.

Üye
güzel düşünce fakat n8 in bataryasının çıkmadığını unuttun galiba anca servis değiştiriyor bataryayı

- - - Eklendi - - -

deadphone flash atsam düzelir mi ki?
servisle falan uğraşmak istemiyorsan deadphone denemeni öneririm

berkayyildiz

Üye
    Konu Sahibi
zamanım olduğunda deneyeceğim servis çok uzun sürüyor

.Murat.

.Murat.

Üye
telefonun güç butonuna uzunca basarmısın titreşim varmı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
sorun donanımsal olabilir

bayon

Üye
özelden mesaj çek bana yapayım ben teamviever ile

berkayyildiz

Üye
    Konu Sahibi
özelden mesaj çek bana yapayım ben teamviever ile

mesajda da dediğim gibi pc imkanım yok fakat bana özelden anlatabilirsen çok sevinirim

- - - Eklendi - - -

aranızda varsa daha önce böyle bir sorun yaşayanlar yardımcı olabilirler mi

bayon

Üye
pc yoksa yapamazsın o zaman eğer cafe ye felan gidebilirim dersen bi saatte anlaşalım yapayım yoksa benim baska bi çözüm yöntemim yok

berkayyildiz

Üye
    Konu Sahibi
pc yoksa yapamazsın o zaman eğer cafe ye felan gidebilirim dersen bi saatte anlaşalım yapayım yoksa benim baska bi çözüm yöntemim yok

sadece h.sonu müsait oluyorum anca o zaman ama sen yapım yöntemini söylersen okuldaki akıllı tahtadan yaparım phoenix falan kurulu tahtada

hizan

hizan

Üye
arkadaşım senin telefonun şarjı var ise tek çözüm servis.

finlandiya n8 lerinde bataryalarda bazı vidaların gevşek kaldığı ve zaman la bataryanın enerji akımını yerine getiremediği gibi şikayetler var senin telefonunda öyle bir şey.

daha önce aynı şikayeti olan bir arkadaş vardı servise verdi ve dediğim gibi arızası varmış batarya vidasını sıkmışlar tel çalışmış.

berkayyildiz

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım senin telefonun şarjı var ise tek çözüm servis.

finlandiya n8 lerinde bataryalarda bazı vidaların gevşek kaldığı ve zaman la bataryanın enerji akımını yerine getiremediği gibi şikayetler var senin telefonunda öyle bir şey.

daha önce aynı şikayeti olan bir arkadaş vardı servise verdi ve dediğim gibi arızası varmış batarya vidasını sıkmışlar tel çalışmış.

doğru olabilir çünkü telefon 1 saat kadar kalmıştı sarjda çektiğimde dolu gibiydi

bayon

Üye
önce birşey soracam telefonu açtığında hiç mi tepki vermiyor yani titriyor mu açtığında hiç

bayon

Üye
evet ya arkadaşların dediği gibi batarya dan kaynaklı olabilir o zamam

berkayyildiz

Üye
    Konu Sahibi
bende öyle düşünüyorum h.sonu verecem telefoncuya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt