God of war android

Sponsorlu Bağlantılar

vahhap

Üye
    Konu Sahibi
God of war android
elinde android için god of war oyunu olan varmı arkadaşlar youtube da videosu var ama oyunu bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

everest22

everest22

Üye
bulursan banada söyle kardeşim gow2 yi bulursan .

1ht1baron

Üye
Android için god of war yok.Youtubedeki videolar fake.Dislike'lerden anlaşılıyor zaten.Fakat android için yeni psp emulatörü çıktı.İsmi PPSSPP.Yani bu emulatör sayesinde god of war oyununu android telefonlarımızla oynayabileceğiz.Fakat emulatör yeni çıktığı için çok az oyun çalıştırıyor.Çalıştırdığı oyunlar da 2 boyutlu küçük oyunlar.Yani şu anda telefonlarınızda god of war oynamak imkansız.

• Beğen
Tepkiler: cdevelopment
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Neden yok?? Var!!
Bunu dene. Sd dosya indirmege gerek yok.

1ht1baron

Üye
Neden yok?? Var!!
Bunu dene. Sd dosya indirmege gerek yok.

God of war ın çakması o. 2 boyutlu ve gow ile alakası yok.

[video=youtube;Ot75E9KOeKo]http://www.youtube.com/watch?v=Ot75E9KOeKo[/video]

vahhap

Üye
    Konu Sahibi
ppsspp emu. indirdim psp god of war iso bulsum onuda indirdim oyunu tanıttım tel dondu reset attım arkadaşlar bu arada telefonum htc sensation 1.8ghz çift çekirdek sürümü ilk kez bi oyunu açmadı

badmus

badmus

Üye
ppsspp emu. indirdim psp god of war iso bulsum onuda indirdim oyunu tanıttım tel dondu reset attım arkadaşlar bu arada telefonum htc sensation 1.8ghz çift çekirdek sürümü ilk kez bi oyunu açmadı

arkadaşın da dediği gibi emülatör daha yeni çıktı ve çalıştırabildiği oyunlar kısıtlı. Geliştikçe açabileceği oyunlar artacak. bir gün oynanabilir elbet.

• Beğen
Tepkiler: cdevelopment