Uygulama Android'ten anlayanlara bir kaç sorum var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

istik5yo

Üye
    Konu Sahibi
Android'ten anlayanlara bir kaç sorum var
Merhaba herkese yeni android kullanıcısıyım galaxy ace bu aksam elimde olacak ve sizlere bir kaç soru sormak istiyorum :)

1-Resimde belirttiğim bölgedeki şeyleri nasıl değiştirebilirim yani mesela mesajları ordan çıkarıp facebook simgesini nasıl koyabilirim ?

2-google play e girmek için internet paketi gerekiyor mu vede indirdiğimiz ücretsiz uygulamaların boyutu atıyorum 10 mb ise internet paketinden 10 mb gidiyor mu ?
3-whatsapp programı ücretsiz mi internet mb harcıyor mu ?
4-Bazı arkadaşlar 3G den şikayetçi çok şarj harcıyor diye bu doğrumu ve doğruysa 3g yi nasıl kapatabilirim

bu sorularımı yanıtlarsanız cok memnun olurum herkese iyi forumlar :)

emoliii

emoliii

Üye
1. simgenin üstüne basıp 2-3 sn basılı tutup (zaten taşıma moduna geçince hafif bi titreme olucak anlarsın) sürükleyerek ekranda çıkacak X (silme) bölgesine taşıyacaksın ve silinecek ve aynı şekilde menüden facebook simgesini taşıma moduna geçirip alta taşıyabilirsin.

2.Google Play dahil diğer tüm internet gerektiren Google uygulamalrı internet paketi veya WİFİ gerektirir ve paketinden düşer. Ve tavsiyem telefonun kendi interneti ile indirme yapma çok uzun sürer.

3.Whatsapp yüklü diğer telefolnlarla mesajlaşmak ücretsiz ama internet paketi gerektiriyor diye biliyorum internet paketi olmadan kullanıyorum diyenlerde var.

4."Beautiful Widgets" isimli bir program var onu telefonuna yükleyip (az ram yer pili de nerdeyse hiç kullanmaz) bu pro sayesinde ana ekranına 3g/2g widgeti ekleyip internete girecekken 3g işin bitincede 2g kullanabilirsin ve skype, whatsapp, faceboook chat gibi programlarıda 2g ağı üzerinden rahat mesajlaşabilirsin.

Umarım yeterli ve açıklayıcı olmuşumdur.

istik5yo

Üye
    Konu Sahibi
1. simgenin üstüne basıp 2-3 sn basılı tutup (zaten taşıma moduna geçince hafif bi titreme olucak anlarsın) sürükleyerek ekranda çıkacak X (silme) bölgesine taşıyacaksın ve silinecek ve aynı şekilde menüden facebook simgesini taşıma moduna geçirip alta taşıyabilirsin.

2.Google Play dahil diğer tüm internet gerektiren Google uygulamalrı internet paketi veya WİFİ gerektirir ve paketinden düşer. Ve tavsiyem telefonun kendi interneti ile indirme yapma çok uzun sürer.

3.Whatsapp yüklü diğer telefolnlarla mesajlaşmak ücretsiz ama internet paketi gerektiriyor diye biliyorum internet paketi olmadan kullanıyorum diyenlerde var.

4."Beautiful Widgets" isimli bir program var onu telefonuna yükleyip (az ram yer pili de nerdeyse hiç kullanmaz) bu pro sayesinde ana ekranına 3g/2g widgeti ekleyip internete girecekken 3g işin bitincede 2g kullanabilirsin ve skype, whatsapp, faceboook chat gibi programlarıda 2g ağı üzerinden rahat mesajlaşabilirsin.

Umarım yeterli ve açıklayıcı olmuşumdur.

çok sağol yanlız widgetsiz hallolmuyormu 3g işi ? yer kaplar ana ekranda

emoliii

emoliii

Üye
çok sağol yanlız widgetsiz hallolmuyormu 3g işi ? yer kaplar ana ekranda

Rica ederim işine yaradıysa ne mutlu bana.
Widget'sız da oluyor hemen anlatayım ben pratik olur diye öyle anlattım.

Ayarlar>Diğer(Veri kullanımının altında, üstten 4.)>mobil ağlar>" Yalnızca 2g ağları kullan " bölümünü tiklersen 2g olur, tiki kaldırırsan 3g olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt