Bilgilendirme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
evet yanliş yeri kopyaladim daha dogrusu sitenin verdigi linki kopyalayamiyor uc ama aşagidan resmin uzerine basili tutunca omuyor.

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Hepimize hayırlı olsun o zaman. :D

ecel54

ecel54

Üye
ekran görüntüsü yakalama da gelse süper olacak, telefondan fotoğraf atacağım zaman 5800 ile çekip atıyorum :ehe

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
papakudioflu

papakudioflu

Admin
zaten wp8deki lens uygulamalari da geliyor lumialara. Bir de dedikodu haberi vereyim. Microsoft wp7.8'den sonra wp7x cihazlara 18 ay destek verecegini acikladi. Bu kapsamda da wp7.9 guncellemesinden bahsediliyor.

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
ie10'un upload yapamaması skandaldır, net.. :dry:

• Beğen
Tepkiler: phantomddl
ecel54

ecel54

Üye
zaten wp8deki lens uygulamalari da geliyor lumialara. Bir de dedikodu haberi vereyim. Microsoft wp7.8'den sonra wp7x cihazlara 18 ay destek verecegini acikladi. Bu kapsamda da wp7.9 guncellemesinden bahsediliyor.

bence verir çünkü yeni çıkacak 7.8 telefonlar var onlar desteksiz kalmaz herhalde :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Kırmızı diye çıktım, beyazla geldim. :D

Ezgi Kırmızı varmıydı ghördüysen nasıldı ben beyaz yada sarı düşündüm ama sarıyı görünce vaz geçtim şimdi kırmızı düşünüyorum ama

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
somurtukk

somurtukk

Üye
bnde alıcamm :cry:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Malesef cihazları göstermiyorlar. :|
Yapma ya ben C.tesi günü TİM den baktım 1650 dediler açıkta beya ve sarı var kırmızı açıkta olan bir yer görsemde canlı canlı ona göre ne renk alıcam karar versem

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Nokia shoplarda açıkta var sanırsam.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hele şu telefonu bir alayım, gerekirse programlama dili öğrenip Lumia 920'ye yeni browser yazacağım :kıskıs:

Azmin elinden bir şey kurtulmaz :naughty:

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt