HTML5 Film - Dizi - Video - Haber - Spor Siteleri

Sponsorlu Bağlantılar

hidayet02

hidayet02

Üye
    Konu Sahibi
HTML5 Film - Dizi - Video - Haber - Spor Siteleri
Windows Phone İşletim Sistemli Telefonlar Ülkemize Gelmeden Önce Çoğu Kişinin Aklında Soru İşaretleri Vardı.

Çünkü Adobe Firması Mobil Telefonlara Artık Flash Player Desteği Sunmayacağını Söylemişti. WP Telefonlarda da Flash Player Olmayacağı Html5'in Yaygın Olmaması Bu Telefonları Almayı Düşünenleri Tereddüte Sokuyordu.

Artık Bu Tür Tereddütlere Yer Olmadığını Sizlere Söyleyebilirim:) Nitekim Aylar Öncesinden Youtube'un Öncülüğünü Yaptığı Html5 Tabanlı Sitelere Geçiş Gün Geçtikçe Yeni Sitelerle Devam Ediyor:)

Bu Konu İçerisinde Benim ve Sizlerin Tespit Ettiği, Bulduğu ve Bildiği Siteleri Paylaşacağız...

Aklıma Gelenler Aşağıda Paylaştım. Sizlerinde Eklemek İstedikleriniz Varsa Konu İçerisinde Belirtiniz:)

FİLM SİTELERİ

FilmiFull İzle Adlı Site Günde 4 Adet Film Paylaşıyor. Filmlerinin Çoğu Güncel. Binlerce Filmin Bulunduğu Siteyi Ziyaret Ederek Film İzlemenin Tadına Sonuna Kadar Varabilirsiniz.
-İLLEGAL PAYLAŞIM YAPTIĞI İÇİN SİTENİN LİNKİNİ DİREK PAYLAŞAMIYORUM ARAMA MOTORLARINDAN İSMİNİ ARATIN-

DİZİ SİTELERİ

Yabanci Dizi İzle Sitesinde Bazı Diziler'de Alternatif Seçenekler Mevcut Bunların Bazıları Html5 Destekli. Fringe Dizisini Bu Şekilde İzleyebilirsiniz:).
-İLLEGAL PAYLAŞIM YAPTIĞI İÇİN SİTENİN LİNKİNİ DİREK PAYLAŞAMIYORUM ARAMA MOTORLARINDAN İSMİNİ ARATIN-

VİDEO SİTELERİ

Youtube Aylardır Html5'e Geçen Hepimizin Bildiği Bir Site:) Yakın Zamanda Türkçe Dil Desteğininde Eklendiği Siteye Ulaşabilirsiniz.

Akilli Tv, Ülkemizin İlk Video Paylaşım Sitelerinin Başında Gelir. Zengin İçerikli Siteye Ulaşabilirsiniz.

SPOR SİTELERİ

Sporx Sitesi Yakın Zamanda Mobil Telefonlar İçin Mobil Site Hazırladı. Sitedeki Haberlerin Videoları Html5 Tabanlı:) Siteye Ulaşabilirsiniz.

acuxx

acuxx

Üye
oovv güzel :eller:

Mufche

Mufche

Üye
iyiymiş :hmmm

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Cok faydali bi konu tsk ler

genpoker

genpoker

Üye
Film izleme sitesine bi turlu giremedim bi link verebilir misiniz?

hidayet02

hidayet02

Üye
    Konu Sahibi
Film ve Dizi Siteleri İllegal Paylaşım Nedeniyle Malesef Adminler Tarafından Konudan Kaldırılmıştır...

- - - Eklendi - - -

Ama filmifullizle ve yabancidiziizle Diye Aratınca Arama Motorlarından Sitelere Ulaşabilirsiniz:)

mamix74

mamix74

Üye
akıllı tvden izleyemiyorum ben izleyebilen vsrmi

ecel54

ecel54

Üye
ben yabancı dizi izlemek için dizi-mag kullanıyorum

yaren_dede

yaren_dede

Üye
paylaşım için teşekkürler hidayet
symbian bölümünde niye açmıyorsun bu konuyu :hmmm

ecel54

ecel54

Üye

Mobil Sitede.

- - - Eklendi - - -

Dizimag Html5 Desteklemiyor Sanırım. Fringe Dizisinin 1 ve 2 inci Sezonunu Flash Lite 4 İle Symbian'dan (E-6) İzledim. -Ama İzlemek Tam Bir Çile Flash Versiyonu Düşük Telefonun-

destekliyor lumia 800 ile denedim

hidayet02

hidayet02

Üye
    Konu Sahibi
yaren_dede

yaren_dede

Üye
html5 bizim tellerde açıyor ama wifi gerek düşük hızda izlemek imkansız.

mamix74

mamix74

Üye
yok benim tel 610 acaba o yuzdenmi akilli tvyi acmiyor

hidayet02

hidayet02

Üye
    Konu Sahibi

konu kopyalamalim lutfen yonetici kardeş:ehe

Fazla Mal Göz Çıkarmaz ki Abim:D

- - - Eklendi - - -

html5 bizim tellerde açıyor ama wifi gerek düşük hızda izlemek imkansız.

Bu Gece Açayım O Zaman Abim:)

- - - Eklendi - - -

yok benim tel 610 acaba o yuzdenmi akilli tvyi acmiyor

Bir Arkadaş Yine Açamamıştı Ama Telefonu 920 idi Galiba:)

mamix74

mamix74

Üye
bencede konu cok faydali yeni paylasimlarda olsa cok iyi olur bu foruma bayiliyorum ama akilli tvyi acamiyorum:(

Üst Alt