Uygulama rom dan kurtulma yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan_uA

kaan_uA

Üye
    Konu Sahibi
rom dan kurtulma yardım
ya bende lg p503 var bende ona rom kurdum ama hiç beğenmedim vede telefon ara sıra kendine reset atıyor ben bu romda nasıl kutulurum telefonu ilk aldığım haline nasıl getiririm

flyx

flyx

Üye
fabrika ayarlarına geri dön diyerek..

Kerim.336

Üye
Stok rom kurarak.backup aldiysan wipe ve format islemlerini yapip restore yapabilirsin

kaan_uA

kaan_uA

Üye
    Konu Sahibi
Stok rom kurarak.backup aldiysan wipe ve format islemlerini yapip restore yapabilirsin

Ya ben aslinda bu rom olaylarinda cok iyi degilim ics 4.0.4 mu 5 mi bilmiyorum ole bi rom yukledim ama hic begenmedim ve telefonun kendi yazilimini istiyorum ben simdi siz diyosunuz stock rom kurun ben rom falan istemiyorum telefon kutusundan ciktigi gibi olsun root falan hic birsey istemiyorum nasil kurtulabilirim

Kerim.

Kerim.

Üye
Ya ben aslinda bu rom olaylarinda cok iyi degilim ics 4.0.4 mu 5 mi bilmiyorum ole bi rom yukledim ama hic begenmedim ve telefonun kendi yazilimini istiyorum ben simdi siz diyosunuz stock rom kurun ben rom falan istemiyorum telefon kutusundan ciktigi gibi olsun root falan hic birsey istemiyorum nasil kurtulabilirim
O zaman stock rom(telefonu ilk aldigindaki yazilim)yukleyerek teli ilk aldigin hale getirebilirsin

Ali58_58

Ali58_58

Üye
sammobileden sana uygun romu indir odinle at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt