Imagination’dan 60 kat daha güçlü mobil GPU: PowerVR G6630

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Imagination’dan 60 kat daha güçlü mobil GPU: PowerVR G6630
Akıllı telefon ve tablet segmentinde ki gelişim son dönemde oldukça yüksek bir ivme ile ilerliyor. Akıllı telefon ve tabletler bir önce kimodellerine göre iki kat ve daha yüksek performans sunuyorlar. Akıllıtelefonların sunduğu imkanlardan bir tanesi de oyun oynamak.

Artık gelişen donanım bileşenleri ile akıllıtelefon ve tabletler inanılmaz detay ve grafik kalitesinde oyunlar sunabiliyorlar. Mobile platform için grafik işlemci sunan firmalardan bir tanesi de Imagination, firma 2012 Embedded Technology Conference and Exhibition‘da Series 6 “Rogue”ailesi üyesi yeni grafik işlemcisi PowerVR G6630‘ı resmi olarak duyurdu.

PowerVR G6630 OpenGL ES 3.0, OpenCL 1.x API‘lerini destekliyor. Firma daha önce sunduğu PowerVR grafik işlemcilerine göre 60 kat gibi inanılmaz oranda performans artışı vadediyor. Ancak bu yeni nesilGPU‘ları mobil platformda görebilmek için en az 6 aylık bir süre beklememiz gerekecek.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Wooov çok iyi :tşk:

pRime.

pRime.

Üye
Bir an için adrenolara mahkum kalacağız sandım. Seri 6'lar gelsin de mobil grafik işlemcisi neymiş görsün piyasa.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Değişiklik her zaman iyidir.

PriZm

PriZm

Üye
PowerVR 540 zaten yeterince iyiydi bana göre.bunu hayal edemiyorum açıkçası :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Adreno değil , Mali değil bu hiç değil. Beni anlamıyorsunuz İnsanlar Mutlu olsun istiyorum.

acuxx

acuxx

Üye
bu grafikler daha ne kadar gelişecek kestiremiyorum :tşk:

aleranol

aleranol

Üye
Ben gtx690 in gelmesini bekleyecem mobile :)

erko merko

erko merko

Üye
Ben gtx690 in gelmesini bekleyecem mobile :)

Gtx 690'ın mobile gelmesi imkansızdan bile öte :D 4-5 sene sonra gtx 690 ayarında gpu 'belki' gelebilir ki zaten o zamana kadar gtx 690'dan 5-6 kat güçlü gpular çıkar pc'ye.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Alt tarafı telefon yani sonuç da ızgara almıyoruz orta halli bişi olsa yeter :)

Placebo-

Placebo-

Üye
Adreno 225 bile çok fazla. :hmmm

erko merko

erko merko

Üye
Placebo-

Placebo-

Üye
Tabi öyle ama Adreno 225 en az 1 sene daha gider gibime geliyor. 220 bile her oyunu açarken.. :ehe

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
çok iyi haber teşekkürler Anıl :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt