Site Açmak İstiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FormpR

FormpR

Üye
    Konu Sahibi
Site Açmak İstiyorum
Arkadaşlar yakın zamanda bir kaç arkadaş beraber bir site kuralım diye heveslendik ama bu işlerle ilgili pek bilgimiz yok. Öncelikle evimizde ki bilgisayarlara kurarak programı karıştırıp bir şeyler öğrenmek istiyoruz. Bunlar içinde sizlerin yardımına ihtiyacımız var. 2 dakikanızı ayırıp bizleri bilgilendirirseniz seviniriz. Şimdiden teşekkür ederim.

- Site şablonu seçmek, düzenlemek ve bu siteyi kendi bilgisayarımda görmek için en uygun ve en iyi ücretsiz program hangisidir?

- Bu işler için modemde port açmak gerekir mi?

- İlk önce bu işleri kendi bilgisayarımızda mı öğrenmeliyiz yoksa direk sunucu alarak mı işe başlamalıyız?

- Forumda bu çalışmaları anlatan bir konu var mı?

Yardımlarınızı bekliyoruz şimdiden çok çok teşekkür ederiz, iyi forumlar...

D.N: Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Html kodları ile not defterinde bile yapabilirsiniz ama tabi kodları iyi bilmeniz ve doğru yazmanız gerekiyor tabi site bittikten sonra sunuculara gönderme işi var onun dışında birçok tasarım programı var adobe dreamweaver, jomla, drupal gibi birçok program var yaygın olarak adobeninki kullanılıyor zaten arama motorundan şablonlara bakabilirsiniz birçok örnek bulabilirsiniz ama size tavsiyem onlara bakmayın birkaç kişisiniz zaten yaratıcılığınızı kullanın derim web tasarımda özgünlük temel kurallardan biri sayılır ama yinede bakın kafanızda bir fikir oluşsun ondan yola çıkarak umarım kayda değer işler çıkarırsınız.

• Beğen
Tepkiler: FormpR
FormpR

FormpR

Üye
    Konu Sahibi
Html kodları ile not defterinde bile yapabilirsiniz ama tabi kodları iyi bilmeniz ve doğru yazmanız gerekiyor tabi site bittikten sonra sunuculara gönderme işi var onun dışında birçok tasarım programı var adobe dreamweaver, jomla, drupal gibi birçok program var yaygın olarak adobeninki kullanılıyor zaten arama motorundan şablonlara bakabilirsiniz birçok örnek bulabilirsiniz ama size tavsiyem onlara bakmayın birkaç kişisiniz zaten yaratıcılığınızı kullanın derim web tasarımda özgünlük temel kurallardan biri sayılır ama yinede bakın kafanızda bir fikir oluşsun ondan yola çıkarak umarım kayda değer işler çıkarırsınız.

Kodları pek iyi bilmiyoruz ancak bu işleri yapacağımız programı veya programları tamamladığımız zaman baya bir kurcalayacağız öğrenmek adına. Adobe dreamweaver programını ücretsiz olarak bulabilirsem güzel olacak sanırım. Haklısın bizde dediğin gibi özgün olmayı düşündük belki biraz daha uzun sürecek ama sonuçta bize özgü bir tasarım olacak. Yardımların için çok çok teşekkür ederim.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Kodları en iyi web tasarımcısı bile ara verdiği zaman unutuyor zaten karışıklar gerçi mantığını kavradınmı akılda kalıyor ama tabiki program desteği ile yapmak daha kolay. Bak özelden sana bir sunum dosyası gönderdim onu incele istersen en azından temellerini anlayabilirsin.

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Kodları en iyi web tasarımcısı bile ara verdiği zaman unutuyor zaten karışıklar gerçi mantığını kavradınmı akılda kalıyor ama tabiki program desteği ile yapmak daha kolay. Bak özelden sana bir sunum dosyası gönderdim onu incele istersen en azından temellerini anlayabilirsin.

Çok teşekkür ederim yardımların için çok karışık işler hakikaten ama şuan için bu işi çözmek adına kararlıyım bakalım :)

- Ben FormpR

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Çok teşekkür ederim yardımların için çok karışık işler hakikaten ama şuan için bu işi çözmek adına kararlıyım bakalım :)

- Ben FormpR

azmin elinden hiç birşey kurtulamaz hadi kolay gelsin:)

• Beğen
Tepkiler: FormpR

AvsatatiliNet

Üye
Html kodlarını çok iyi bilmiyorsanız işin biraz zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt