[Manotech Soft] Santa Stunt J2ME

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
[Manotech Soft] Santa Stunt J2ME
Now Santa is in action and going to present gifts to city children but he has no gifts, he has to collect gifts, so help Santa to collect gifts which are scattered among the air rings, big devel pumpkins, huge Christmas balls and other hurdles!

Complete all the levels before the TIME RUNS OUT. MERRY CHRISTMAS!

Attention!!! Install - SantaStunt.jad

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: asigsasi, tragedie, jatvalca ve 1 kişi daha

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler :oke:

• Beğen
Tepkiler: najanaja

Telecaster_52

Üye
teşekkürler

• Beğen
jatvalca

jatvalca

Üye
javada olmasa bizim cihazlara oyun felan çıkacağaı yok emeğe saygı teşekkürler

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

rica ederim.

- - - Eklendi - - -

rica ederim.

- - - Eklendi - - -

javada olmasa bizim cihazlara oyun felan çıkacağaı yok emeğe saygı teşekkürler

aynen kardeşim symbian artık öldü bence :) hiç elle tutulur bişey olmuyo symbian'a o yüzden android cihaz aldım allah'a şükür oyun derdim yok mağazasındaki ücretsiz oyunlar bile büyük boyutlu kaliteli, onlar bile yetiyo insana :) o yüzden N8 de oyun falan oynamıyorum artık :) Rica ederim.

jatvalca

jatvalca

Üye
aynen kardeşim symbian artık öldü bence :) hiç elle tutulur bişey olmuyo symbian'a o yüzden android cihaz aldım allah'a şükür oyun derdim yok mağazasındaki ücretsiz oyunlar bile büyük boyutlu kaliteli, onlar bile yetiyo insana :) o yüzden N8 de oyun falan oynamıyorum artık :) Rica ederim.

bende geçtim androide nokiada duruyo çok çok haklısın nokiada oyun bile yok bir kaç güzel pro bir kaçta widget

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

bende geçtim androide nokiada duruyo çok çok haklısın nokiada oyun bile yok bir kaç güzel pro bir kaçta widget
harbi ben telefon modeline ne zamandır bakmamışım senin :) sende desire ye geçmişsin :) walla ben N8 i her haliyle sewiyorum bence harika bi cihaz ve hiç satmayı düşünmüyom sistemi ne kadar geri olsa da ben N8 i bütün olarak sewiyorum :) o yüzden sırf oyunları için htc aldım :) N8 i ise video, müzik, kamera olarak kullanıyorum :) zaten şu refresh hayırlısıyla gelse bi hard format çekip tertemiz yapacam teli sonra da oyun falan kurmayacam gereksiz pro da kurmayacam bu sefer sistemi daha temiz tutacam :)

• Beğen
Tepkiler: jatvalca
jatvalca

jatvalca

Üye

harbi ben telefon modeline ne zamandır bakmamışım senin :) sende desire ye geçmişsin :) walla ben N8 i her haliyle sewiyorum bence harika bi cihaz ve hiç satmayı düşünmüyom sistemi ne kadar geri olsa da ben N8 i bütün olarak sewiyorum :) o yüzden sırf oyunları için htc aldım :) N8 i ise video, müzik, kamera olarak kullanıyorum :) zaten şu refresh hayırlısıyla gelse bi hard format çekip tertemiz yapacam teli sonra da oyun falan kurmayacam gereksiz pro da kurmayacam bu sefer sistemi daha temiz tutacam :)

allah allah n8 e refresh gelmedimi hala? ben nokiadan refresh yüzünden vazgeçtim ya telefona sisteme diyecek bişeyim yok eyvallahta nokia bence teknik servis elemanı yada müşteri temsilcisi diyerek işe aldığı personli değiştirmeli
adamlara tam 2 ay gps sorununu anlatmaya çalıştım ama nafile neyse hayırlısı dedim aldım desire x
oyun pro gani gani bol bol ve kaliteli ne diyelim

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
teşekkürler dostum

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
:tşk:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
allah allah n8 e refresh gelmedimi hala? ben nokiadan refresh yüzünden vazgeçtim ya telefona sisteme diyecek bişeyim yok eyvallahta nokia bence teknik servis elemanı yada müşteri temsilcisi diyerek işe aldığı personli değiştirmeli
adamlara tam 2 ay gps sorununu anlatmaya çalıştım ama nafile neyse hayırlısı dedim aldım desire x
oyun pro gani gani bol bol ve kaliteli ne diyelim

aynen bu sefer N8 gariban kaldı ne hikmetse göndermiyolar refresh i :) en güzelini yapmışsın kardeşim dediğin gibi herşey gani :)

- - - Eklendi - - -

teşekkürler dostum

rica ederim kardeş.

- - - Eklendi - - -

:rica:

• Beğen
Tepkiler: jatvalca
jatvalca

jatvalca

Üye

aynen bu sefer N8 gariban kaldı ne hikmetse göndermiyolar refresh i :) en güzelini yapmışsın kardeşim dediğin gibi herşey gani :)

- - - Eklendi - - -

rica ederim kardeş.

- - - Eklendi - - -

:rica:

ama ne olursa olsun nokianın yeri bir başkaydı.adamlar pazarın %80 elindeyken şimdi sürünüyo resmen ya
neyse kardeşim teşekkürler

• Beğen
rosedaled3

rosedaled3

Üye
:tşk:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...