Asus Padfone 2 Almanya’da satışa sunuluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Asus Padfone 2 Almanya’da satışa sunuluyor
Akıllı telefon segmentinde kendine yer edinmeye çalışan donanım üreticilerinden bir tanesi de Asus. Tayvan asıllı teknoloji devi, masaüstü ve dizüstü bilgisayar, bilgisayar donanım ürünleri, tablet segmentinden sonra akıllı telefon pazarında da kendine iyi bir yer sağlamayı amaçlıyor.

Asus geçtiğimiz haftalarda yeni akıllı telefonu Padfone 2‘nin resmi tanıtımını gerçekleştirmişti. Yeni akıllı telefon, telefon özelliğinin yanı sırada Padfone Station ile birlikte tablet özelliğine de kavuşuyor.

Asus Padfone 2‘nin teknik özelliklerine bakacak olursak eğer akıllı telefon 4.7″ büyüklüğünde ve 1280×720 piksel çözününürlüğünde Super IPS+ LCD ekrana sahip. 1.5Ghz saat hızında dört çekirdekli Krait işlemcili Qualcomm APQ8064 Snapdragon yonga setinden güç alan yeni akıllı telefon 2GB bellek ve 16GB/32GB/64GB veri kapasitesi içeriyor.

Asus Padfone 2 arka yüzünde 13MP, ön yüzünde 1.2MP kamera barındırıyor. Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, Adreno 320 GPU, 2140mAh batarya diğer önemli özellikleri arasında.

Asus Padfone 2, 1 Aralık tarihinde Almanya‘da satışa sunulacak. Fiyatına bakacak olursak eğer 32GB modeli 799$, 64GB modeli ise 899$fiyat etiketine sahip olacak.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Haber için :tşk:

Kerim.336

Üye
Guzel telefon

Nuri_34

Nuri_34

Üye
hayırlı olsun Asus da telefon isine girdi

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
tabi girdi

doctorrr

doctorrr

Üye
gayet güzel alınası bi' cihaz

Black-killing

Black-killing

Üye
Güzel cihaz adreno 320 gerçekten muazzam 1.5 de mükemmel ram kaç acaba ?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
2 GB RAM var ama bence bu marka telefon olarak adını duyurmadığı için fazla alınmaz gibime geliyor.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
burda asustan bahsediyoruz

Biliyorum kardeşim Asus'tan bahsedildiğini ama ben bunu kendi toplumumuz için söylüyorum. Sen bugüne kadar Asus'un çıkardığı 10 tane telefon söyler misin ? Tamam Asus çok büyük ve kaliteli bir firma ama ne yazık ki adını telefonlarda duyurmadı.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Donanımı koymuşlar. Furkana katılıyorum. Burda isimden dolayı satmaz

Kerim.336

Üye

biliyorum kardeşim asus'tan bahsedildiğini ama ben bunu kendi toplumumuz için söylüyorum. Sen bugüne kadar asus'un çıkardığı 10 tane telefon söyler misin ? Tamam asus çok büyük ve kaliteli bir firma ama ne yazık ki adını telefonlarda duyurmadı.
-1.-1:d

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Belli olmaz aslına bu işler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt