Çok Düşük Işıkta En Uç Nokia Lumia 920 Kamera Testi ve Unboxing (Video)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

phantomddl

Üye
Evet aynen o şekilde çekiyor aynısını dün ben yaptım inanamadım :ehe

• Beğen
Tepkiler: kulti ve gdervisoglu
remzi33

remzi33

Üye
arkadaşlar l920'de film falan izlemek için videoların çözünürlüğünün kaç piksel olması lazım ??

kulti

kulti

Üye
Sırf düşük ışık çekimi için bile alınabilir vallahi 920. Bu kadar başarılı olabileceğini tahmin etmezdim gerçekten. Acaba bir tane de 920 mi alsam :) Phantomddl peki düşük ışıkta resim çekerken herhangi bir ayar yaptınız mı?

phantomddl

Üye
Sırf düşük ışık çekimi için bile alınabilir vallahi 920. Bu kadar başarılı olabileceğini tahmin etmezdim gerçekten. Acaba bir tane de 920 mi alsam :) Phantomddl peki düşük ışıkta resim çekerken herhangi bir ayar yaptınız mı?
Yok hayır, flashı kapattım sadece. Gece moduna otomatik geçti zaten :)

• Beğen
Tepkiler: kulti
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
harika cidden.

phantomddl

Üye
Size dağınık odamı çektim :ehe

Nikon Coolpix P60 - iç mekan gece çekimi (Işıklar Kapalı)

Nokia Lumia 920 - iç mekan gece çekimi (Işıklar Kapalı)

Nokia Lumia 920 - iç mekan gece çekimi (ışık açık)

• Beğen
Tepkiler: kulti ve Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Gerçekten çok güzel,yalnız bu kamera bir cep telefonu için fazla değilmi:)

coolasker54

coolasker54

Üye
orası odamı sen de söylemesen :D

- - - Eklendi - - -

en üstteki videoyuda lumiayla çekseymiş keşke .abovvv ne iğrenç görüntü 30 sn ye de kapadım :D

• Beğen
Tepkiler: phantomddl
kulti

kulti

Üye
Phantomddl, resimler için teşekkürler, güzel oldu bu şekilde ayrıca görmek, odanın dağınıklığına katlanamıyor da olsam :) Peki bir sorum daha var, odaya sızan veya odayı herhangi bir şekilde aydınlatan bir kaynak var mı yoksa tamamen karanlık mı?

phantomddl

Üye
Pencereden biraz ışık geliyor sokaktan, Odadaki çoğu şeyi ben kendim görmüyordum ışıklar kapalıyken. nasıl açıklasam bilemedim :) Sanırım biraz da olsa ışık olması gerekiyor, ya da ISO ayarıyla oynayınca daha çok ışık yakalayabiliyor. Çok detaylı deneyemedim, bir kaç ayarda fotoğraf kapkaranlık çıktı, sonra ISO 800 yaptım aydınlık çıktı, ama kalite istediğim gibi çıkmadı. Gidip bir kaç deneme daha yapayım :ehe

• Beğen
Tepkiler: kulti
kulti

kulti

Üye
Teşekkürler, size iyi eğlenceler :)

nanotex

nanotex

Üye
Adam deliyi de aşmış psikopat ana avrat sövdü dümdüz :D

phantomddl

Üye
Teşekkürler, size iyi eğlenceler :)
Az da olsa ışık olması gerekiyor şu anki denemelerimde gördüğüm kadar, ışık yok ise çok aydınlık bir fotoğraf çıkmıyor. Çekmeden öncesiyle çektikten sonrasını karşılaştırmak için screenshot aldım

Bu fotoğrafta ISO'yu biraz düşürsem daha temiz bir fotoğraf elde edebilirdim sanırım, farketmedim o anda.

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız cihazın kutu tasarımı falan harbi çok kötü :dry:

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
tek tepkim hass*** l*n oldu.

- - - Eklendi - - -

video çekerkende böyle mi acil cevap verirseniz memnun olurum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt