Biri Android’i durdursun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Valla sizi bilmiyorum ama ben çevremdeki insanlara bakıyorum çoğunun elinde android işletim sistemi olan telefon var ama bir çoğunun neyin ne olduğunu bile bilmiyor doğru düzgün oyun bile nasıl yüklendiğini bilmiyor adam 16gb hafıza kartı almış iki ay oldu daha 1gb bile dolduramamış soruyorum çevremdeki insanlara;

neden android diye, bu cihazdan beklentiniz ney neden böyle bir cihaz aldınız diye;

aldığım cevaplar ise:

1. oyun
2.navigasyon
3.flash destekli internet

başka bir şey yok sadece görsellik ama emin olun çoğu insan işletim istemleri hakkında bilgisi yok bu android deki başarı oranın yarısından çoğu bu işletim sisteminin nasıl bir şey olduğunu dahi bilmiyorlar öylesine hızlı diye kullanıyorlar ve uygulamaları başkalarına bilenlere yükletiyor sözün özü ;

şu an için android insanların telefondan beklentilerini tüm ihtiyaçlarını karşılıyor bu saatten sonra da kim neden değiştirsin ki telefonunu ne istekleri var ihtiyaçları fazlası ile alıyorlar

warriorname

warriorname

Üye
Bunlar boş işler arkadaşlar.Android'de bir gün etkisini kaybedecek.O zaman Nokia'nın gazabından korkun. :) :) :) :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bunlar boş işler arkadaşlar.Android'de bir gün etkisini kaybedecek.O zaman Nokia'nın gazabından korkun. :) :) :) :)

Bence Nokia iyi ki de android'le anlaşmamış yoksa piyasa da böyle telefonlar göremeyecektik farklı oldu inşallah sonu gelir.

• Beğen
Tepkiler: phantomddl
warriorname

warriorname

Üye

Bence Nokia iyi ki de android'le anlaşmamış yoksa piyasa da böyle telefonlar göremeyecektik farklı oldu inşallah sonu gelir.

Artık 200 Liraya bile androidli telefon var.Nokianın böyle bir kategorinin içine girmemiş olmasına sevindim açıkçası.

warriorname

warriorname

Üye
Merak etme kardeşim o günlerde gelecek elbet..

MaxipmaN

Üye
android 5 yıl dimdik kalacak

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Artık 200 Liraya bile androidli telefon var.Nokianın böyle bir kategorinin içine girmemiş olmasına sevindim açıkçası.

Bence Nokia'da ucuz telefonlar üretmeli çünkü ekonomisi güçlendikçe daha iyi telefonlar çıkaracağına inanıyorum örnek bir aralar sırf ucuz olmasından dolayı patlama yapan Samsung E 250.

warriorname

warriorname

Üye

Bence Nokia'da ucuz telefonlar üretmeli çünkü ekonomisi güçlendikçe daha iyi telefonlar çıkaracağına inanıyorum örnek bir aralar sırf ucuz olmasından dolayı patlama yapan Samsung E 250.

Çok haklısın ucuzdu fakat kaliteli de değildi.Zaten Nokianın en pahalı telefonu ne kadar bilmiyorum ne kadar pahalı olursa olsun abartılacak kadar iyi değil.Şimdi Nokia ucuz akıllı bi telefon yapsa şimdiki akıllı telefonlar yüzünden rağbet görmez.Bu sefer daha çok batar.Bence iyi bi telefon yapsın birazda olsa pahalıya satsın.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Keşke Nokia hem MeeGo hem de Windows Phone ile birlikte üretseydi alternatif olurdu :(

warriorname

warriorname

Üye
Keşke demeyle olmuyo işte...Nokia'mı üretim işini bilmiyo yoksa büyük bi patlama mı yapacaklar anlamadım gitti.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aynen.Bir de pazarlama alanında iyi değil .

warriorname

warriorname

Üye
Evet.Bu işe çözüm bulmaları lazım.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Beni çağırıyorlar Yok efendim neymiş gel bize pazarlama bölümünde sorumlu sen ol falan filan bende dedim ki Ben maxicepte takılıyorum canıms bye :ehe

enterneoll

enterneoll

Üye
bir sonraki telefonum yine android olucak :)

warriorname

warriorname

Üye
Banada geldi de kabul etmedim.Bensiz iş yapamıyolar canım. :) :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt