NEED FOR SPEED™ Shift v1.0.74

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
NEED FOR SPEED™ Shift v1.0.74
Google translate çeviri:

Android cihazınızda Need for Speed ​​Shift OYNA!Dünyanın en hızlı araba sürün ve şimdiye Android görülen en yüksek performanslı yarış eylem bazı zevk.SİZİN İHTİYAÇ İZLE
BMW M3 GT2, Lamborghini Gallardo ve Pagani Zonda gibi 20 araba, sürün.
HER PRO DEVRE DETAYI
gece ve gündüz sürüş boyunca ilham uluslararası yerlerde 18 parça süpürme silueti (Chicago, Londra, Tokyo) yaşayın. Kükreyen motorları, squealing lastikler ve çatırdayan çarpışmalar bakın ve hissedin. Her şeyden önce, hız, hız ve daha yüksek hız olsun!
YÜKSELTME, CUSTOMIZE VE REKABET
Sürat, İvme, Lastikler, Süspansiyon ve Nitro yükseltmeleri ile Güzel performans ayarlama.Spoiler gibi özel bilgilerini, jantlar, özel boya işleri ve gövde kitleri ekleyin.
NASIL RACE MUSUNUZ?
Quick Race içine dalın veya Kariyer Modunda devre hakim. 3 Zorluk Ayarlar (Rookie, Pro veya Veteran) seçin. SÜRÜCÜ PROFİLİ ile evrim izleyin.
Tut ve Android üzerinde en viseral ve agresif yarış oyunu ile sınıra kadar itin!Her zaman olduğu gibi - bu oyun zengin, sürükleyici kalitesi nedeniyle - indirme biraz zaman alacaktır. Biz bunu beklemeye değer veriyorum!
Tetris ® ücretsiz, SimCity ™ Deluxe gibi EA fazla oyun Keşfetmek ve Speed ​​™ Hot Pursuit Need for. Şimdi Android için tüm oyunları görün!

-vermiş olduğum bu adrese turbobit linklerini yapıştırın ve generate tuşuna basın çıkan linke tıklayıp maximum hızda turbobitten indirme yapın siz de çok şaşıracaksınız -

LİNKLER

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler fakat bundan sonra linkleri eklemenizi rica edeceğim :oke:

Apk

Sd

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler fakat bundan sonra linkleri eklemenizi rica edeceğim :oke:

Apk

Sd

Rica ederim fakat siz konuyu onaylayasıya linkler hazır olmuş oluyor zaten konu hemen çıkar çıkmaz bende hemen linkleri ekliyorum fakat konu onaylanır onaylanmaz konuyu onaylayanlar tarafından linkler eklenmiş oluyor konuyu kendi üzerinize alın isterseniz...

Avrupa Fatihi

Avrupa Fatihi

Üye
sd dosyaları nereye kopyalıcaz ?

ANIL

ANIL

Admin
Rica ederim fakat siz konuyu onaylayasıya linkler hazır olmuş oluyor zaten konu hemen çıkar çıkmaz bende hemen linkleri ekliyorum fakat konu onaylanır onaylanmaz konuyu onaylayanlar tarafından linkler eklenmiş oluyor konuyu kendi üzerinize alın isterseniz...

Demek istediğim şu konuyu açarken linkleri eklemelisiniz onaylandıktan sonra değil. Link yoksa konuyu onaylamak zorunda değiliz. Çöpe alabilirdim moderatörlerin tercihine kalmış bir şey. Ben emeğinizin boşa gitmemesi için ve linkleri kolaylıkla bulabildiğim için verdim. Olay budur iyi forumlar ;)

foreverthe

foreverthe

Üye
Teşekkürler :D

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi

Demek istediğim şu konuyu açarken linkleri eklemelisiniz onaylandıktan sonra değil. Link yoksa konuyu onaylamak zorunda değiliz. Çöpe alabilirdim moderatörlerin tercihine kalmış bir şey. Ben emeğinizin boşa gitmemesi için ve linkleri kolaylıkla bulabildiğim için verdim. Olay budur iyi forumlar ;)

Fırsat ve imkan buldukça konuyu açarken linkleri de hazırlamış oluyorum zaten.Peki teşekkürler.
İyi forumlar
.

xxynsdark

xxynsdark

Üye
5830i kullaniyorum rom ve root yok bu beyaz ekran sorunu çözebilecek apk varmıdır acaba

The East

The East

Üye
Tesekkurler

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
teşekkürler :D

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

mehmetertan55

Üye
oyun nası yükleniyo

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
önce apk dosyasını indirip kur ardından sd data linkinden sd datayı da indirip cihazına at

erkanaymak

erkanaymak

Üye
:tşk:

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
:rica: iyi oyunlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt