Adamı fena kakalamışlar.(Gerçek bir olay)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Adamı fena kakalamışlar.(Gerçek bir olay)
Taksicinin biri gecenin geç saatlerinde taksisiyle giderken biri onun durmasını işaret eder.Adam durur ve onu taksisine alır.2'side sessizce bekler.taksici dayanamaz nereye diye sorar.adam bir süre sustuktan sonra şöyle der; -'Ben Azrailim senin canını almaya geldim.'Taksici; -'Ama nasıl olur böyle bir şey' der. -İnanmıyorsan 100 m ilerde bir adamı alacaksın.Ona sor beni görecek mi? der Azrail(?) Gerçektende 100 m ilerde bir adam bekler ve taksiye biner.Binen adama taksici sorar; -Ya şu arkadaki adam bana Azrail olduğunu söylüyor .Adam; -Hangi adam arkada kimse yok. der.-
Taksici daha çok korkmaya başlar.Azrail(?); -'Ben sana dedim o beni göremez.Yalnızca sen beni görebilirsin.Şimdi senin canını alacam bari sağa çekte bir namaz kıl, öbür dünyaya namazsız, niyazsız gitme'.
der. Taksici sağa çeker.namaz kılmak için oturur.ARABA VINNNN...PLANLANMIŞ BİR HIRSIZLIK..

BEYİN BEDAVA....

• Beğen
Tepkiler: onurca06

Caglaris

Caglaris

Üye
adam gerçekten fena kandırılmış hem komik hem üzücü

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Daha önce okumuştum...

Yine de :tşk: paylaşım için

x-scarface

x-scarface

Üye
sakat durum :s

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
sağol okumayanlar için paylaştım

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Yok artık ya...

jatvalca

jatvalca

Üye
adam iyi tongaya basmış nasılda aklına geliyo milletin böyle şeyler

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Mllet neler düşünüyor ya :hmmm

onurca06

onurca06

Üye
:alkis

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Çoğumuzun başına gelse aynı durumu yaşardık ne yazık ki

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
evet aldatılması en kolay konu din.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Eski bir olay yazıklar olsun ne diyelim

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Üzüldüm ama..Yani korkulmayacak bi şeyde değil ki adam napsın..

maxirabit

maxirabit

Üye
[video]http://siz.net/bkm-mutfak-ersin-taksi-soforu-videosu/[/video]

birhat02

Üye
ben bunu bkm mutfak skecinde gördum

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Ben izledim ama hiç görmedim..

erdmerdm

erdmerdm

Üye
film olur bu .d konu akasya duraginda anlatilabilecek cinsten.d

- - - Eklendi - - -

film olur bu .d konu akasya duraginda anlatilabilecek cinsten.d

theseusx

theseusx

Üye
Diyelim ki onun azrail olmadığından şüpheleniyor zaten canını almaya gelmiş. Git bir deneme yap bakım vur tokadı bak bakım anla gerçek mi değil mi. Bir arkadaş kimin başına gelse inanır demiş ama herkes bu kadar saf değil. Dini inancı sağlam olan azrailin kimseye öyle özel bir tarife yapıp yanına gelmeyeceğini bilir o nedenle herkes inanmaz. ;)

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Diyelim ki onun azrail olmadığından şüpheleniyor zaten canını almaya gelmiş. Git bir deneme yap bakım vur tokadı bak bakım anla gerçek mi değil mi. Bir arkadaş kimin başına gelse inanır demiş ama herkes bu kadar saf değil. Dini inancı sağlam olan azrailin kimseye öyle özel bir tarife yapıp yanına gelmeyeceğini bilir o nedenle herkes inanmaz. ;)

Emin ol o korkuyla hiçbir şey yapamazsın. :) :)

theseusx

theseusx

Üye
Emin ol o korkuyla hiçbir şey yapamazsın. :) :)

Hala korkudan bahsediyorsun.:) Azraili kim görmüş ki ben öyle birini görünce aha bu azrail deyim. Biri azraili öyle çizdi diye ben o şekil görsem ya da biri ben azrailim dese neden inanayım ? Daha o diğer yolcu binene kadar zaten azrail olmadığını anlarım ben daha niye korkayım. Tekrar ediyorum azrail öyle kimseye özel tarife yapıp yanına gelmez boşuna kendinizi kandırmayın sevgili arkadaşlar. :):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...